- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.101
Benim de 26 çıktı bi şey olmaz ya35 civarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 26 çıktı bi şey olmaz ya35 civarı
Ya vajinal muayene şart mı? Ben vajinismustum 2 ay oldu yeneli ve hamile kaldım. kendi tedavi doktorum alttan muayene etti ama yarın başka doktora gideceğim ve istemiyorum daha sonraları hep kendi doktorumda devam edeceğim için sıkıntı olmayacak ama yarın için merak ettim.
vajinal muayene şart değil, yapırmak istemeyebilirsin. 1 hafta önden görüyor sadece vajinalde. Sana sorar istersen alttan yapalım istersen 1 hafta sonra gel diye (kese ya da bebek görünmezse) sen hangisini istiyorsan yaparsın. Bende de vardı vajinismus alttan bi 3-5 defa kontrole gittim acıtmıyor yani ince bir şey zatena
Amin inşallahinşallah hepimiz için iyi olur Kötü düşünmeyelim ben de ilkinde çok tecrübesizdim zaten boş gebelik vs hiçbir şey bilmiyordum ki, doktora gitcem bebek görcem sanıyordum. Meğer önce kese sonra bebek bir sürü detayı da varmış Rabbim inşallah hepimizi sevindirsin
Yok ya niye yapsın zaten dibine kadar sokmuyor azcık bir şey sokuyorAlttan düşük riski falan yapıyor diyorlar yanlış bilgi dimi
Canım leken ilaçla mı gelıyo yoksa durup dururken mı gelıyo?Kızlar günaydın dün gece kahve lekem renk degstrdı kırmızı degıldı ama kahvede degıldı turuncu gıbıydı hemen acıle gıttım dusuk tehlıkem varmıs kese ve bebek ıyı ama aktıf kanaman var dedı ıgne yaptılar ıkı gun sonra tekrar gıdıcem ama cok sukue bebegımin kalbı atıyordu
Bende cok uyku var ölüyorum uykudan akşamları saat 8.30 gbi uyuyorum sabah 7 gbi kalkıyorum bugun öğlende 1 saat uyudum hala uyku akıyo gozumden. Bi de yiyeceklerden tıksınmede var ama yiyorum yani öyle kusma falan yokKızlar belirtileriniz var mı? Haftalarımız aynı hep, neler yaşıyorsunuz bu haftalarda?
Ben soldaki yumurtadan yumurtlayıp o döllenınce kız oluyo dıye duymuştum sanki soldaki yumurta spermın x olanını secıyormuş. Rahımdede solda yerleşirse embrıyo mu erkek oluyomuş?Solda olunca erkek mi oluyordu öyle bir şey vardı sanki
Ğöğüs hassasiyetin ve kasık ağrıların ne durumda canımmBende cok uyku var ölüyorum uykudan akşamları saat 8.30 gbi uyuyorum sabah 7 gbi kalkıyorum bugun öğlende 1 saat uyudum hala uyku akıyo gozumden. Bi de yiyeceklerden tıksınmede var ama yiyorum yani öyle kusma falan yok
Kesedeki goruntu nasıl oluyo canım erkek ya da kızda?Kesedeki görüntüsüne göre tahmin edicem de o da daha haftaya cuma
Kızlar bu rahımdemi yerleşme yerı mı? Yarın kontrolum var sorim nerdeymiş diye ona goreEvet teoriye göre öyle solda üst ve altta dahi olsa erkek sağda olursa kız ama en fazla 6 7 haftalık ultrason resmiyle bakılıyor
Goguslerımde agrı var ve büyüdüler sanki biraz dokundukca acı oluyo. Ama en fena uykum gozlerım kapanıyo Kasık agrım yok dun sadece 5 6 kere bi agrı girdi yarım saatte 1 o kadar. Sende belirti ne?Ğöğüs hassasiyetin ve kasık ağrıların ne durumda canımm
Nedir o teori acaba...Arkadaşlarımın çoğunu bildim şimdi sıra kendimde Ramzi teorisine biraz merak salmıştım aklımda kalanlarla yorumluyorum
Yanlış bılgı canım nettende baktım hatta daha iyi goruluyomuş benım tuplerime falan bıle baktı sorun var mı diyeAlttan düşük riski falan yapıyor diyorlar yanlış bilgi dimi
bende de halsizlik oluyor arada canım ğöğüs ağrım bazen çok fazla bazen az oluyor sendede aynı mı kasık ğarım aynı dediğin gibi ara ara oluyorGoguslerımde agrı var ve büyüdüler sanki biraz dokundukca acı oluyo. Ama en fena uykum gozlerım kapanıyo Kasık agrım yok dun sadece 5 6 kere bi agrı girdi yarım saatte 1 o kadar. Sende belirti ne?
Benımde gogus agrım bastırınca oluyo öyle dururken olmuyo. Agrımda ilk dun falan oldu bi de bende transferın basından beri sag kasıgımda bacagıma dogru karıncalanma var. Kızlar sag kasık kız bebek mı yoksa konuşmuşlar şimdi gordumbende de halsizlik oluyor arada canım ğöğüs ağrım bazen çok fazla bazen az oluyor sendede aynı mı kasık ğarım aynı dediğin gibi ara ara oluyor
Bende cok merak ettımNedir o teori acaba...
Once esim icerken bir iki Ondan cekmeye basladim paket leri attim hic yakmiyorum kendim Sadece nefsimi koreltmek icin esim yaktiginda iki cekip birakiyorum onun bi zarari olacagini dusunmedim ama cok zorlaniyorumSigarayı nasıl bıraktın canım ?
Benim de geçmişimde vajinismus öyküsü var ben yeneli baya oldu bi kere kadın doğuma muayeneye gitmiştim çocuk istiyoruz bi baktırayım diye inan bana o kadar kolay ki vajinal ultrason yani penis daha kalın mesela ona göre. Ultrason aleti çok ince ve jel de sürüyolar girdiğini anlamıyorsun bileYa vajinal muayene şart mı? Ben vajinismustum 2 ay oldu yeneli ve hamile kaldım. kendi tedavi doktorum alttan muayene etti ama yarın başka doktora gideceğim ve istemiyorum daha sonraları hep kendi doktorumda devam edeceğim için sıkıntı olmayacak ama yarın için merak ettim.
6 7 haftalık ultrason resminiz varsa atın bakalım beraber tahmin edelimBende cok merak ettım