- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #26.741
Bende enox 6000 kullanıyordum doktorum hep sezaryen en risksizi demişti. Son haftalarda ben talep edimce normal doğuma göre ayarlayabilir miyiz iğneyi bakalım demişti. Bebeğin gelişime göre karar veriyor buna. Ama benim birden doğum başlayınca sez. alındım bayada riskli oldu benim için gece iğne vurunmuştum çünküCanım bende enox kullanıyorum 4000 doğumuna ne dedi doktorun sezeryan yada normal gün verdimi
Ben mecburi genel oldum. Ama iyi ki genel olmuş diyorum suan panik atak ve evhamlı bir insanım bebek hemen ağlamamış mesela müdahale gerekmiş iyi ki görmemişim. Kaldıramazdım o stresi heyecanı . Ayrıca bende genelden sonra bende hiç baş ağrısı fln olmadı iyiydim. Sadece gaz sancısı onu da lavman istedim hallettik.Sezeryan olan ve olmayi dusunen hanimlar hangi anesteziyi sectiniz.. cok endiseliyim.. korkuyorum.. dua edin benim icin ne olur.. karar veremiyorum
Canım kanamam varsa önemse. Nişan gibi mi yoksa pembe kan mı ?Doktora kanama diye gittim Dr bişey bulamadi. Benim suyum sınıra dayanmış malesef. Sınır 50 ml miş benim 65 ml civarı dedi Dr. Kendi doktorum izindeydi başka Dr a gittim onda 10 gün kontrol süresi bitmeden kendi doktoruma da gözükemedim 2-3 gün içinde kendi doktorumun bakmasi gerektiğini söyledi diğer Dr. olacak iş değil ya iyice sinir stres oldum. Suyu bu kadar azalan var mi 2-3 güne suyu bitmez umarım çok korkuyorum