- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Canını sıkma canım önümüzdeki ay güzel heberini bekliyoruz inşallahMalesef canım ya kırmızılarla uyandım. Pes etmek yok ağustos annesi olacağım inşallah taktım sondan da olsa yakalayacağım
Pes etmek yok canımMalesef canım ya kırmızılarla uyandım. Pes etmek yok ağustos annesi olacağım inşallah taktım sondan da olsa yakalayacağım
Biraz daha bekleyip bı test yaptırayım olmazsaBen kürtaj olduğumda bu kadar zamandan sonra göğüs ağrısı yaşamadım canım Kürtaj etkisi olduğunu sanmıyorum
Oldum canım. Benim de döngüm kısa. Belki yine ağustos annesi oluruz hayırlısıylaİnşallah canım sende üzülme ders olsun bize adet gününden önce test yapmayalım. Belki sen regl olmazsın ama daha umut var senin için hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim inşallah canımmCanını sıkma canım önümüzdeki ay güzel heberini bekliyoruz inşallah
Aynen canımm hayırlısı napalım üzülmenin de kimseye faydası yokPes etmek yok canım
Yaptır canım korunmadıysan kürtaj sonrası hemen kalma ihtimali yüksek oluyormuş benim fikrim rahminin dinlenmesinin daha iyi olacağı yönünde tabi. Rabbim hayırlısını nasip etsinBiraz daha bekleyip bı test yaptırayım olmazsa
Ay inşallahOldum canım. Benim de döngüm kısa. Belki yine ağustos annesi oluruz hayırlısıyla
Demin hastaneye gitmiştik öyle bir sorayım dedim ebe yok gebelik olması imkensiz dedi çok erken dedi Dr a gittim canım ben hemen kalabileceğimi söyledi bir sorun yok dedi sadece 1 adet takip açısından iyi olur dedi teşekkürler canimYaptır canım korunmadıysan kürtaj sonrası hemen kalma ihtimali yüksek oluyormuş benim fikrim rahminin dinlenmesinin daha iyi olacağı yönünde tabi. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Teşekkür ederim inşallah canımm
Kızlar ben çok üşüyürum bazen oyle boyle değil kalorıfer peteğine sarılmak istiyorumsızdede boyle oluyor mu
Demin hastaneye gitmiştik öyle bir sorayım dedim ebe yok gebelik olması imkensiz dedi çok erken dedi Dr a gittim canım ben hemen kalabileceğimi söyledi bir sorun yok dedi sadece 1 adet takip açısından iyi olur dedi teşekkürler canim
Hadi inşallah sonuç çıkmıştır şimdi canımBenimde ayaklarim buz gibi oluyor arada. Sol kasıgımda ağriyor. Gögüsleri mincikliyorum ama hic aci sizlama yok. Tek korkutanda o zaten. Sabah kan verdim yine yarım saate sonucu çikar insallah.
Hadi inşallah sonuç çıkmıştır şimdi canım
Hadi inşallah sonuç çıkmıştır şimdi canım
Kaç aylık olduğuna rahmin durumuna göre değişiyor galiba banada öyle dedi bilmiyorum kiBende temmuz ayinda kürtaj oldum. Doktor bana 2 temiz regli sonrasi korunmayi bırak dedi.
Kaç aylık olduğuna rahmin durumuna göre değişiyor galiba banada öyle dedi bilmiyorum ki
Haklısın canım aslında bilmiyorum belki biraz ara verebilirim sanırım psikolojik olarak da lazım bu süreHakkinda hayirlisi olsun canim rabbim bu sefer saglikli sihatli evlat nasip etsin inşallah . Zor sürecler insan helede kürtaj olunca biran önce olsun istiyor. Bana 3 doktorda korun dedi oyüzden ben 3 ay korundum. ben cok pimpirikliyim korunmasam icim rahat etmezdi.
Canım benmde goguslerde hıc agrı yokBenimde ayaklarim buz gibi oluyor arada. Sol kasıgımda ağriyor. Gögüsleri mincikliyorum ama hic aci sizlama yok. Tek korkutanda o zaten. Sabah kan verdim yine yarım saate sonucu çikar insallah.
Canım benmde goguslerde hıc agrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?