- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.761
Biz de hala bulamayanlardanız... Karar veremedik bir türlü... Bişey değil erken olma ihtimali de var... Nasip artık...Bu arada herkes bebeğinin ismini buldu mu biz hala çok net değiliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de hala bulamayanlardanız... Karar veremedik bir türlü... Bişey değil erken olma ihtimali de var... Nasip artık...Bu arada herkes bebeğinin ismini buldu mu biz hala çok net değiliz
Çok geçmiş olsun. Çabuk toparlanirsin insaallah Allah kuvvet versin yavrularinla ilgilenebilesin.buranin ilk annelerinden olacaktın bak kaçıncı oldun iyisin yine hadi maşaallahKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Bebus iyi yanimda 3350gr 50cm. Kafam cok kötü
Teşekkür ederim canım. Ben 1.60 babamız 1.85 Sağlıklı olsun da hayırlısı artıkcok şükür o zaman . bence bun yaşayan bi anne olarak bebeginizin boyuna takılmayın.
eşinizde sizde minyon musınuz belki ondandır?
saglıklı olsun inşallah hepimizin bebegi kendinizi strese sokmayın diye yazmak istedim
Harıkaaa Allah acil sıfa versın canım bıran once toplanırsın bebısıne masallah yaKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Plasenta yaşlanması denilen olayı yaşamıştım. Yani artık plasenta işlevini tamamlıyor ve bebeği besleyemiyor. Öncesinde tansiyon problemi yaşamaya başlamıştım. Dil altı alıyordum one rağmen 16/10 tansiyon ili hastaneye yatışım yapılmıştı.Benimki de omega vermiyor. Ceviz ye balık ye. Yiyorum ama yetmiyor heralde anlamadım ki. senin bebeğinin gelişimi niye durmuştu
Hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlı ve ömürlü kılsın inşallah. Kilosu çok iyi maşallah. . En son kaç ölçülmüştü. Son haftalarda Ölçümlerde baya yanılma oluyor galiba.Kizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Karar veremedik hala. Eymen ismi ile uyumlu bir erkek ismi arıyorum egemen dışında.Biz de hala bulamayanlardanız... Karar veremedik bir türlü... Bişey değil erken olma ihtimali de var... Nasip artık...
Çok şükür iyi olunda herşey yoluna girer bebeğin kilosu da iyi istediğin gibi. Hoşgeldi cimcime❤Kizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Maşallahh bak ne güzel boyu kilosu, annesi de yakında toparlayacak Hayırlı uğurlu olsun canım hadi bitti tüm sıkıntılar artık güzellikler gelsinKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Oy masallah kavusmussunuz sağlıcakla sana da çok geçmiş olsun neyse ki halletmisler canım kafein tüket baş ağrısı için iyi gelirKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Neeee annenlerin eve mi geldiler o kadar uzun süreli kalmaya bir de zor Allah yardımcınız olsun ne diyimBenimki de geldi çarşamba günü☹ en az eylülün 20sine kadar burda. bi de kayınpederle beraber geldi. İşin enteresan tarafı ben zaten annemlerin yanına taşınmıştım geri kendi evime de gitmeyeceğim. Annem de babam da emekli bütün gün evdeler. Şimdi hep beraber kuduruyoruz bi de üstüne kayınpeder de geldiği için annemle tam takım giyinmek zorunda kalıyoruz ne güzel bi elbise geçiriyordum üstüme. üstüne hizmet de bekliyorlar. Annem de yeni büyük ameliyat geçirdi bana zor bakıyordu çok dertliyim
Geçmiş olsun canım inşallah çar çabuk toparlarsın Bebişe maşallah ona bak doya doya acılarını unut inşallahKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Bizde net değiliz 2-3 seçeneğe indirdik en azındanBu arada herkes bebeğinin ismini buldu mu biz hala çok net değiliz
Canım atlattım hadi gözü aydın, en kısa zamanda da toparlanırsın inşallahKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Gözün aydın Kavuşmanıza sevindim maaşallah 37.haftasinda 3350 Gr 50 cmKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Allah kolaylık versin seninki zor ama bunlarda gececekDoktor bana normal doğum seçeneğini sunmadı bile. Sizin bebekler çıkınca olay bitecek. Beni bi de ameliyat edecekler. Ben ne yapayım?
Evt hiç kolay değil sonuna kadar zorluyorlarBurada bir arkadaş banu çiftçinin nefes egzersizi videolarından bahsetti ben onları izleyeceğim sen de dene istersen. Malum almanya da kolayla sezeryana almıyorlarmış.
Masallah bebise nazar degmesin. Cok gecmis olsun. Darisi bizim basimiza...Kizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.
Allah razı olsun inşallah kazasız atlatırızNeeee annenlerin eve mi geldiler o kadar uzun süreli kalmaya bir de zor Allah yardımcınız olsun ne diyim
Masallah canım iyisiniz ikiniz de çok şükür inşallah tez vakitte toparlarsın kendini..Anali babali büyüsün Rabbim hayirli ömür versin..oğlunu bi tarafına al kızını bi tarafına, öp kokla onları ....işte şifa buKizlar 8.30 da doğuma girdim. Zor gecmis cok kanamam olmuş. Bagirsaklar yapismis rahim cok zor toparlanmis. Uz7n sürmüs. Sonradan detayli yazarim.