2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Unigo oyun matı ve çiti var bende. Aylarca indirimini kovaladım vallahi. Önce matı aldım şu soft renkli yeşilli olanı. Etrafta yastıklar vs vardı. 8. Aydan sonra yastık vs hiç bişey tutamaz oldu. Evde 2 dakika güvenli bırakabileceğim alan yok diye çiti de aldım. Fiyatı çok artmış tabi ama kullanışlı. Bu arada ilk başta bebek durmuyor içinde tabii. 2 3 hafta hep içinde oynadık. Sonra sonra alıştı.
Bir de çok büyük gelmişti gözüme. Büyük de. Ama içine birlikte girip oynuyoruz. Bütün oyuncakları da içinde, ev hiç dağınık olmuyor. Bir de antibakteriyel yüzeyli bu halı o da benim için anlamlıydı açıkçası.
Yani tavsiye ederim ama bütçeniz ve yeriniz varsa

Neye dikkat etmek gerekir bilmşyorum ama su içmeyen oğlum avent philips sayesinde içmeye basladi. Dayanıklı da yere atmalara karşı, sızdırmıyor. Tavsiye edebilirim
Bizde ondan kullanıyoruz canım memnundum baya, ama artık onu öğrendı su içmesi bitince ters çeviriyo sağar gibi sıkıyo suyu döküyo, oyun yaptı onu Bide artık pipetli büyük boy daha rahat olur diye düşünüyorum dışarda fln. Teşekkürler
Skip hop metal olana baktım aslında ama 550 tl idi Şaka gibi fiyatlar
Yerim var evet, oturma odasına öyle bi alan oluşturmam gerekiyor güvenli. Ne güzel yapmışsınız, güle güle kullanın Biraz daha bakınayım, teşekkür ederim

Merhaba ...sordum doktorumuza telefonda fayet normal birsey dedi...kontrol etme geregi bile duymadi..hatta fotograf attim yerini tam gostermek icin...sonra internette bakinca pek cok bebekte oluyirmus ...buyumesi halinde ultrasona baktirin demis ama yoksa normalmis yani bi kac bebegin doktoru oyle demis onlara da ..ben de cok kafaya takmistim ama doktorum oyle deyince az da olsa rahatladim...bizde bi tane sislik var mercimek gibi..lenf bezleriymis en ufak bir enfeksiyonda sisebilirmis kafada lenf bezi oldugunu ilk defa ogrenmis oldum

Mesela bakin benim parmagimin hen altindaki o sacini actigim kafa derisi gorunen yerde tam bahsettigim...disariya cikik degil dokununca deri altinda ve parmagimi hareket ettikce boyle parmagimin altinda hafif kayiyor gibi hareket ediyor kucuk bir mercimek boyutu da..bir de asiri terlememiz var...yani kafasi cok terliyor hani herkesin bebegi mi terliyor vu donemde bilmiyirum yani hava 22-23kem bile yatarken terliyo...o yuzden ben cok panik olmustum...siz de kendi doktorunjza sorunca yazabilirmisiniz?ben suan yurtdisindayim ve uzun bi sure donemeyecegim gibi...burda da tip sektoru cok kotu malesef doktora ha deyince goturme sans da yok ancakTurkiyedeki doktorumuza bu fotoyu atmistim gayet normal demisti.Rabbim yavrularimiza sifa versin

Canım çok geçmiş olsun ben aylardır girmiyordum unutmuşum burayı birden aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim yazını okudum, ciddi birşey olsaydı doktorun hemen yönlendirirdi demek ki bebeklerde olabiliyormuş takipte kal sen yine gösterirsin başka doktorlarada Allah korusun tüm bebişlerimizi

Ah canimmm cok tesekkur ederimaminnn Rabbim korusun onlariayaklarina tas degmesin tek gayemiz buumarim iyisinizdir hersey yolundadir sizde de

Allah şifa versin canım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. O savaşçı birr bebek bşey olmaz allahın izniyle

