2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende öyle yapıyorum köfte vs yerken de benim yedirmemi istemiyor hiç, örtü serip üzerine oturtuorum bitene kadar ordan kalkmıyor ne zaman köfteler bitiyor oyle kaLkıyor
Ama işte dediğim gibi sadece köfte onun haricinde maalesef bşey yok. Haftnın 7 günü de her öğünde köfte yiyemez sanıyorum ki :/

İşine geldiği gibi iştahsızlık bu evet yemek seçiyor belli bol sabır diliyorum sana gerçekten zor ben olsam mamayı azaltırdım nitekim memeyi de yemek öncesi vermiyorum yemediyse de vermiyorum bekletiyorum bir sonraki öğünü güzel yiyor

Biraz okudum da bende tam tersi şikayetlerdeyim. Bizimkide aşırı obur. Gece sabaha kadar meme de cuk cuk içiyor uyuyor uyanıyor yine cuk cuk. Gündüz yaptırdığım iki uykuda karnı tıka basa tok olmassa uyumuyor ha üstüne yine meme . Bende doyuramıyorum bir türlü. Akşam yemeğini yediriyorum biz bişey yersek çayın yanına ağlıyor zırıl zırıl ona vermiyorum diye. Abartmıyorum kahve içsem ağlıyor ver diye karnı çok tok olsada yemek istiyor. Meyveyle falan oyalıyorum çok toksa. Bana yemek yedirmiyor asla hep ona yediricem . Ne yapsam bilemedim bu garip bir durum mu? Hasta olduğunda bile yine herşeyi yemek istiyor. Bebek kavanazonu aşmayın diyorlar bizim çorba kasemizle bir veriyorum üstüne yine meme ama gözü yine yemekte. Mutfağa gidip mama diye ağlıyor. Doyuramıyorum bende birtürlü. 8. Dişimiz geliyor şimdi . Dişte uykuya dalmayı zorlaştırıyor kulağına ağrı yapıyor sanırım iki gündür baktım uykuya direniyor kulağını minik minik ovalıyorum hemen gözler gidiyor uyuması 3 dk oluyor .

Okuyunca bi gülümsedim çok şirin geldi Maşallah diyelim hep mi böyleydi belki dönemseldir ? Benim oğlumda karnı tok olsa da biz masadayken mammamamam diyo gözü bizde ama oyun gibi de geliyor sanırım ona önüne bikaç salatalık havuc fln koyuyorum tokken, oyalanıyor öyle.

Canim ben bir gunumuzu anlatayim sana. Oncelikle tombisim 6.30 gibi uyaniyor. Kalkar kalkmaz bisi yemedigi icin mutfakta mama sandalyesine oturtuyorum ve minika cocuk kanalini aciyorum. O arada yumurtasini hasliyorum. Sonra rutin evi silmeye basliyorum toz aliyorum. Bunu her gun yaptigim icin oyle cok ugrastirmiyor beni. Sonra mutfaga geliyorum ve bizimkinin kahvaltisini hazirliyorum. Yediriyorum. Sonra sevgi saati icad ettim . Onu aliyorum kucagima sakalasiyoruz, gulusuyoruz. Muzik aciyorum dans ediyoruz. Sonra yurutece koyuyorum ve ben kahvaltimi yapiyorum. O arada kendi basina takiliyor yurutecte. Sonra ilk uykusuna yatiyor. O arada ben yine ev isi yapiyorum. Uyaninca mama vs. Yine sevgi saati. Acikcasi onunla oyun etkinlik vs yapmiyorum. Bana gelmez. Bunaliyorum oyle seylerden. Oyuncaklariyla kendisi oynuyor. Ben sadece alip sarilirim sohbet ederim, guldururum. Gulmegi eglenmeyi cok seven bir bebek. Resmen beni guldur diyor vucut dili. Her gun banyo yaptirmiyorum. 2 gunde bir yaptiriyorum. Cunku her gun yaptirirsam o banyonun verdigi rahatlama gevseme hissine bagisiklik kazanir diye dusunuyorum. Arada bazi gunler de parka goturuyorum. Salincak da salliyorum. İşte boyle.

