- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.501
Canım 2 gündür bende acaba diyorum o kanamalar idrar yolları enfeksiyonundan mı oluyor diye düşünüyorum olablir mi acaba. Bu arada karından duymuştur değil mi canım kalp sesini. İnşallah herşey güzel geçecek canım umudumuzu yitirmeyelimKızlar cok sukur hersey yolunda doktor kesendede rahmındede bır kanama goremıyorum dedı buaralar nedense erken haftalardakı gebelerımde bunlar oluyor belkı hafıf covıd gecırıyor olablrsnz bılımsel acıklama yok ama dedı8 haftalık olmusuz cok sukur
Benim de pazatesi günü 5+2 ile uyumlu kese de 8mm dedi karnımdan baktık. Vajinal daha iyi görürüz dedi ama istemedim. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.benm 14 mm di kesem 6+2 dedi bana
Güzel anneler biraz önce doktordan geldim kesemizi gördük nur topu gibi 12mm bir yuvarlak kesemiz var bide yolk da oluşmuş bebek için hafiften oluşum var dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı.insallah kalp atisinida hareketlerinide sağlıcakla doğumlarında nasip etsin güzel rabbim
İlk defa kahverengi lekelenmem gelmiş 2 parmak kadar 6+1of ben çok korkuyorum bir şey olacak diye ya kimisi normal diyor kimisi değil diyor kafam allak bullak oldu
Galiba canım gerçi herkeste ayrı oluyormuş belirtiler hassasiyetler hayırlısıyla Allah şu süreci tamamlamayı nasip etsin hepimizeÇok sık wc ihtiyacı var sadece geceleri uyumuyorum he bir de göğüs hassasiyeti çok fazla o kadarben de öyle hissediyorum ama şükrediyorum gerçi daha çok yeni olduğu için olabilir
Kızlar 2. veya 3 gebeliği olanlar çoçuğhnuzla ilgilenebiliyor musunuz? mesela ben çok ilgilenemiyorum sbah saat 10. 30 da. kalktım. Şimdi yine bitkinim ve uykum geliyor ve oğlum 3.5 yasında oyun istiyor kahvaltı yaptım anca toparladım sofrayı ev öylece duruyor. sürekli uyuma dinlenme arayısındayım.
Benimde tamamlayıcı.. Bir hakkım gitti bileHanımlar 5+6 yim doktor bana da kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama ben tamamlayıcı sigortadan yararlanıyorum 10 hakkım var ayakta tedavi , bi tanesi gitti bile öbür aylara saklayim diyorum baska bir doktora gitsem kalp atışı için olur mu? Bizim burada poliklnik var ücretsiz ultrason vs yapıyor. Bir sorun olursa giderim zaten asıl doktoruma ne dersiniz?
Kızlar cok sukur hersey yolunda doktor kesendede rahmındede bır kanama goremıyorum dedı buaralar nedense erken haftalardakı gebelerımde bunlar oluyor belkı hafıf covıd gecırıyor olablrsnz bılımsel acıklama yok ama dedı8 haftalık olmusuz cok sukur
Kızlar sabaha karsı yıne kanamam oldu bırazdan doktora gıdcm dua edın bana hersey yolunda olsun
Yolk saç oluştuysa bebekte oluşuyor diye biliyorum.İçinizi ferah tutun.Kızlar her şey iyi giderken dün çok üzüldümkesem cidden tuhaf şekilsiz normalde 6 haftaya yaklaştım doktor sadece yolk gördü ne oluşum ne kalp hiç bi şey demedi kesen dağınık dedi.bi tek alttan baktı yolk sac görüldü o kadar moralim çok bozuk çok umutsuzum ilk gebelik
Yüksek ihtimalle oluşacak demekmiş ama kesem pek düzgün görünmüyorYolk saç oluştuysa bebekte oluşuyor diye biliyorum.İçinizi ferah tutun.
benimde ilk hamileliğim bazen hamile olduğumu unutuyorum hiç belirtim yokKızlar ilk hamileliğim. Ne mide bulantısı ne uyku hali var. Acaba bende mi var bi sıkıntı
Aynen canım karnımdan duyduk bu sefer ılk defaCanım 2 gündür bende acaba diyorum o kanamalar idrar yolları enfeksiyonundan mı oluyor diye düşünüyorum olablir mi acaba. Bu arada karından duymuştur değil mi canım kalp sesini. İnşallah herşey güzel geçecek canım umudumuzu yitirmeyelim
Aynen canım ama hala gelıyor leke anlamıyorum neden oluyor ıgne yaptrdık yıne bakalım hayırlısıCanim simdi gördüm .tüm gün uyuyorum resmen.ama sonu iyi olmus. Rabbim bize bagislasin bebeklerimizi
Aynen canım ama hala gelıyor leke anlamıyorum neden oluyor ıgne yaptrdık yıne bakalım hayırlısı
Sureklı sırt ustu yatmakta yoruyor ya nasıl gececek zaman bılmıyorumBenimde oluyor ara ara yatiyorum sürekli .gecem gündüzüm birbirine girdi
Kızlar doktor bana asla bıtkı cayı ıcmememız gerektıgını ve ıcsekte bır bardak sadece ıhlamur ıcebılırsın dedı sızde bıtkı cayı ıcıyorsanız dıkkt edın
Amiiin inşallah canım rabbim bütün annelere hayırlı mutlu haberler aldırsın inşallahhayırlı olsun darısı başımıza inşallah canım ne güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?