- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.641
Biraz uyumayı dene canım bir de temiz hava iyi gelirKızlar ya bas ağrısı ıcın ne yapıyorsunuz basım catlıcak sankı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz uyumayı dene canım bir de temiz hava iyi gelirKızlar ya bas ağrısı ıcın ne yapıyorsunuz basım catlıcak sankı ya![]()
onun yanında antibiyotikte verdi işte o kadar sorup etsem de içimden gelmiyor içmek ama mecbur içeceğimBende suya karıştırılanı kullandım eczacı da etkili bir ilaç olduğunu söyledi. Doktorum da bir kere kullanacaksın dedi.
idrara karışan kan mıydı o değer tam emin değilim benim 0 dı o.Benim onlarda bi sıkıntı yok canım eritrosit 0-3 olması gerekirken 174 çıkmıştı. Başka bir şey galiba. Bilemedim
Her doktorun tarzı farklı canım doktorun dediğini yapmak zorundayızonun yanında antibiyotikte verdi işte o kadar sorup etsem de içimden gelmiyor içmek ama mecbur içeceğim
idrara karışan kan mıydı o değer tam emin değilim benim 0 dı o.
aynen öyle canım mecburHer doktorun tarzı farklı canım doktorun dediğini yapmak zorundayız
Kizlar istanbulda olanlar hangi hastanede dogum yapacak? Tabi daha cok erken ama benim dogum yapacagim hastane 12 bin tl falan diyor ortalama hep bu sekilcok degil mi ya? Daha uygun fiyatli guzel hastane onerisi olan var mi
Hangi hastaneden fiyat aldım canım?Kizlar istanbulda olanlar hangi hastanede dogum yapacak? Tabi daha cok erken ama benim dogum yapacagim hastane 12 bin tl falan diyor ortalama hep bu sekilcok degil mi ya? Daha uygun fiyatli guzel hastane onerisi olan var mi
Geçmiş olsun. Bu 34 ve 12 değerleri testin mikroskobi kısmında yazan değer mi? Benim de lökosit 25 yazıyor ama mikroskobi yazan yerde de 4-5 lökosit görüldü yazıyor.bende de hiç yanma veya idrar renginde değişiklik yoktu sadece karın ağrısı bazen batma hissettim hamilelikte aile hekimimde idrar testi yapalım dedi. Lökosit 0-4 arası olması gerekirken benim 34 çıktı bir de Epitel değeri 0-5 arası olması gerekirken 12 çıktı. antibiyotiği gerekli gördü yoksa bebeğe zarar verir dedi. Sizin değerler de böyle yüksek mi?
Ben de iki gündür migren ağrısı çekiyordum. Bugün doktoruma sordum parol içebilir miyim diye ama 9.haftaya kadar içme dedi. Ben enseme buz koyarak, kolonya sürerek fln idare ettim.Kızlar ya bas ağrısı ıcın ne yapıyorsunuz basım catlıcak sankı ya![]()
bu ayrımı bilmiyorum sadece yüksek dedi sonuç listesinde de referans aralığından yüksek görünüyordu. detay bilmiyorum ben o kadar.Geçmiş olsun. Bu 34 ve 12 değerleri testin mikroskobi kısmında yazan değer mi? Benim de lökosit 25 yazıyor ama mikroskobi yazan yerde de 4-5 lökosit görüldü yazıyor.
Aynen canım bende ılac ıcme taraftarı degılım bende vıcks deneyım bakalımCanım gecmis olsun. normalde doktorlar gebelikte parol veriyormus ama ben kullanmadim. Vikis sürüyorum şakaklarima sıcak havluyla sarıp karanlık odada uyuyorum.
Aynen canım bende ılac ıcmek istemıyorum vıck denıcem bakalımBen de iki gündür migren ağrısı çekiyordum. Bugün doktoruma sordum parol içebilir miyim diye ama 9.haftaya kadar içme dedi. Ben enseme buz koyarak, kolonya sürerek fln idare ettim.
Hep uyuyorum zatenBiraz uyumayı dene canım bir de temiz hava iyi gelir
Odanı havalandırabilirsin canım.Hep uyuyorum zatencanım dusuk tehlıkem var temız hava almaya bıle kalkmıyorım ya
![]()
Amerikada orjinali var serumun burdan alsam dondurulmus tedavimde doktora yazip turkiyede yaptirsam belki bir faydasi olur demi Ben Sadece ozelde yaptirabilirim sanirim turkiyede sigortam yok diye devletler beni kabul etmiyormu igne bile vurmamislardi en son gittigimdeOna doktor karar veriyor canım. Reçete yazıyor hastanede taktırıyorsun. Ben ilk transfer günü taktırdım sonra gebelik testi pozitif çıkınca her hafta devam ediyoruz. Klinikler takmıyor. Hastane olması lazım. 1 serum 4 saat sürüyor. Bir cihazla takıyorlar saati o ayarlıyor. O cihazda yoğun bakım servisi olan hastanelerde oluyormuş. Ben acıbademde tedavi oluyorum serumu da orada taktırıyorum. Zaten pandemi olduğu için sadece serum takmayı farklı hastaneler kabul etmedi.
Aynen canım bende ılac ıcme taraftarı degılım bende vıcks deneyım bakalım
Doktorunuzla görüşün sizi yönlendirecektir. Yurtdışından gelen hastaların tedavisi hastane olarak nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum.Amerikada orjinali var serumun burdan alsam dondurulmus tedavimde doktora yazip turkiyede yaptirsam belki bir faydasi olur demi Ben Sadece ozelde yaptirabilirim sanirim turkiyede sigortam yok diye devletler beni kabul etmiyormu igne bile vurmamislardi en son gittigimdeInsallah ozellerde yaparlar