2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de oğlum şuan 5 aylikbugun ateşlendi ve pozitif olduğunu öğrendik o kdr üzülüyorum ki bsy olcK diye aklım çıkıyor Allahım kimsenin çocuğuna hastalık vermesin insallah

Bunu ben de gordum ve hemen kaydettim, gececek insallah yeterki saglikli mutlu olsunlar, uykulu geceler de gelecek, anne 5dk daha nooolur diye yalvardiklari gunler de gelecek
Ay ben napıcam biliyo musun büyüsün odasına süpürgeyle dalıcam sabah anne of ya fln dedirtcem acısını öyle çıkarıcam bu günlerin bir de haftasonu kahvaltı hazırlarken odasının önüne tencere tava çarpıştırıcam öyle değil böyle yavrum

Bu benim de hayalim Kalk kiz soğan hazirla diycem

Kızlar bebeğimizi oyalayan aktivite veya oyuncak önerisi istiyorum. Eğitici köpekçik aldım 5 dk oynadı attı kenara
Valla benimkinin eline bozuk tv kumandasi verdim oynuyor surekli dislerini kasiyor isiriyor en sevdigi o ama onun disinda buyuk legolar olabilir, cirt cirtli meyveler var mesela. Hic pahali bisey almadim, bir de yeni aldik magnetik hayvanlar harfler var buzdolabina onlari yapistiriyoruz baya oyalaniyo.

Yok kumanda bizde işe yaramadı . Cırt cırtlı meyveler nasıl birşey dediklerinizin linki yada görüntüsü varmı acaba onlara bakmak isterim

Yok kumanda bizde işe yaramadı . Cırt cırtlı meyveler nasıl birşey dediklerinizin linki yada görüntüsü varmı acaba onlara bakmak isterim
A 101 den aldim ben ama belki google a yazarsaniz cikar cirt cirtli meyve diye parmaklarini ellerini kuvvetlendirsin diye almistim bicagi da var ortadan kesmek icin ama daha onu beceremiyor

Eklentiler

• 16626639147383533343365138125836.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 53
Ben bu sorunu kendim aştım hala kesintisiz uykumuz yok kesintisiz 3 saat uyusa seviniyorum ama ben yattıktan sonra uyanırsa yanıma alıyorum sabaha kadar beraber uyuyoruz bugün farkettim ki ben de ona alışmışım kızım olmayınca rahat uyuyamıyorum 2-3 aya işe başlayacağım şu an tek düşündüğüm gündüz ondan ayrı kalmak tüm gün paçamda sarılıyor öpüyor emiyor ısırıyor vuruyor gülüyor oynuyor büyüyorlar kızlar ilk kızım 9 yaşında ben istesem de o öyle uzun uzun sarılıp uyumaz benimle gerçi küçükken de anne artık yatağına gitsen iyi olur sanki derdi bol bol sarılın uyuyun şimdiki aklım olsa büyük kızımı da koynumdan çıkarmazdım hiç

Kızlar bebeğimizi oyalayan aktivite veya oyuncak önerisi istiyorum. Eğitici köpekçik aldım 5 dk oynadı attı kenara
Büyük parçalı legolar aldım kovalı olanlardan, onlarla şuan oyalanıyo bir süre. Beraber de güzel zaman geçiriyoruz tak çıkar, bişeyler oluştur epey oyalayıcı benim için şuan. Bir de iş bankası yayınlarının hareketli kitapları çok güzel aktivite gibi oluyor, onları da seviyor. Kocaman popit aldım küçük parmaklarıyla onu yapmaya çalısıyo, renkli renkli dikkatini çekiyor.

Çamaşır sepeti, tahta kaşık, düğüm yapılmış çarşaf havlu tarzı şeyler, yerlere saçabilecegi kek bisküvi, parçalamak için salatalık biber, bizimki en çok bunlarla oyalanıyor

Benim kızım sarılttırmıyor malesef öpüncede kaçıyor kucakta oturmuyor sürekli hareket halinde oyuzden umudum belki büyüyüp anlamaya başlayınca sarılalım kızım dediğimde olur belki

Kızlar oğlumu montessori tarzı yatağa geçireceğim korkuluk boyu yüksek, yaklaşık 57 cm fln, yan korumalık için düğüm modelleri mi daha kullanışlı yoksa aşağıdaki tarzlar mı ? Tüm modelleri de acaba kuyu gibi mü olur Kullanan var mı aranızda ? Korkuluk boyunca olmazsa, düğümlerin üzerine basıp kendini aşağı sarkıtır mı diyorum, aklıma hep en uç ihtimaller geliyo kullananlar yorumlarsa çok sevinirim

Eklentiler

• 7FB20272-48FC-48F0-AF38-DE0725A9EB96.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 52
Ayy tam ben soracaktım montesorri yatağa geçen var mı diye bence fotodaki gayet güzel yani ben kullanmayı düşünmüyorum geçince ama alsam tam boy alırım düğümler bana hiç güvenli gelmiyor düğüm dediğin şu yeni moda örgü gibi olanlar mı?

Evet canım örgü olanlardan, kullanmazsam da çok dönerek yatıyo kafayı fln çarpar, eli kolu gece sıkışır diye tedirgin olurum.

Evet canım örgü olanlardan, kullanmazsam da çok dönerek yatıyo kafayı fln çarpar, eli kolu gece sıkışır diye tedirgin olurum.
Haklısın evet benim kızın beşiği ahşap bir karış kadar koruyucusu var daha yüksek ama uyanınca basmaya çalışıyor üstüne eziyor aşağı doğru kullanınca yatak İçin yorum yaparsan çok sevinirim bir de yatağın resmini atabilir misin

Benim hiç durmadı dökülme. Saç tellerim de inceldi. Kısa kestirdim tabi ki bir faydası olmadı ) Emzirmeyi bitirdim, takviye araştırıcam.
Canim ben bir dönem demir eksikliğinden ilaç kullanmak istemedigim icin yani vitamin ilaçtan kastım ) karadur pekmezi,üzüm pekmezi vs yemiştim o kadar etkisini gördüm ki saçlarım acayip kalınlaşmıştı.Değerlerim çok üst düzeye çıkmıştı.Dışardan takviye yerine doğal olarak gerçek pekmez kullanabilirsin sadece narjet ürünü olmasın yeter.
Bende baktiricam değerlerime bakalim..

Valla ben hep topluyorum tatil dönüşünden beri haziranda tatile gittik o ara salabiliyordum şimdi aradan gecen 2-3 ayda öyle bir incelmiş ki yüzüme gitmiyor salamıyorum..

Küplerden yapılan kule (benimkinin içleri boş), mandallı bi kova, kemirebileceği bisküvi-kraker- salatalık- yeşil biber gibi bişeyler, tv kumandası olmadı telefonun kendisi, boş küçük kutucuklar içine atılmış büyük parça oyuncaklar, vakumlu molekül oyuncak, küçük parça boru- sterç film kutusu gibi silindir yani, karıştırmasına müsait çekmece içi, plastik mutfak eşyaları, evde bulunabilecek bizim kullandığımız şeyler kısaca. Aldığım oyuncaklardan çok bizim eşyalar ilgisini çekiyor. Işıklı- sesli şeyleri pek oynatmadım, arada ceviz adam kırmızı balık falan açmayı saymazsam kumdur çamurdur sudur onları oynamak paha biçilemez de hava soğumaya başladı artık son demleri bunların. Taze fasülye açıklarken salça almaya bayılır, mercimek ayıklarken mıncıklayıp atmayı sever. Bizim iş onların oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…