Asil onemli seyi yazmamisim. Bir ilgi bir iş seklinde ilerlerseniz size rahat verir diye dusunuyorum. Ilginizden sıkılınca baska seylerle ugrasmak isteyecektir. O arada hemen islerinizi yapabilirsiniz. Yurutece koydugunuzda da cok sevdigi bir oyuncagi eline tutusturursaniz o dalip gider. Bizinki oyle oluyor en azindan. Cok mecbur kalirsam zaafi olan kumandayi eline veriyorum. Bir 15 dk. Kazaniyorum. Bu arada ben yurutec disinda. Kendim yurutme calismalari da yapiyorum. Ellerinden tutup yurutuyorum.

Sicaktan muhtemelen bizimki de canim cok sagol tavsiyelerin icin, kafasi cok terliyo bizim kizin gece de ister istemez terli kafayla uyuyor. Ustu basi terden islansa degistiricem ama kafasini uykuluyken kurutmak cok zor dun full burun akintisi ve hapsurmayla gecti aksama dogru azaldi. Gece uyumadan once de serum fizyolojikle temizledik burnunu cok sukur bugun burnu akmadi hic 1 kere hapsirdi daha da olmadi. Anlik alerjik biseydi belki de anlamadim ama full evdeydik dun neden boyle oldu anlamadim

Kizlar gun icinde bebisleriniz nelerle oynuyor, hangi oyuncaklari kullaniyorsunuz su anda? Ben epeydir oyuncak almadigimi farkettim ayni seylerle ilgilenmek zorunda kaliyor oyle etkinlik yapayim oyun kurayim gibi bir vaktim de olmuyor maalesef, onunla birlikte oyuncaklarla oynuyorum anca. Gorsel kartlara bayiliyor, kitaplara bayiliyor ama bu aralar yirtmaya basladi cok yirtiyor. Şu mutfak lavabosu oyuncagindan aldim instada bakiyorum butun cocuklar uslu uslu oynuyo bizim kiz musluktan tutup kaldirdi yerle bir etti heryer su oldu

Ya tam olarak bizim kiz yemin ederim cildirtiyo beni artik bu seciciligi en olmadik seye diretiyo kiyamet kopariyor resmen. Mesela kofteyi sever ama yaninda firin patates yapiyorum kekik vs atip ona bayiliyor. Koftenin yaninda patatesi gorsun hemen kofteyi birakip patatese tutuluyor onunla doyuruyor karnini. Bizimki cok etci, kiymali yumurta yiyor kavurma yiyor cok seviyor onlari ama gel gelelim ekmegi hepsinden cok seviyor. Ekmek gordugu an hepsini birakip sadece onu yiyor kuru kuru. Kabizlik problemimiz de var zaten, delirmelik yani bu secicilik. Bizimki mama da icmiyor sadece anne sutu. Simdi regl donemine giricem sutum azaldi yine, dogru duzgun doymadan uyudu yine

Kızlar benim bebiş de 3 gündür iştahsızlık ve ishal vardı (ama tam ishal da değil yani günde 2 ve ya 3 sefer kaka yapıyor ne tam sulu ne tam pütürlü ), bugün akşam üzeri de hafif ateş oldu 37.8 e kadar çıktı. Başka hiç bir şey yok, ateşi çıkana kadar keyfi de yerindeydi. Sizce hasta mı oluyor yoksa diş mi geliyor? Tedirgin oldum biraz gece ateşi yükselir falan diye

Diş bizimkinde de ishal yapıyor . Bildiğim kadarıyla diş ateşi 38 i geçmez. Şuanki belirtileriniz diş gibi duruyor. Ben Bebeğe yoğurda sarımsağı minik minik doğrayıp veriyorum çok iyi geliyor

