- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.441
Kızlar doktor bi de kalp sesını duymak için 10 dakıka denedi de denedi cihazla bebege odaklanıp cihazla duymaya calıştı cok denedi ama bir zararı olmuş mudur? Daha küçücük cok ugrastı kalbıne zarar vermişmidir
Gec tutunmuştur canım o da olabılır ya da biraz küçüktür gunune gore cok kişi var bebegı 1 hafta gerıden gelen falan 3 aylık 4 aylık bebeklerde bıle oluyo. Kesen yolk sac ve bebek bir once ki muayenene gore buyumuş muydu?ya canım valla anlamadım bende özele randevu aldım ama aklım çok karıştı tüp bebekte geç döllenme olur mu ki
Alttan baktı kuzum. Ne bılım kürtaja alan herseyı yapar gbi geldi.. sizlerde kalp sesını duymak için zorluyolar mı yoksa 1 kere mı bakıyolar. İnternetten okudugum kadarıyla kalbe zararlı diyor kafam karıstıYok canim öyle bir durum olsa yapmazdi. Alttanmi bakmisti
tebrik ediyorum hayırlısı böyleymiş demek kiMerhaba arkadaşlar, bugün test yaptım ve 3. bebeğim yolda. Çok şaşkınım, kimseye söyleyemedim. Sevinçliyim, korkuyorum, kızgınım, yani çok karışığım.
Canım bakılmıştır ancak her şeye değil demir evet tsh glikoz hdl ldl evet ama sadece devlet hastanesinin laboratuvarlarında bakılan şeyler var yani aynı şey olmayabiliyordevlet hastaneleri daha geniş bakıyor buna eminim. Yine de sana yeterliyse sorun yoktur zatenYok yapiyorlar tam detayli ben yeni yaptirdim. Hem hormon hem hemogram hem vitamin şeker tsh vs gerekli bütün degerlerine bakildi. Gebelik rutin testleri diye geciyor. 4 5 tüp kan alıyorlar
canım ben ilk gittiğimde sadece kese vardı 8 mm di bu sefer gittiğimde kese 14 mm olmuştu fetüs çok küçük dedi ama kıpırtı var dedi bekleyelim dedi korktumGec tutunmuştur canım o da olabılır ya da biraz küçüktür gunune gore cok kişi var bebegı 1 hafta gerıden gelen falan 3 aylık 4 aylık bebeklerde bıle oluyo. Kesen yolk sac ve bebek bir once ki muayenene gore buyumuş muydu?
BENİDE ÇOK ZORLADİ CANIM İÇİMDE CİHAZ DOLANDI DURDUGec tutunmuştur canım o da olabılır ya da biraz küçüktür gunune gore cok kişi var bebegı 1 hafta gerıden gelen falan 3 aylık 4 aylık bebeklerde bıle oluyo. Kesen yolk sac ve bebek bir once ki muayenene gore buyumuş muydu?
Evet canım yanlış yazmışım kese 15 mm miş 1.5 cm yani1,5 cm olmasın o? Bi baksana ultrason fotoğrafına ne yazıyor. 5+4 çok erken ama şu var eğer transfere göre hesaplıyorsan 5+4 diye o fazla olur. Mesela ben sat a göre 4+5 im döllenmeye göre 2+5 im. Döllendikten 21 gün sonra kalp atışı başlıyor bebekte
1.55 mm olmasına imkan yok o mm de zaten kese bile çok zor görünür kesenin göründüğü ilk ölçülerdir onlar
İçimde dolanması sorun degıl canım o dınlrme cihazı bebegin kalbıne zarar verıyo diye duydum ondan korktum. Senınde cok dınledi mi kalp sesını?BENİDE ÇOK ZORLADİ CANIM İÇİMDE CİHAZ DOLANDI DURDU
canım benimde 14 mm nerdeyse aynı haftalardayız sanırım biz bende de kalp yoktu işteEvet canım yanlış yazmışım kese 15 mm miş 1.5 cm yani
evet canım çok denedi duymak için kıpırdama var bekleyelim dedi sonraİçimde dolanması sorun degıl canım o dınlrme cihazı bebegin kalbıne zarar verıyo diye duydum ondan korktum. Senınde cok dınledi mi kalp sesını?
O zaman bizim aynı gbi benımde 15 mm kesem fetus cok cok küçük hatta bi kalp atısı gelıyo ama benden mi bebekten mi anlayamadılar aynısı işte benımde bir kıpırtı var ben 6. Haftayı sende 7. Haftayı beklıceksın canım ama korkma gerıden gelıyo bencecanım ben ilk gittiğimde sadece kese vardı 8 mm di bu sefer gittiğimde kese 14 mm olmuştu fetüs çok küçük dedi ama kıpırtı var dedi bekleyelim dedi korktum
Ben 5+5 teyım canım bugun. Sen transfere gore mı hesaplıyosun? Benım donmuş embrıyo senınde donmuş mucanım benimde 14 mm nerdeyse aynı haftalardayız sanırım biz bende de kalp yoktu işte
Allahım bebeişini sana bagıslasın tüm annelrın bebeklerını korusunKızlar sabaha karsı yıne kanamam oldu bırazdan doktora gıdcm dua edın bana hersey yolunda olsun
aynen canım ben 7.haftayı bekleyecğim inşallah büyürler benim ğöğüs hassasiyetm var sadece şuan sende belirti var mıO zaman bizim aynı gbi benımde 15 mm kesem fetus cok cok küçük hatta bi kalp atısı gelıyo ama benden mi bebekten mi anlayamadılar aynısı işte benımde bir kıpırtı var ben 6. Haftayı sende 7. Haftayı beklıceksın canım ama korkma gerıden gelıyo bence
yok canım ultrosanda çıkan 6+2 benim evet dondurulmuş enbriyo sizde sorun neydi neden tüp bebek olduBen 5+5 teyım canım bugun. Sen transfere gore mı hesaplıyosun? Benım donmuş embrıyo senınde donmuş mu
Gogus hassasıyetı bendede var canım oyle yemeklerden tiksinme cok yok ama biraz var canım yemek yemek istemıyo ama yıyorum oyle mide bulantım falan yok ama herkesın bunyesı farklı canım. Evde kahvaltı istemıyo canım ama dısarda bi yere kahvaltıya cıksak belki hapur hupur yerım yani:)aynen canım ben 7.haftayı bekleyecğim inşallah büyürler benim ğöğüs hassasiyetm var sadece şuan sende belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?