- 24 Mart 2012
- 259
- 387
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.481
Yok canım perşembe sezeryan günüm
Benim de ya salı ya da Perşembe, zaten doğum yapma günlerimiz de aynı seninle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım perşembe sezeryan günüm
Hadi hayırlısı ile inşallah kucağına alırsınYok canım perşembe sezeryan günüm
Yapmaya başladım onuda canım ayva çekirdeği biriktirmiştim onunla jel yaptım sürüyorum sürekli hergün masaj yapıyorum ama oda fayda olmadı ahududu çayına başladım bakalım onun etkisi olacak mıAdlarıyla güzel ömürleri olsun yavrucuklarının canım maşallah umut a da inş. Benimki de böyle abi olur tatlı dilli güzel düşünceli
Canım göğüs mesajıda deneyebilirsin uçlarını sıkmadan uyarmaya çalış. Doktorum squat maydanoz ve göğüs ucu kremleriyle masajına başlayabilirsin demişti.
7.ve 8. Ayda da devam ettik biz benimkinin gelmeye niyeti yok yerini sevdi heralde inşallah sonum 41. Haftada suni sancı olmazYa bana da doktorum en basindan beri serbest dedi, 7ve 8.aylarda sakincali dedi sadece erken dogumu tetikleyebilir diye, simdi bende de paranoya oldu niyeyse istemiyodum. Son ay serbest demesine ragmen biz de devam edelim o zaman artik
Gözün aydın canımm geçmiş olsun ayrıca.. iyi olmanıza çok sevindim sarılık hepimizin başına gelicek sanırım sütün inşallah tez zamanda artar gürkan bebek güzel güzel beslenirMerhaba güzel teyzeler 23 Temmuz 00 28 de Gürkan dünyaya geldi Her şey yolunda biraz zorlu bir süreç oldu ama ikimizin de sağlığı şu anda yerinde Hala hastanedeyiz benim çok kan kaybı olduğu için kendimi biraz zor toparladım Bugün daha iyiyim normal doğum oldu sadece plesenta düşmedi küçük bir operasyon geçirdim ama her şey yolunda Birazcık sarıldığımız var ama o da normalmiş sütüm tam gelmedi Yarın sabah Hastaneden çıkış yapacağız Benim acilen süt yapmam lazım Eve gidince daha rahat yazarım bana yazan herkese çok teşekkür ederim mesajlara bakamadım şu anda eve gidince bakmaya çalışacağım doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum �nşallah her şey yolundadır
İnsallah oyle olmaz ben de ondan korkuyorum, 40i gecirmeden gelir insallah yoksa ben de paniklerim kesin7.ve 8. Ayda da devam ettik biz benimkinin gelmeye niyeti yok yerini sevdi heralde inşallah sonum 41. Haftada suni sancı olmaz
Benim de oyle, normalde eşim hep sıcaktır ben üsürüm simdi tam tersi ben surekli klima aciyorum o kapatiyor, ayaklarim alev alev ve biraz ayakta kalsam ya da ayaklarimi uzatmadan otursam hemen sisiyorlarAvuç içleri ve ayakları cayır cayır yanan var mı aranızda ya?? Ateşte yürümüş ellerimi ızgaraya koymuş gibiyim
Başı aşağıda olunca göbeği göbek civarında olabilir kıvrılıp yatıyorlar içerdeKızlar bu haftalarda bebek yine ters döner mi? 28. Haftadan bu yana baş aşağıdı ama bugün hıçkırığını göbek çevremde hissettim dönmüş olabilir mi vajinal doğum çok istiyordum makat gelişine döndüyse bi nebze üzer bu beni
Çok Teşekkürler teyzesi oğlumun ismini yanlış yazmışım Hürkan otomatik yazıcıdan yazınca Farklıyız yazmış Çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlarımGözün aydın canımm geçmiş olsun ayrıca.. iyi olmanıza çok sevindim sarılık hepimizin başına gelicek sanırım sütün inşallah tez zamanda artar gürkan bebek güzel güzel beslenir
Kuzum ben de orada hissediyorum hep ama bebek baş aşağı duruyor bence dönmemiştir rahat olKızlar bu haftalarda bebek yine ters döner mi? 28. Haftadan bu yana baş aşağıdı ama bugün hıçkırığını göbek çevremde hissettim dönmüş olabilir mi vajinal doğum çok istiyordum makat gelişine döndüyse bi nebze üzer bu beni
Canım tebrik ediyorum seni çok gecmis olsun sütü de takma kafana gelir, yorgunsun kan kaybettin vücut önce seni toparlamaya çalışıyor. 1-2 güne bol bol sütün gelecektir bol su iç endişeye yer verme yeter kiÇok Teşekkürler teyzesi oğlumun ismini yanlış yazmışım Hürkan otomatik yazıcıdan yazınca Farklıyız yazmış Çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlarım
Başı aşağıda olunca göbeği göbek civarında olabilir kıvrılıp yatıyorlar içerde
stres yapmayın her şey yolunda gidecek …
Ben hep aşağılarda hissederdim ondan azıcık korktum dönmemiştir inşallah miniğim birde her gün hıçkırıyo mu sizinkiler kızlar ciğerleri için iyi diye biliyorum ama ben haftada 1 veya 2 defa falan hissediyorumKuzum ben de orada hissediyorum hep ama bebek baş aşağı duruyor bence dönmemiştir rahat ol
Gözün aydın iyi olmanıza çok sevindim sütünde gelir inşallah. Sağlıklı hayırlı ömürleri olsun evladının canımMerhaba güzel teyzeler 23 Temmuz 00 28 de Gürkan dünyaya geldi Her şey yolunda biraz zorlu bir süreç oldu ama ikimizin de sağlığı şu anda yerinde Hala hastanedeyiz benim çok kan kaybı olduğu için kendimi biraz zor toparladım Bugün daha iyiyim normal doğum oldu sadece plesenta düşmedi küçük bir operasyon geçirdim ama her şey yolunda Birazcık sarıldığımız var ama o da normalmiş sütüm tam gelmedi Yarın sabah Hastaneden çıkış yapacağız Benim acilen süt yapmam lazım Eve gidince daha rahat yazarım bana yazan herkese çok teşekkür ederim mesajlara bakamadım şu anda eve gidince bakmaya çalışacağım doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum �nşallah her şey yolundadır
Merhaba güzel teyzeler 23 Temmuz 00 28 de Gürkan dünyaya geldi Her şey yolunda biraz zorlu bir süreç oldu ama ikimizin de sağlığı şu anda yerinde Hala hastanedeyiz benim çok kan kaybı olduğu için kendimi biraz zor toparladım Bugün daha iyiyim normal doğum oldu sadece plesenta düşmedi küçük bir operasyon geçirdim ama her şey yolunda Birazcık sarıldığımız var ama o da normalmiş sütüm tam gelmedi Yarın sabah Hastaneden çıkış yapacağız Benim acilen süt yapmam lazım Eve gidince daha rahat yazarım bana yazan herkese çok teşekkür ederim mesajlara bakamadım şu anda eve gidince bakmaya çalışacağım doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum �nşallah her şey yolundadır
Ela hanımlar nasıllar canım senin kız konuşmaya başladı daha benım ki ortada yokCanım hayirli uğurlu olsun valla meraktan catladım. Şükür bu kadarıyla geçmiş olsun. Sütünde gelir bol bol emzir. Tavuk suyu ,etsuyu, soğan, tahin helvasiyla sütüm geldi benim.