- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.001
Merhaba, siz evi temizleyip kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyor mu uzun süre? ben bazen çok zorda kalırsam acil bişey olursa 5 dk kadar açıyorum onda da vicdan yapıyorum tv açtım diye çok mu abartıyorum ki?Canim ben bir gunumuzu anlatayim sana. Oncelikle tombisim 6.30 gibi uyaniyor. Kalkar kalkmaz bisi yemedigi icin mutfakta mama sandalyesine oturtuyorum ve minika cocuk kanalini aciyorum. O arada yumurtasini hasliyorum. Sonra rutin evi silmeye basliyorum toz aliyorum. Bunu her gun yaptigim icin oyle cok ugrastirmiyor beni. Sonra mutfaga geliyorum ve bizimkinin kahvaltisini hazirliyorum.
Ben katlanabilir oyun matı aldım hep onun üzerinde oynuyordu ama 8. aydan beri yerinde durmadığı için işlevi azaldı. ama güç içinde salona aç üzerinde oyna sonra katla kaldır yapıyorum. Unigo çok güzel de çok pahalı gerçi ben hamileyken 800 liraydı dedim ki bu paraya mat mı alınır şimdi 2 bini geçti ben sıradan oyun matını bile 600 e aldımArkadaşlar oyun matı alacağım ama karar veremedim. Bu geçmeli puzzle gibi olanlar mı daha kullanışlı yoksa tek parça unigo tarzı olanlar mı ? Birde tek parçalarda unigolar almış başını gitmiş fiyattaKullanıp memnun kaldıklarınız var mı başka ? Aynı şekilde çit içinde önerileriniz varsa güzel olur
Bende açıyorum malesef başka türlü durmuyor aslında olmaması gerek ama napayımMerhaba, siz evi temizleyip kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyor mu uzun süre? ben bazen çok zorda kalırsam acil bişey olursa 5 dk kadar açıyorum onda da vicdan yapıyorum tv açtım diye çok mu abartıyorum ki?
Canım ben bu puzzle olanı aldım pek begenmedm kızım cıkarıyo söküyor amacından saptı biraz kullanım olarakoyuncak ve diş kasıyıcı oldu
2bin küsür şuan büyük boyutlarıBen katlanabilir oyun matı aldım hep onun üzerinde oynuyordu ama 8. aydan beri yerinde durmadığı için işlevi azaldı. ama güç içinde salona aç üzerinde oyna sonra katla kaldır yapıyorum. Unigo çok güzel de çok pahalı gerçi ben hamileyken 800 liraydı dedim ki bu paraya mat mı alınır şimdi 2 bini geçti ben sıradan oyun matını bile 600 e aldım
Selam, bizimki infant hobi 180*200. Kasım'da almışız, gayet memnunuz. Ben de çit arıyorum..ya iyi oldu bak bu bilgi. Bende daha çok tek parçalara bakmıştım şimdi emin gibiyim
2bin küsür şuan büyük boyutlarıev halısı fiyatına infant diye muadil bi marka gördüm güzele benziyor ona bakcam
Benimki de aynı, mutfakta ne zaman iş yapsam, elime kesme tahtası meyve sebze alsam çığlık çığlığa, yemeğini hazırlarken kıyamet kopuyor mama mama mamaaaaa diye ağlıyor. Sanırım mizaçları böyle. Yemek yeme fikrini seviyorlarBiraz okudum da bende tam tersi şikayetlerdeyim. Bizimkide aşırı obur. Gece sabaha kadar meme de cuk cuk içiyor uyuyor uyanıyor yine cuk cuk. Gündüz yaptırdığım iki uykuda karnı tıka basa tok olmassa uyumuyor ha üstüne yine meme . Bende doyuramıyorum bir türlü. Akşam yemeğini yediriyorum biz bişey yersek çayın yanına ağlıyor zırıl zırıl ona vermiyorum diye. Abartmıyorum kahve içsem ağlıyor ver diye karnı çok tok olsada yemek istiyor. Meyveyle falan oyalıyorum çok toksa. Bana yemek yedirmiyor asla hep ona yediricem . Ne yapsam bilemedim bu garip bir durum mu? Hasta olduğunda bile yine herşeyi yemek istiyor. Bebek kavanazonu aşmayın diyorlar bizim çorba kasemizle bir veriyorum üstüne yine meme ama gözü yine yemekte. Mutfağa gidip mama diye ağlıyor. Doyuramıyorum bende birtürlü. 8. Dişimiz geliyor şimdi . Dişte uykuya dalmayı zorlaştırıyor kulağına ağrı yapıyor sanırım iki gündür baktım uykuya direniyor kulağını minik minik ovalıyorum hemen gözler gidiyor uyuması 3 dk oluyor .
