Cevap verdiginiz diger kisi dediniz diye cevap verme gereksinimini duydum...avukat oldugunuzu belirtmissiniz...ben de avukatim ve siddete zaten insan olarak karsiyim ki bu isin esprisi zaten... Burda dusuncemizi de belirtmekten cok, var olan ve sistematik olarak devam eden ,hastaya kotu muameleyi konusuyoruz...sizin duruma denk gelip gelmediginiz de burdaki kimseyi iilgilendirmiyor ...birileri haksizliga ugramissa,cani yanmissa ,siz direk savunmaya gecmeniz sacma .....oncelikle avukatsaniz zaten bu olaya nesnel yaklasabilmeniz de lazim ...kimsenin aldigi parada gozumuz yok,mevkide gozumuz yok,isini hakkiyla yapan hekimler ve diger saglik calisanlari bizim basimizin tacidir...burdaki sinirlendigimiz konu sorumsuz bir sekilde calisanlar....ama sizin israrla bu konuda hassas davranip bir anne olarak karsinizdakilere kotu kalpli olmakla,siddet yanlisi olmakla suclamaniz hedef gostermeniz,olayi provake etmeniz cok cirkin....kaldi ki bu sadece saglik calisani icin de gecerli degil....devlet memuru adi altinda calisan her calisan icin gecerli....burda hepimiz anne/anne adayiyiz ve dhaa cok hastanelerle hasir nesir oldugumuz bir donemde oldugumuz icin saglik calisanindan ornekler verdik...ve evet bir avukat olarak soyluyorum illa fiziksel degil,psikolojik siddet goren herkes hakkini savunabilmeli...kotu muamele sineye cekilmemeli...tutanak tutup gerekli mercilerde hak aranabilmeli ki herkes insan olsun once..calistiklari yere ,mevkiye saygilari olsun...yemek yedikleri kaba tukurmemeyi ogrenmeliler....