2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba, siz evi temizleyip kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyor mu uzun süre? ben bazen çok zorda kalırsam acil bişey olursa 5 dk kadar açıyorum onda da vicdan yapıyorum tv açtım diye çok mu abartıyorum ki?

Ben katlanabilir oyun matı aldım hep onun üzerinde oynuyordu ama 8. aydan beri yerinde durmadığı için işlevi azaldı. ama güç içinde salona aç üzerinde oyna sonra katla kaldır yapıyorum. Unigo çok güzel de çok pahalı gerçi ben hamileyken 800 liraydı dedim ki bu paraya mat mı alınır şimdi 2 bini geçti ben sıradan oyun matını bile 600 e aldım

Merhaba, siz evi temizleyip kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyor mu uzun süre? ben bazen çok zorda kalırsam acil bişey olursa 5 dk kadar açıyorum onda da vicdan yapıyorum tv açtım diye çok mu abartıyorum ki?
Bende açıyorum malesef başka türlü durmuyor aslında olmaması gerek ama napayım

Canım ben bu puzzle olanı aldım pek begenmedm kızım cıkarıyo söküyor amacından saptı biraz kullanım olarak oyuncak ve diş kasıyıcı oldu
ya iyi oldu bak bu bilgi. Bende daha çok tek parçalara bakmıştım şimdi emin gibiyim
2bin küsür şuan büyük boyutları ev halısı fiyatına infant diye muadil bi marka gördüm güzele benziyor ona bakcam

Selam, bizimki infant hobi 180*200. Kasım'da almışız, gayet memnunuz. Ben de çit arıyorum..

Benimki de aynı, mutfakta ne zaman iş yapsam, elime kesme tahtası meyve sebze alsam çığlık çığlığa, yemeğini hazırlarken kıyamet kopuyor mama mama mamaaaaa diye ağlıyor. Sanırım mizaçları böyle. Yemek yeme fikrini seviyorlar kız maşallah diyelim yemeyen bebiş çok zor. Forumdaki tüm annnelerin bebeleri hiç yemek seçmesin, tabakları silip süpürsün amiiin

Bu yüksekten atma olayı beni de deli ediyor istemediği her şeyi gözümün içine baka bakamayıp sırıtıyor bir de arkasından bakıyor su içer misin diye suluğunu veriyorum alıyor elimden yere atıyor be yavrum istemiyorsan alma neden atıyorsun
Ben de çorbayı bardakla veriyorum lütfedip içerse hanım efendi… yemeklerin tuzunu nasıl ayarlıyorsun şimdi? Peynir zeytin vs bunları da kendi yediklerinden mi veriyorsun

Yemeklere çok az tuz ekliyorum kalanı tabağımıza kendimiz atıyoruz
Zeytin peynir de bizimkinden yiyor sadece 1 gece suda bekletiyorum fazla tuzu gitsin diye

Domates ve salça karışık koyuyorum.
Salçamızı genelde kayınvalidem ya da anneannem yapmış oluyor pek konserve kullanmam.
Doktorda konserve kullanıyorsan domatesle dengelersin dedi ama hiç koyma vs demedi yani canım.
Doktorumuz bu konuda baya rahat her doktor ayrı değil ama bende rahat biriyim o yüzden memnunum
Ayrı yemek işini zaten hiç istemiyordum şansıma da doktor bu görüşte çıktı

Ben bir yaşına kadar ayrı yapayım diyordum ama bu aralar yemediği için bizim yemekleri tuzsuz ya da çok az tuzlu yapıp ondan veriyorum kahvaltısına kendim yapıyordum peyniri ama bu ara üşendim hazır mı versem bilemedim

Doktor eve aldığınız ezineyi 1 gece suda bekletip verebilirsin dedi ya da labneyi direkt ama tercihim ezine demişti
Özellikle evde yeneni vermemi istiyor
Kıymada da bile sen kuzu kıyma yemiyorsan bebekte sizle dana kıyma yesin ayrı alıştırma modunda yani canım
Benimde tabi işime geliyor açıkçası

Dana eti vermeye başladım az az ama ben yanıma eş olsun diye kuzu etine alıştırmaya çalışıyorum babamız yemiyor bari kızlarım yesin benimle

Evet tv izliyor. O surecte tahmini yarim saat. Temizlik dedigim cok uzun surmuyor. Gunluk temizlik yaptigim icin elim de hizlidir hemen bitiyor. Is beni ugrastirmiyor. Acikcasi ben de cok tv izletmemeye calisiyorum ama izlediginde ds vicdan yapmiyorum. Cunku tv izlerken bazi seylere guluyor, tepki veriyor. Heyecanlaniyor. Yararinin oldugunu dusunuyorum ben. Tv yi abartmamak lazim ama soylenenlere cok kulak asmiyorum. Bizler kimbilir kac saat izliyorduk tv yi. Her donem yeni tezler ortaya atiliyor. Kimbilir 20 sene sonra yeni bir arastirma yapilacak ve tv izletin denilecek belkide.

Kızlar pipetli suluk kullanmaya başlayan var mı ? Hangi model güzel acaba neye dikkat etmek gerekir ?
Ben geniş bir pipet bulursam almak istiyorum çorbalarını bardakla içiyor yarısı dökülüyor pipetli aylıkla rahat ederiz belki ama dışarı çıkıp inceleyemedim online da anlayamıyorum

Ben geniş bir pipet bulursam almak istiyorum çorbalarını bardakla içiyor yarısı dökülüyor pipetli aylıkla rahat ederiz belki ama dışarı çıkıp inceleyemedim online da anlayamıyorum
Bende aynı şekilde bi bakamadım çıkıp, biraz araştırayım bakayım, buraya da yazarım aldığım ürünü.

Merhaba benim bebeğimin de tarif ettiğiniz yerde ve bir parmak üstünde biri mercimek büyüklüğünde biri bezelye büyüklüğünde iki tane şişlik var dokununca hareket ediyor ..siz doktora sordunuz mu ? Bende yeni fark ettim..çok kafaya takıyorum

Kızlar pipetli suluk kullanmaya başlayan var mı ? Hangi model güzel acaba neye dikkat etmek gerekir ?
Skip hop un pipetli suluğunu kullanıyorum. Bebeğim 2. Gün öğrendi emmeyi, bundan önce su içemiyordu. 1 aydır kullanıyor valla bir matara içiyor günde en az.
Kapağı çıkıp takılıyor düşünce ama kırılmıyoe o güzel. Ama pipeti kapağı içinde takılıp duruyor ona sinir oluyorum, açarken pipeti tutmak gerekiyor. Plastik tabi esas şeffaf olmayan metal termoslar daha sağlıklı diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…