Bu yüksekten atma olayı beni de deli ediyor istemediği her şeyi gözümün içine baka bakamayıp sırıtıyor bir de arkasından bakıyor su içer misin diye suluğunu veriyorum alıyor elimden yere atıyor be yavrum istemiyorsan alma neden atıyorsunMesajı ben mi yazdım diye bir baktım,o derece aynı durumdayızdediler ki görsel duyusu yüksek bir iki çalışma yapmamız gerek tamam dedim götürdüm işte ısırma çalışmaları şu bı yapıldı.Baktım pek de bir numarası yok evde daha farklı şeyler yapmaya başladım.Mesela bebek yemeklerinden daha bizim yemeklere döndürdim azıcık daha iyi gibi oldu ama hala çorbamsı şeyleri tüketiyordu ben de işte içine ekmek falan her çeşit sebze domates et suyu allah ne verdiyse katmaya başladım.Tam düzgün gidiyordu çat 3 gündir çok ateşli hop sardık başa.Birkaç gün yumurtayı tavada yediyse sonra bir anda nefreti geliyor tamam diyorum bıktı belki farklı bir şey yapıyorum hop ondan da nefret ediyor.Bu kadar iştahsız bir çocuk ben görmedim.Gerçekten görmedim çünkü ailede herkes her bebek gayet iyiydi bu sanırım baba tarafına çekti Arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum Erol Taş gibi eti sapından tutup ısırarak yiyor benimki eti koyduğumda mama sandalyesinden tek parmağıyla ittire ittire atıp yüksekten yerdeki eserine bakıyor!Mesajınızı görünce bencilce gelecek ama nasıl mutlu oldum.Tek olmamak biraz olsun iyi geldi
Ben de çorbayı bardakla veriyorum lütfedip içerse hanım efendi… yemeklerin tuzunu nasıl ayarlıyorsun şimdi? Peynir zeytin vs bunları da kendi yediklerinden mi veriyorsunCanım bende ev yemeklerine geçtiğimden beri daha iyi
Kuru fasulye veriyorum yıyor mesela elbette bi kase değil 4 top ağzına atsa yedi sayıyorum sonra sonra attırdı 10 top gibi
En güzel yemeği parkta yiyor baktım içmiyor çorbayı parka çıkarıyorum çocukları izlerken çok güzel yiyor
Yoğurt hiç sevmiyor ayran olarak veriyorum pipetle bi bardağa yakın içiyor
Bol bol deneme yanılma işte
Yemeklere çok az tuz ekliyorum kalanı tabağımıza kendimiz atıyoruzBu yüksekten atma olayı beni de deli ediyor istemediği her şeyi gözümün içine baka bakamayıp sırıtıyor bir de arkasından bakıyor su içer misin diye suluğunu veriyorum alıyor elimden yere atıyor be yavrum istemiyorsan alma neden atıyorsun
Ben de çorbayı bardakla veriyorum lütfedip içerse hanım efendi… yemeklerin tuzunu nasıl ayarlıyorsun şimdi? Peynir zeytin vs bunları da kendi yediklerinden mi veriyorsun
Peki salça ?Yemeklere çok az tuz ekliyorum kalanı tabağımıza kendimiz atıyoruz
Zeytin peynir de bizimkinden yiyor sadece 1 gece suda bekletiyorum fazla tuzu gitsin diye
Domates ve salça karışık koyuyorum.Peki salça ?
Ben bir yaşına kadar ayrı yapayım diyordum ama bu aralar yemediği için bizim yemekleri tuzsuz ya da çok az tuzlu yapıp ondan veriyorum kahvaltısına kendim yapıyordum peyniri ama bu ara üşendim hazır mı versem bilemedimDomates ve salça karışık koyuyorum.
Salçamızı genelde kayınvalidem ya da anneannem yapmış oluyor pek konserve kullanmam.
Doktorda konserve kullanıyorsan domatesle dengelersin dedi ama hiç koyma vs demedi yani canım.
