Aslında herşey normal ama hipoglisemi oldugum icin diyabetli sayiliyorum sezeryan olacağım sanırım ben de cok korkuyorum sezeryandan ama ameliyata girip dikişimi yapacak olan hemsire yakın arkadasım. Onla konustum bu korkularımı. Başında biri duracak her an kontrol altında olacaksın, acı degil dokunmaları hissedeceksin, en fazla miden bulanabilir, bebek çıkarılırken iceri giren havadan dolayı baskı yapıp omzuna agri girebilir dedi, zaten bebek cikinca ona bakmaktan bisey anlamayacaksın dedi, spinal iğnesi zaten hic acitmiyormus kasları rahat bırakıp kıpırdamadan durmak gerekmiş. Panik yaparsak bebek ciktiktan sonra sakinlestirici veriyorlarmiş. Odaya cikinca baş agrisi olmasin diye bitter cikolata veya sade kahve icilmesi gerekiyormus. 3-4 saat sonrasinda da biskuvi cay veriyorlarmis, sonra yemekte komposto corba, bir sure sivi besleniliyormuş, gaz cikarip yurudukten sonra da bisey kalmiyormuş
insallah cok kolay geçer, genelde korkan herkes bu muydu diyomuş ne rahatmış diyormuş cikinca.