Kizlar merhaba yukarida da yazdim ama sanirim dikkat eden olmadi...benim bebegimde bu aralar terleme cok fazla.ozellikle kafasi ve sirti...hava 22-23 dercee civarinda bile terliyor kafasinin arkasi....sizde de terleme oluyirmu yoksa sadece sicaklarda mi oluyor

bizim ev serin ve ince giydiriyor olmama rağmen sırtı kafası oyun oynarken ve emerken çok terliyor çok fazla hareketli ondan diye düşünüyorum. Sürekli su içiriyorum terlediği için su kaybetmesin diye. Doktor kemik gelişimi hızlı olduğu için terlemesi çok normal demişti 1-2 ay önce sormuştum

Cevabiniz icin tesekkur ederim..doktorumuza ben de sormustum o da cok normal demisti hatta evi yani bulundugu ortami daha da serinlet ki terlemesin demisti a ozellikle emzirirken hava ne kadar serin de olsa ki klimayla serinletiyirum yine kafasi terliyo emince...demekki kemik gelisimi de etkiliyor...cok tesekkurler

Kızlar oyuncak yada kitap önerisi varmı bebıslerinizn ilgisini çeken? Yani bazen aldıklarım bosa gidiyor hiç ilgilenmiyor bile mesela kitap olarak dokun hisset ormana dokun almıştım onla baya vakit geçiriyor uzun zamandır bilginiz olsun ama mesela cırt cırtlı takmalı cıkarmalı kitabı sevmedi doğru düzgün okuyamadık bakamadık bile cunku her cıkan o cırtlı hayvanı yemeye calıstı ve yırtıldı hep. Sizin varmı memnun kaldığınız oyalayıcı kitap veya oyuncak veya herangi birşey ilgi çeken

Pipetli sulukta içme nasıl öğretilir? Yapamaz diye almadım 10 ayda zar zor bişe anca öğretebiliyorum) pipet cekısınide 10 ayda öğrenmese bari benim kız

Evet bizede normal dendi enfeksiyonlara lenf bezleri sisebilirmis aynı yer bizde de dışından belli değil dokununca derinin altında kayıyor zamanla geçermiş yada küçülürmüş önemli değil hepimizde var dedi.

Pipetli sulukta içme nasıl öğretilir? Yapamaz diye almadım 10 ayda zar zor bişe anca öğretebiliyorum) pipet cekısınide 10 ayda öğrenmese bari benim kız
Yani sanırım emer gibi çektiği için başarıyorlar ben bi gün ayran uzattım lıkır lıkır içti ben şok
Öyle pipetli suluk aldım bende
Eğer içmezse de yöntem şu normal bir pipeti içeceğe sokup bi tarafımı parmakla kapatınca içine içecek doluyor ya
Onu alıp ağza bir kaç uzatıyorsun sonra o çekmeye başlıyor böyle alıştıran da çok
Anlatabildim umarım

Hahaha mantıklı anladım anladım ben önce eve bir pipet alıp o sekılde deniyim içerse o suluktan alayım bende ozaman

Benim oğlumda çok terliyor hatta aşırı diye tabir edebilirim Gece 2-3 kez zıbın değiştiriyorum su gibi oluyo , kafasıda öyle çok terliyor. Doktor önemsemedi bile bu soruyu normaldir sizinde, aklınıza başka bişey getirmeyin bile.
Cırt cırtlı kitapları seviyo, onlardan daha çokta pop up, 3 boyutlu ve sürprizli kitaplar var onları çok seviyor.

Selam canım kilo ile de alakalı. Bebişin biraz tospik ise daha fazla da terlemesi normaldir

Ah canimmm cok tesekkur ederimaminnn Rabbim korusun onlariayaklarina tas degmesin tek gayemiz buumarim iyisinizdir hersey yolundadir sizde de
İyiyiz çok şükür, kurtlu oğluşumla ilgilenmekten zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum vallahi, Allahtan okullar kapandıda tatile girdim Siz de iyisinizdir inşallah Bu arada benimki de çok terliyor hareketliler ya normal

Bizimki de cırtlı kitapları sadece yiyor kaldırdım o yüzden büyük sorular kitabım ve sincap kitap - bu gözler kimin serisi var onları baya seviyor.. iş bankası hareketli kitaplar var onları da seviyor.. kalın mukavva cırtsız bol renkli resimli kitaplar daha çok oyalıyor bence. Oyuncak olarak da kule küpler tak çıkar halkalar en çok yapabildiği, zaman geçirebildigi şeyler benimkinin. Bir de çın çın eden toplar..

Doğduğundan beri başı başta olmak üzere çok terler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…