Herkese çok teşekkür ederim Saat üçten beri hastanedeyim gece üçte nişan geldi sancıdan duramadım hastaneye yazlık bol bol yürüyorsun dediler Ağrı'dan sancıdan Öldüm bittim normal doğum olduğu için biraz zor belden ağrı kesici istedim şimdi daha rahatım Ama daha 5 santim açılma oldu olur Dua eden bir an önce kucağıma alayım geceye kalmasın durmadan aşağıdan kontrol yapılıyor son 3 saattir yürümediğim için açıldı Lütfen kimseyi korkutmak için yazmıyorum deneyimi paylaşıyo
Herkese çok teşekkür ederim Saat üçten beri hastanedeyim gece üçte nişan geldi sancıdan duramadım hastaneye yazlık bol bol yürüyorsun dediler Ağrı'dan sancıdan Öldüm bittim normal doğum olduğu için biraz zor belden ağrı kesici istedim şimdi daha rahatım Ama daha 5 santim açılma oldu olur Dua eden bir an önce kucağıma alayım geceye kalmasın durmadan aşağıdan kontrol yapılıyor son 3 saattir yürümediğim için açıldı Lütfen kimseyi korkutmak için yazmıyorum deneyimi paylaşıyorum
Az kalmış canım biraz daha dayan sonunda minik yavrunu kucağına alacaksın Allah yardımcın olsun