- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.181
Emziği, doğumdan ne kadar zaman sonra verdiniz
Ben direkt hastanede verdim canım. Çokta iyi oldu. Ogluma zararli diye vermemistim bunda ilk gün verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziği, doğumdan ne kadar zaman sonra verdiniz
Merhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
veriyorum ama onuda çok içmiyor 5cc ancak iki saatte bir içiyor
Canım benim gözünaydınGeçmiş olsun dualarımızdasın merak etme bebişine en kısa sürede kavuşcaksınMerhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
Gözünüz aydın tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah yanınızaMerhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
O bende de felaketti. Ama bi medikal girip ayak analizi yaptirdikdan sonra bana uygun tabanlık yaptılar çok iyi geldi aklınizda bulunsun. Hem aldığımız kilolardan hem de ayak yapımızdan kaynaklaniyormuşBenim acayip bi ayak tabanı ve bacak ağrım var ya ödem desem çok öyle bi ödemim de yok ya da ben mi anlamıyorum acaba yürümek hareket etmek zulüm oldu ya
İndirmeye çalışması gerek tabi bebişin küçük daha gücü nasıl yetsin annesi minicik daha Sen onun uyku arasında memelerine masaj yap indirmeye çalış tabi ki olmazsa da mama ver aç kalmasın hiç ben mamayla büyüdüm maşşalahım var hiç kafaya takmacanım daha çok cc gelicek kadar sütüm de yok bebek emmeye çalışıyor az olanıda
Canımmm benimmm oğluşuna maşşallah ikiniz de çok iyi olacaksınız senin iki yavrun daha var tecrübelisin bu da geçecek inşallahMerhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
O et benlerini koparmasaydınız keşke. Doğumdan sonra kayboluyolar. Bu hamilelikte daha az oldu sadece boyun kısmında var. öncekinde göz kapaklarımın üzerinde bile vardı.Ya benimde kirpikler gitmeye basladi bir de boynumda gogsumde et benleri cikmaya baslamisti hep koparsim kestim gogsumde 2 tane kocaman cikmis bugun fark ettim onlari da kopardim karin bolgemde ki kilar cogalmis
Benim de boyun bölgem full benle doldu. İnşallah doğumdan sonra geçer yoksa çok kötü görünüyoO et benlerini koparmasaydınız keşke. Doğumdan sonra kayboluyolar. Bu hamilelikte daha az oldu sadece boyun kısmında var. öncekinde göz kapaklarımın üzerinde bile vardı.
Gözün aydın canım ömrü bahtı güzel olsunMerhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
Kalici zanettim ilk oldugu için hep kopardim. Keske once yazsaydım o zaman koparmazdım ama bilmiyordum kaybolacaklarini Olsun yapacak birsey yok artikO et benlerini koparmasaydınız keşke. Doğumdan sonra kayboluyolar. Bu hamilelikte daha az oldu sadece boyun kısmında var. öncekinde göz kapaklarımın üzerinde bile vardı.
Tebrik ederim canım allah analı babali buyutmeyi nasip etsin İnşallah en hizli şekilde küvezden de çıkarMerhabalar herkese... Biz de erken doğanlar kervanına katıldık... Kuzum küvözde ama şükür ciddi bir problem yokmuş... Dualarınıza talibim.
Keyifli sağlıklı doğumlar dilerim canım sağ salim Allah kavuştursunMerhaba kızlar ben doğuma geldim Bana Bol bol dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin canım bebeğinMerhaba kızlar ben doğuma geldim Bana Bol bol dua edin lütfen
Amin inşallah canımAllah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin canım bebeğin
Benimde aklıma o geldi.. kilodan olabilir diye daha önce 53 üstünü hiç görmemiştim. Şu an 13 kilo alarak 64 oldum. Vücut alışkın değil nu kadar ağırlığaO bende de felaketti. Ama bi medikal girip ayak analizi yaptirdikdan sonra bana uygun tabanlık yaptılar çok iyi geldi aklınizda bulunsun. Hem aldığımız kilolardan hem de ayak yapımızdan kaynaklaniyormuş
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzHerkese çok teşekkür ederim Saat üçten beri hastanedeyim gece üçte nişan geldi sancıdan duramadım hastaneye yazlık bol bol yürüyorsun dediler Ağrı'dan sancıdan Öldüm bittim normal doğum olduğu için biraz zor belden ağrı kesici istedim şimdi daha rahatım Ama daha 5 santim açılma oldu olur Dua eden bir an önce kucağıma alayım geceye kalmasın durmadan aşağıdan kontrol yapılıyor son 3 saattir yürümediğim için açıldı Lütfen kimseyi korkutmak için yazmıyorum deneyimi paylaşıyorum