2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Bu insanlar niye kendileri yaşamamışçasına rahatlar bu kadar yahu

Bence bir kişi bile fazla yalnız daha rahat bakılıyor
 
Benim de kac gundur kasilma da var, arada adet sancısı gibi birden saplanan ağrılarım var ama düzensiz olduğu için çok takılmıyorum açıkçası. Bazen günde beş altı, bazen sekiz on, değişiyor.
 
Bence yardimci olamayacak olan gelmesin. Hasta olan is yapamayan niye geliyor zaten. Biz esimle bir nebze sansliyiz o da sozde ailesiyle gorusmuyor ben de... Ama teyzem gelecek. Ona sorsan o da is yapamiyor. Yengem gelecekti. Dugune gitmeyi tercih etti. Gitmezse olmazmis vs... Bari 15 gun boyunca kadin tutayim dedim. Ama onu da yapmicam cunku tasinma isimiz de var. Parayi ordaki temizlige harcamam lazim. Dogumdan sonra 2. gun toparlarim diye dusunuyorum. Kendim yapacam isimi vallahi. Allah kimseye muhtac etmesin. Parasiz da birakmasin. Paran olunca en azindan kadin vs tutuyorsun...
 
10 günde 200 gram almışız kilo olarak haftası ile uyumlu hatta biraz önde onun için tıkılmadı ama doktorum sağolsun kilo önde olunca şekere taktı kafayı. şeker yok zorla çıkaracak bende şekeri. Tokluk 84 çıktı hala diyor diyete devam.
 
çok güzel hareket valla tebrik ederimmm bayıldım
Evet istemiyor ulen gelmeyin bi huzur verin. diyecek koca bulamadik gitti.
nerdeee
Benim annemle kız kardeşim geldi annem gelir gelmez ben kızıma bakmaya geliyorum ,onun dışında kimse benden hizmet beklemesin dedi..
ben de kalmaya gelecek yok ama kayınvalide görümce evlerimiz dipdipe hergün burun burunayiz ..6 elti 3 görümceyiz gelen giden misafir çok olucak.. eşimle ailesi yüzünden kavga edip küstük bayramdan beri işte, dün oturup konuştuk ama halledemedik aman neyse
 
Yeni doğum yapmış bir insanın evinde sülale boyu kalmayı hiç bir zaman anlayabilmiş değilim annenin yanında rahat edebileceği bir bayan hadi neyse de erkekli çoluklu çocuklu gelmek nedir Benim annem de bana yakın iki güne bir eşim büyük oğlumu dışarı çıkaracaksa geliyor her geldiğinde bakıyorum ya sepetteki ütümu yapmış ya bir kap yemek bakması gereken hastamız var bunu da beklemiyorum ama en azından ne işimize karışır ne de beni üzer.. Arkadaşlarım bile gelip maske ile yemek yapalım işlerinize yardım edelim diyor biz istemiyoruz ama teklif etmeleri bile mutlu ediyor.. Kaç kez kapıdan sebze meyve bırakıp gittiler güzel dostlar edinmisiz diye düşündük..
 
Dün kontrolümüz vardı nasip olursa 5 Ağustosa sezaryen için gün verdi. İnşallah o güne kadar dayanabiliriz. Genel anestezi olsa dedim sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun dedi. Serklajı da sezaryenden sonra sen uyurken alırım dedi. Hadi hayırlısı. Anestezi konusunda aslında kararsızım hem bebeğin doğduğu anı görmek istiyorum hem de korkuyorum bir de serklaj alınacak o zaman genel olmazsa zor olur mu bilmiyorum.
 
İki kez belden uyusturmali doğum yaptım ilki zordu anestezi doktoru ve kendi doktorum beni aşırı germisti ama oğlumu görüp komple bayilttiklari için o ana değerdi.. İkinci de hiç bir acı hissetmedim anestezi doktoru sürekli ben yanındayım ne hissedersen söyle dedi.. En sonlara doğru midem bulanıyor dedim hemen boynumu çevirip peçete koydu kus sıkıntı yok dedi o kadar iyiydi ki doğumdan sonra bile doktoru düşününce mutlu oldum.. Doktoruna güveniyorsan o anı yaşa derim ilk görme tenine dokunması inanılmaz güzel
 
D
Dikişi anastezi olmadan mı aldı? Öyle mi oluyormuş. Benim sezaryen mecbur olunca Önceki de sezaryen sırasında alınmıştı yine sezaryen sonrasında alacak.
 
Biz de spinal dedik ama bebeğin ne zaman geleceği belli değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…