Doktorumuz bu konuda baya rahat her doktor ayrı değil ama bende rahat biriyim o yüzden memnunum
Ayrı yemek işini zaten hiç istemiyordum şansıma da doktor bu görüşte çıktı
Doktor eve aldığınız ezineyi 1 gece suda bekletip verebilirsin dedi ya da labneyi direkt ama tercihim ezine demiştiBen bir yaşına kadar ayrı yapayım diyordum ama bu aralar yemediği için bizim yemekleri tuzsuz ya da çok az tuzlu yapıp ondan veriyorum kahvaltısına kendim yapıyordum peyniri ama bu ara üşendim hazır mı versem bilemedim
Dana eti vermeye başladım az az ama ben yanıma eş olsun diye kuzu etine alıştırmaya çalışıyorum babamız yemiyor bari kızlarım yesin benimleDoktor eve aldığınız ezineyi 1 gece suda bekletip verebilirsin dedi ya da labneyi direkt ama tercihim ezine demişti
Özellikle evde yeneni vermemi istiyor
Kıymada da bile sen kuzu kıyma yemiyorsan bebekte sizle dana kıyma yesin ayrı alıştırma modunda yani canım
Benimde tabi işime geliyor açıkçası
Evet tv izliyor. O surecte tahmini yarim saat. Temizlik dedigim cok uzun surmuyor. Gunluk temizlik yaptigim icin elim de hizlidir hemen bitiyor. Is beni ugrastirmiyor. Acikcasi ben de cok tv izletmemeye calisiyorum ama izlediginde ds vicdan yapmiyorum. Cunku tv izlerken bazi seylere guluyor, tepki veriyor. Heyecanlaniyor. Yararinin oldugunu dusunuyorum ben. Tv yi abartmamak lazim ama soylenenlere cok kulak asmiyorum. Bizler kimbilir kac saat izliyorduk tv yi. Her donem yeni tezler ortaya atiliyor. Kimbilir 20 sene sonra yeni bir arastirma yapilacak ve tv izletin denilecek belkide.Merhaba, siz evi temizleyip kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyor mu uzun süre? ben bazen çok zorda kalırsam acil bişey olursa 5 dk kadar açıyorum onda da vicdan yapıyorum tv açtım diye çok mu abartıyorum ki?
Ben geniş bir pipet bulursam almak istiyorum çorbalarını bardakla içiyor yarısı dökülüyor pipetli aylıkla rahat ederiz belki ama dışarı çıkıp inceleyemedim online da anlayamıyorumKızlar pipetli suluk kullanmaya başlayan var mı ? Hangi model güzel acaba neye dikkat etmek gerekir ?
Bende aynı şekilde bi bakamadım çıkıp, biraz araştırayım bakayım, buraya da yazarım aldığım ürünü.Ben geniş bir pipet bulursam almak istiyorum çorbalarını bardakla içiyor yarısı dökülüyor pipetli aylıkla rahat ederiz belki ama dışarı çıkıp inceleyemedim online da anlayamıyorum
Merhaba benim bebeğimin de tarif ettiğiniz yerde ve bir parmak üstünde biri mercimek büyüklüğünde biri bezelye büyüklüğünde iki tane şişlik var dokununca hareket ediyor ..siz doktora sordunuz mu ? Bende yeni fark ettim..çok kafaya takıyorumKizlar merhaba nasilsiniz?bi kac gundur bakamadim foruma...bisey soracagim bu aksam bebegimi yatirirken kafasini oksadim ve ensesinin uzerinde ,kulaginin arkdasindan 3-4parmak geride sol.tarafta mercimek buyuklugunde cilt altinda bir sislik hissettim...cok panik oldum...bebegin normal gelisimi mi bilmiyorum...benzer durum olan var mi?doktorumuza da yazdim haber bekliyirumm
Neye dikkat etmek gerekir bilmşyorum ama su içmeyen oğlum avent philips sayesinde içmeye basladi. Dayanıklı da yere atmalara karşı, sızdırmıyor. Tavsiye edebilirimKızlar pipetli suluk kullanmaya başlayan var mı ? Hangi model güzel acaba neye dikkat etmek gerekir ?
Skip hop un pipetli suluğunu kullanıyorum. Bebeğim 2. Gün öğrendi emmeyi, bundan önce su içemiyordu. 1 aydır kullanıyor valla bir matara içiyor günde en az.Kızlar pipetli suluk kullanmaya başlayan var mı ? Hangi model güzel acaba neye dikkat etmek gerekir ?