- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
- 73
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Maşalla canımm duyacaksın kalp atışını da inşallahE
evet canım cok şükür 356 cıktı. cumartesi 52 Pazartesi 148 di .Haftaya cuma 14.00 de randevu verdi. Insallah bu sefer kese kalp duymak nasip olur
Maşalla canımm duyacaksın kalp atışını da inşallah
Cuma gunu kontrolum heycanla ogunu beklıyorumKontrolun ne zaman canim takip ediyormusun
Cuma gunu kontrolum heycanla ogunu beklıyorum
Benım ılk baktırdıgomda 28 di diğer gun 65 olmustu ama hala korkyorum kımyasal olur dıyeEn son beta kacti canim.
Benım ılk baktırdıgomda 28 di diğer gun 65 olmustu ama hala korkyorum kımyasal olur dıye
Benım ılk baktırdıgomda 28 di diğer gun 65 olmustu ama hala korkyorum kımyasal olur dıye
E
evet canım cok şükür 356 cıktı. cumartesi 52 Pazartesi 148 di .Haftaya cuma 14.00 de randevu verdi. Insallah bu sefer kese kalp duymak nasip olur
Canım tahlillerimiz çok yakın gidiyor bana da haftaya çarşamba verdi gün inşallah herşey yolunda giderE
Canım tahlillerimiz çok yakın gidiyor bana da haftaya çarşamba verdi gün inşallah herşey yolunda gider
Canım kese olabilir ama kalp atisi için erken değil mi
İnşAllah canım çokda tedirginim en son salı günü verdım doktor daha kan verme dediAy hadi insallahhhhhhhh
Pazartesi gunu canım ınsallah yukselmıstrEn son 65 hangi gündü canim. Cuma 1000 üzeri olursa kese görünür vajinalden
Senın degerın baya yuksek guzel ama neden korkuyorsunO korku bendede hep var malesef. En son 3600 e kadar yükseldi
Senın degerın baya yuksek guzel ama neden korkuyorsun
Hımm anladım senınde kotu deneyımın olmus ınsallah artık guzel seyler yasarızBenim degerim enson carsamba 356 ydı canim. Ama diger hamileligimde 3600 e kadar cikmasina ragmen kürtaj oldu
Hımm anladım senınde kotu deneyımın olmus ınsallah artık guzel seyler yasarız
Hımm anladım senınde kotu deneyımın olmus ınsallah artık guzel seyler yasarız
Benım kasıklarımda agrı var goguslerde sadece dolgunluk var canım baska bırsey yok malesef bıde suan agırdan öldüğüm gaz sancımBelirtin varmi canim. Benim bugün gögüs uclarim acimaya basladi dokundukça birde sol kasıgımda agri var.
Benım kasıklarımda agrı var goguslerde sadece dolgunluk var canım baska bırsey yok malesef bıde suan agırdan öldüğüm gaz sancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?