- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.041
Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah Ben bir soru sormaya geldim. Çalışan ve emziren anneler süt kesilmesi yaşayan var mı? Ben 1 yaşına kadar hep yanındaydım oğlumun çalışıyordum ama evden esnek çalıştım işyerim müsaade etti ancak eylül gibi tam zamanlı çalışmaya döneceğim artık bu konuda çok üzgünüm ama 1 yaşına kadar da evdeydim olacağı buydu. Sütümün kesilmesinden endişe ediyorum 9-5 çalışacağım evim yakın arada git gel yapabilirim annemler de öğle arası getirirler emziririm ama gün boyu emziremediğim günler olabilir. Ne yapmam gerekiyor şimdiden derdi sardı beni ah hiç çalışmak istemiyorum hiç ama ne yazık ki çalışmak durumundayım şeytan diyor kredi borcunu kapat ücretsize ayrıl ama bırakmam da çok zor… psikolojik açıdan da çocuğu etkiler mi benden kopar mı güvenli bağlanma ne olur diye dertteyim… zaten oğlum emzirmeme rağmen parmak emme davranışı gösteriyor bazen her gören süt vermediğimi düşünüyor genelde bu davranış böyle ortaya çıkarmış daha şimdiden çocuktan ayrılmadan derdi aldı beni… (ben 3 ay süt emmişim kesilince çok uzun yıllar parmak emmişim bu durumumu eşim buna bağlıyor)