- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Bilmiyorum valla canım ama.genelde yapılıyor hamilelik takvimi yapabilirsin kendine burda amaKızlar burada liste hazırlanmıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum valla canım ama.genelde yapılıyor hamilelik takvimi yapabilirsin kendine burda amaKızlar burada liste hazırlanmıyor mu
Yapmadım canım yarın sabah yapıcaktım ama bence adet olucamBelki yerleşme kanamasidir canım yinede dikkat et test yaptınmi tekrardan
Bu konuyu editör açmış canım o da liste yapmadıKızlar burada liste hazırlanmıyor mu
Anladım canımBilmiyorum valla canım ama.genelde yapılıyor hamilelik takvimi yapabilirsin kendine burda ama
Kendini üzme ya hakkında hayırlısı olsun bu erken gebelik testleri hep yanıltma yapıyor ya İnşallahh yerleşme kanaması falandırKızlar açık kahverengi lekeler gelmeye başladı kasık ağrılarımda adet olacaksın sinyali veriyor. Bence sabaha sökülürüm ben
Regl oldum canım kırmızı kartı yedim yineKendini üzme ya hakkında hayırlısı olsun bu erken gebelik testleri hep yanıltma yapıyor ya İnşallahh yerleşme kanaması falandır
Malesef canım ya kırmızılarla uyandım. Pes etmek yok ağustos annesi olacağım inşallah taktım sondan da olsa yakalayacağımDilhansah canım ne durumdasın
Ben de senin gibi oldum. 3 gün silik çizgi ama şu an adet belirtileri başladı. Hiç test yapmasaymışım iyiymiş. Üzülme inşallah gelecek ay olurKızlar malesef regl oldum
Merhaba benımde kahverengı lekelenmem oluyor bugunde adetımın 3.gunu kan testı sonucunu bılıyormusunKızlar açık kahverengi lekeler gelmeye başladı kasık ağrılarımda adet olacaksın sinyali veriyor. Bence sabaha sökülürüm ben
Canım ya denemeye dewamRegl oldum canım kırmızı kartı yedim yine
Ya regl oldugunu gormemısım uzgunum ınsallah doger ay saglıcakla gelır mınık kuzunKızlar malesef regl oldum
İnşallah canım sende üzülme ders olsun bize adet gününden önce test yapmayalım. Belki sen regl olmazsın ama daha umut var senin için hayırlısı inşallahBen de senin gibi oldum. 3 gün silik çizgi ama şu an adet belirtileri başladı. Hiç test yapmasaymışım iyiymiş. Üzülme inşallah gelecek ay olur
Aynen önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkCanım ya denemeye dewam
Ben kürtaj olduğumda bu kadar zamandan sonra göğüs ağrısı yaşamadım canım Kürtaj etkisi olduğunu sanmıyorumYa kızlar hala kurtaj etkisimi bilmiyorum şimdi ben 2 Kasım'da kürtaj oldum 10 gün sonra test yaptım kontrol için negatif gördüm daha 8 gün var aşırı bir göğüs ağrım var ve bacak ağrım var çok erken tabi hatta korunmasız ilişkinin üzerinden 13 gün geçti sizce hala kürtaj etkisi mi
İnşallah canımm kan testine gitmedim zaten ben ikinci test negatif çıkıncaYa regl oldugunu gormemısım uzgunum ınsallah doger ay saglıcakla gelır mınık kuzun