Selam kızlar bildiğiniz üzere kaşıntım vardı gece doktora meil yazdım sabah 10 da gel dedi . sabah kalktim dusumu aldim evden çıktım çamasırım islanmiş ama akintidir diye umursamadim
doktora gittim kaşıntı sebebiyle nst ye bagladiklarinda bebegin kalp atislarinin yavasladigini fark ettiler 95 e kadar dustu
nasil sikinti stres korku yasadim anlatamam aglaadim hemen hastaneye gonderdiler burda da ilk nst te idare ediyordu almanyada sezeryan vermiyorlar bildiginiz uzere (istege bagli degil) gerekirse imza atmak istedigimi soyledim yeterki cocugu kurtarsinlar diye ogleden sonra bi nst te daha yapacagiz dediler hastaneye yatisim yapildi odaya aldilar yataga tam yattim suyum patladi oysa sabah zaten akiyomus ben fark etmedim normalda akintim da oluyor diye
suyum patladi 10 dk geçmedi agrilarim basladi hemen baktilar 5cm aciklik vardi saat 14:00 da tam 17:00 de acikligim 10 cm ulasti 17:14 te de kizim dunyaya gozlerini acti
Allahima sukurler olsun Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah biz siramizi saldik kurtulduk darisi tum hamislerin basina en saglikli ve guzel sekilde yavrularini kucaklasinlar