Kizlar merhaba nasilsiniz?bi kac gundur bakamadim foruma...bisey soracagim bu aksam bebegimi yatirirken kafasini oksadim ve ensesinin uzerinde ,kulaginin arkdasindan 3-4parmak geride sol.tarafta mercimek buyuklugunde cilt altinda bir sislik hissettim...cok panik oldum...bebegin normal gelisimi mi bilmiyorum...benzer durum olan var mi?doktorumuza da yazdim haber bekliyirumm

Diş bizimkinde de ishal yapıyor . Bildiğim kadarıyla diş ateşi 38 i geçmez. Şuanki belirtileriniz diş gibi duruyor. Ben Bebeğe yoğurda sarımsağı minik minik doğrayıp veriyorum çok iyi geliyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evet diş mis, bu sabah gördük üstten sağ taraf patlamış, sol da patlamak üzere, ateş ve ishal devam ediyor şimdilik. Alttakiler çıkarken hiçbir şey olmamıştı, üstteki dişler bayağı zorladı bizi

Canım koşuşturma hepimizde aynı desene yerlerde emekliyor ozaman sürekli peşindesin
Bende almıyorum oyuncak artık cünkü oynamıyor ısırıyo diş kaşıyo bzmkini bırak tüm gün emeklesin kumandayı ısırsın filan . Bu eğitici köpekçik varmış bende ondanmı alsam diye düşünüyordum belki sever

Ben en son fisher price bilgisayar aldım her ay maaşımla bi oyuncak alıyorum bunda onu aldım çok beğendim çok eğitici gerçekten. Şu an radarımda boyamalar var 1 yaş itibariyle ona geçeceğiz carioca çok öneriliyor yıkanan silinen bide defteri varmış onları alacağım. Bir de ilk legosunu alacağım doğum günü hediyesi olarak aklımda bunlar var buraya oyuncak aktivite kitabı tavsiyesi verilse çok iyi olur gerçekten ben de bekleyeyim

Ben şu tarz aktivite kutuları almıştım, her yüzeyinde farklı aktiviteler var çok memnunum. Baya oyalayıcı ve eğitici güzel zaman geçiriyor. Öyle sadece müzikli ışıklı oyuncakları sevmiyo oğlum, böyle karıştırıp, kurcalayacağı şeyleri daha çok seviyo , baya zaman geçirebiliyor

Eklentiler

• 0C33A5A6-8331-4809-B08E-C70B104C655F.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 52
  • C4FF9CD0-27E9-429C-B17E-0A8447B48DE4.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 29391CE4-3BC3-474D-95DD-2B606EB1791B.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 44
Bunların hepsi aktivite masası ayarında çok seviyor benimki de marka verebilir misin canım? Tatlış oğluşun güzel güzel kullansın inşallah

Bunların hepsi aktivite masası ayarında çok seviyor benimki de marka verebilir misin canım? Tatlış oğluşun güzel güzel kullansın inşallah
Teşekkür ederim canım Evet aktivite masası gibi ama küçük olduğundan yanımızda taşıyabiliyoruz süper oluyor. Büyük olan Kiddieland canım, küpte Vtec. Bunların her modeli malesef burda bulunmuyo , bulunsa da saçma yüksek fiyatlar bende kuzenlerim İngiltere den sık geliyorlar her seferinde ordan istiyorum internetten bakıp. Yalnız küpü mesela tesadüfen Dolap ta hiç kullanılmamış buldum tertemiz geldi paketli ve çok daha uygun fiyata. Bu tarz oyuncaklara aslında o uygulamaya bi göz atabilirsin.

Arkadaşlar oyun matı alacağım ama karar veremedim. Bu geçmeli puzzle gibi olanlar mı daha kullanışlı yoksa tek parça unigo tarzı olanlar mı ? Birde tek parçalarda unigolar almış başını gitmiş fiyatta Kullanıp memnun kaldıklarınız var mı başka ? Aynı şekilde çit içinde önerileriniz varsa güzel olur

Canım ben bu puzzle olanı aldım pek begenmedm kızım cıkarıyo söküyor amacından saptı biraz kullanım olarak oyuncak ve diş kasıyıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…