2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Bende işe başlayacağim ama belki 6ay daha uzatirim mecbur kalırsam o zamana biraz daha büyümüş düzenlerini oturtmuş oluruz inşallah.Çalisirken nasıl olacak bilmiyorum.Annem ve kayınvalidem var ama annem bazı günler çalışıyor kayinvalidemin diğer torunuda var.Nasil olacak hiçbir fikrim yok el kadar bebekler bırakıp ise gitmek bir yana uykusuz,yorgun argın ise gitmek bir yana şimdiden stresi sardı.

Doktorlar bile küçükken tavsiye ediyor.Belli dönemler varmiş sünnet için onlar geçince belli bir zamana kadar tavsiye etmiyorlar.Şuan doktorumuz ve çocuk cerrahi uygun gördü.

Benimkide ishal birde çok uyumaya başladı.Vr uyanamiyor bir türlü ya i agliyior ama gözlerini açıp ayilamiyor tam ondan mı acaba.
Bizimki de Çok ağlıyor gaz çıkarıp rahatlatıyor derken tekrar başa sariyoruz ağlamaya
 
Nerede nasil sunnet ettireceksiniz acaba? Ben de yenidogan sunneti dusunuyorum ama aci ceker mi diye korkuyorum
Çocuk cerrahi yapiyor.
5dakika sürüyormuş ufak olduğu için ince bir iğne yapıyoruz dedi lokal anestezi sanırım sonra 5-10 dk bekleyip işleme geciyorlar.
Krem vericeklermiş bezine İdrar yaparken biraz yakacak ama iyileştirecek.Forumda yaptiranlarida okudum hepsi iyi ki yaptirmiśim yazmış 🙄Doktor sizde içeri geirebilirsini dedi.Beylikduzu medilife Hastanesi.
 
Kızlar rezene ve papatya çaylarınızın içine bi çay kaşığı toz kimyon ekleyin acayip faydalı oluyor... Benim kuzucuk tırt tırt cıkarıp duruyor alttan gaz sürekli😆
 
Kızlar bebekleriniz hiç emerken kusuyor mu? Benim ne zamandır sütüm az mücadele edip duruyorum Elhamdulillah iki gündür sanki daha iyi ama Hep az olduğundan gık dese emziriyorum ben 🙈bilemiyorum sütüm yettiğinden mi kusuyor yoksa üşüttü mü? dünde oldu bir kere bir de şimdi oldu emerken kustu
 
Aynen çok zormuş gerçekten kaç kez ağladığımi biliyorum 😭
Kızlar gogus yarasi bebegin yanlis tutmasindan kaynaklaniyor emzirme danismanlarindan bilgi alin muhakkak kanayan goguz ucunu bebegi bi tutturdular sifir acı uc kismini tutuyor ondan aciyor alabildigi kadar siyah kısmını verin bosuna acı çekmeyin
 
X