- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #28.981
Biberonu mutlaka bırakmalısın. Meme reddi yapmış. Bir de mastitten dolayı bebek zorlanmış olabilir. Emzirme öncesi havluyu ütüyle ısıt bastır göğsüne. Yumuşacık oluyor hemen emzir. Bebek boşaltsın. Sağım ön sütü çoğaltır, mastite iyi gelmez.Kızlar inşallah herkes sağlıklıdır 3 gün süt gelmeyip birden gelince mastit olma yolunda ilerliyordum atlattım benim gibi olan varsa allah yardımcısı olsun. gece sütü sağmışken bi sorayım dedim. süt gelmeyince benimki biberona alıştı mecbur mama vermek zorunda kaldık şimdi de memeyi almıyor bağırış çağırış evde bir kıyamet kopuyor. Tavsiyesi olan var mı acaba
Neden biberon kullanmamalı?
Seda Diri Ilic on Instagram: "Memenize bakar mısınız, bunların hangisine benziyor? Biberonlar çok albenili cümlelerle pazarlanır. "Anne memesine en yakın", "antikolik sistem" gibi ibarelerle. Hatta hızlı akıtmadığı için meme reddi yapmayacağı iddia
304 likes, 0 comments - izmiremzirmedanismani on March 11, 2021: "Memenize bakar mısınız, bunların hangisine benziyor? Biberonlar çok albenili cümlelerle pazarlanır. "Anne memesine en yakın", "antikolik sistem" gibi ibarelerle. Hatta hızlı akıtmadığı için meme reddi yapmayacağı iddia edilir...
www.instagram.com