- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.241
Ay böyle düşünen tek ben değilmişimSen böyle söyleyince aklıma geldi
Ben satış yöneticiyim bi gün bi toplantıda baya doğurmalık bi kadın vardı sigara molası verdik
Bende içerdim hamilelikten önce falan dedi.
dedim rahatsız ediyorsa hani çıkmasaydık hamilesinizde falan.
Yok dedi yanımda içilmesini çok seviyorum hem ahtım var içimden bi cıkarayım hastane de ilk işim sigara içicem demişti
Bende içimden bi kınamıştım şuan hakkını helal etsin çok mantıklı konuşmuş
Motivasyon Çok iyiymişCanım kendime asla sigara içip de doğuran anneleri örnek almamaya karar verdim. Milyonda bir olacak bir sey benim başıma gelir sigara ictim de oldu diye ömür boyu vicdan azabı çekmek istemiyorum.
Doğuma kadar içmicem dedim hala da öyle düşünüyorum. Bir gün tekrar sigara içebilecek olma fikri aslında dayanmalı sağlıyor. Hicbir zaman içemeyecek olsam şimdiye geri başlamıştım
Zaten en büyük zevkim kahve sigaraydı kahve de yok napim boş boş sigarayıMotivasyon Çok iyiymişböyle düşünmeye gayret edicem dediğin gibi kimseye bişey olmaz gelir beni bulur. Allah korusun hepimizin yavrularını
Sanırım hamile olduğunu fiziksel olarak falan anlayınca bu kıvama gelebilir insanAy böyle düşünen tek ben değilmişim
Insan sanıyor ki ayy hamileyim sigara yok çay yok kahve yok abur cubur yok. Bi daha asla yemiyorsun falan. Öyle bir sey yokmuş gerçekten
Öncelikle hayırlı olsunBide ben doktora gitmedim henüz adetime beş gün var erken öğrendim ne zaman gittiniz ?
Unutuyorsun dimi ben de sürekli unutuyorumSanırım hamile olduğunu fiziksel olarak falan anlayınca bu kıvama gelebilir insan
şuan hamile olduğumu bi an hatırlayıp aaa hamileyim diyorum yediklerimi içtiklerimi yönetmesi çok zor
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun
Kan testi yaptırın değerinizi takip edin 1500- 2000 i geçince kese görünecektir
Hamileyken mi içiyordu bideiçmeyiver kızzzzz acık cay iç :) ama bence kahve de ne olacak ya hersey yasak .
bizim iş yerinde sürekli sigara içen kahve nescafe içen biri vardı :) ama sürekli .
Ama bizim dondurulmuş oldgu için son adetle transfer zaten 1 ay var döllenme süresi olarak alıyolar 2 haftayı yanı transfer zamanına 2 hafta daha eklıceksin. Transfer olalı 4 hafta oldu bi de 2 hafta döllenmeyı koy 6 haftalık falan olmaları lazım 5 6 haftalık. Tam gunundesın aslında.. normal adete gore hesaplaman için taze transfer olman lazım6+1 şu an diğeri de 5+3. Son adete göre 7+2 olmam lazım
Tüp bebeklerde genelde yasak dıyolar canım ilaçlarım var 12. Haftaya kadar onlar bitene kadar yasak. Hee ondan sonrada eşimin pek yanaşacagını sanmıyorum 9 ay o da bende korkuyoruz bişey olcak diyeSize özel durumdan kaynaklı mı yasak dedi doktor? Ben kısıtlamamıştım kendimi eşim korona çıkana kadar şimdi ayrıyız haliyle ama pozisyonlar zorlayıcı olmadığı müddetçe yasak olmaması gerekmez mi yaha bide şey okumuştum çoğul gebeliklerde de yasak konulabiliyormuş
Oy maşallah kaç haftalıkUltrason görüntüsü olan var mı ben yüklüyorumBaş aşşağı durmuş gibi Allah hakeden herkese bu duyguyu yaşatır umarım kızlar
inşallah önemli bir sorun yoktur ve bebeğiniz sizinle kalmaya devam ederKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
İnşallah düşük değildirKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
Canım sakin ol allahın izniyle o öyle bşey değildir. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Ağrın da var mıKizlar kanamam var kirmiziya döndü. Galiba düsuk yapiyorum. Dua edin ne olur doktora gidiyoruz
Bendede gecmişti kahverengi lekelenme yıne başladı kullandgm fitille gelıyo normalde gelmiyo o da cok cok az bişey ama insan yınede kuşkuya dusuyoBenim doktorum taze kan olmadığı sürece lekelenmeyi çok normal karşılıyor içini ferah tut yerleşmeden kalanlar olabilir
hatta ben tüp bebek ile hamile kaldım
Transfer sonrası elime bi yapılacaklar vs listesi olan bi kağıt verdiler
Kahve lekelenme olursa doktorunuzu aramanıza gerek yoktur yazıyordu demekki ne kadar çok oluyor ve aranıyorlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?