2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kan tahlili çıktı. b12 eksik, kan degerim düşük birde kanda enfeksiyon çıktı. bunun üzerine Dr idrar tahlili de istedi ve idrarda enfeksiyon çıktı az bişey Dr ilaç yazdı birde albimün düşük çıktı kadın Dr da göstereceğim haftaya
Dün aile hekimliğinde kan verdim bugün çıktı sonuçlar B12 düşük çıktı. Aile hekimi kadın doğumcu ile görüş ben bir ilaç vermeyim dedi. Bir de açlık şeker 66 çıktı. Haftaya kontrol var bakalım ne diyecek.
Kizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyor 😋 iştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya 😍
Biz baya hıçkırıyoruz. 🤭 gün içinde çok kere oluyor.

İyi geceler kizlar eğer istanbuldaysaniz mutlaka havuzlu Hana mutlaka uğrayın Kapalıçarşı'da çok güzel bebek ürünleri var hastane çıkışlari aldım bebekle ilgili aradığınız her şey var

Ben ilk doğumda biberon almıştım bir kez vermişlerdi hastanede biberonla mama, ama sonrasında kullanmadım hiç ne biberon ne emzik. Meme reddi en korktuğum şeydi her mik miklandiginda her ağladığında her arandığında emzirmistim. İşe başlayınca biberondan emmedi kaşıkla verdi bakıcım arada gelip emzirdim bir şekilde idare ettik.
Ama bu kez nasıl olur bilmiyorum çünkü ücretsiz izin alma imkanım yok gibi gözüküyor kredi ödüyoruz çünkü ve doğum öncesini de doğum sonrasına aktaramayacagim yaz tatiline denk geldiği için 😔 o yüzden nasıl bir süreç bekliyor bizi bilemiyorum. Yine de bir bineron alırım ama emzik yine düşünmem sanırım çünkü diş yapısını da etkiliyor
Ben de aynı şekilde aktaramayacagim canım 1 Haziran itibariyle okul açılır açılmaz idari izne ayrıldım 28.haftamda bizim de kredi ödeme durumumuz var çalışmak zorunda kalacağım gibi Kasım ayında

Kızlar reklam gibi olcak ama isimli 11 parça hastane çıkışı, tavşan şapkalı ponponlu 5 li tulum seti, isme özel etiketli, pleksili bebek çikolatası gibi işimize yarayacak şeyler için yardımcı olurum isteyene özelden. Sayfam var instagramda 😊 Bugun kendime çikolata siparisini verdim hatta dayanamadim 😁

Kizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyor 😋 iştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya 😍
Hıçkırması ciğerlerinin gelişmesi için gerekli, amniyon sıvısıyla nefes almaya benzer bir egzersiz yapıyor minikler.

Hıçkırması ciğerlerinin gelişmesi için gerekli, amniyon sıvısıyla nefes almaya benzer bir egzersiz yapıyor minikler.
Ooo iyiymiş o zaman 😍 Şükür bugünleri de gördük herkes için bebeği cok kiymetli tabiki ama ben 3 sene uğraştım zor elde edince sanki daha bi kiymetli oluyor, her anı farklı bi heyecan hıçkırması bile mucize gibi bana 😭

Ben de aynı şekilde aktaramayacagim canım 1 Haziran itibariyle okul açılır açılmaz idari izne ayrıldım 28.haftamda bizim de kredi ödeme durumumuz var çalışmak zorunda kalacağım gibi Kasım ayında
Off off ne zor şimdiden düşünüyorum valla kara kara😣 bende ayrıldım hemen idari izne gitsem oglum da mecbur okula gitcekti o yüzden ayrıldım hayırlısıyla bakalım ne olur pandemi durumları belki uzaktan devam eder bize de yarar😂

Ooo iyiymiş o zaman 😍 Şükür bugünleri de gördük herkes için bebeği cok kiymetli tabiki ama ben 3 sene uğraştım zor elde edince sanki daha bi kiymetli oluyor, her anı farklı bi heyecan hıçkırması bile mucize gibi bana 😭
Hıçkırdığını nasıl amlıyorsunuz? Benimki arada kalp atışı gibi tık tık hissediyorum. Acaba vuruyor mu diyorum. Çözemedim.

Bugün kendi doktoruma değil de devlette herhangi bir doktora kontrol için gittim. 1500 kg olmuş başı aşağıda sıkıntı yok dedi. Bir önceki muayenem de böbrek büyümesi var demişti doktorum onu sordum. O da baktı sağ tarafta var dedi. Sol tarafına yatacaksın bol su içeceksin dedi. Öğretmen olduğumu ve aşı sırası geldiğini söyledim. Çin aşısının ölü aşı olduğundan onu tavsiye etti. Açıkcası ben vurulmayı düşünmüyorum 😕 yeni aşı sonuçta ileriki yıllarda yan etkisinin olup olmayacağı belli değil. Sizlerden aşı olan var mı?

Bir de dün okul müdürü aradı öğretmen ihtiyacı olduğundan yüzyüze eğitime başlamamı istedi. Kabul etmedim. Her ne kadar idari izinli olsak da ihtiyaç halinde idare çağırırsa göreve başlar diye madde eklemişler.ona istinaden çağırıyor

Kızlar reklam gibi olcak ama isimli 11 parça hastane çıkışı, tavşan şapkalı ponponlu 5 li tulum seti, isme özel etiketli, pleksili bebek çikolatası gibi işimize yarayacak şeyler için yardımcı olurum isteyene özelden. Sayfam var instagramda 😊 Bugun kendime çikolata siparisini verdim hatta dayanamadim 😁
Ismi ne ben dusunuyorum da😃

X