2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bayıldım ya😂😂😂Dün gece yine uyuyamadım ve kocamaan hamile yastığımla 4 tane yastıkla yatıyordum en son acaba bu gece uykuya dalabilecek miyim diye düşünüyordum sanırım ödem de başladı artık ayaklarım bacaklarım içerden içerden 2-3 gündür yanıyor mide yanmasını söylemiyorum bile😒 klima açıyorum ben daha soğuyamadan eşimle kızım donuyor 😤 ahh ahh!!!
Hadi yaa durum o kadar vahimleşiyor mu aramizda 15 gun var 😁 Allah hepimizin yardimcisi olsun o zaman temmuzda dusunemiyorum

Kızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba🧐
Mutlaka hastane cantasina 1 tane alinmali anne memesi gibilerden biberon.kucugum AC kalsada Kabul etmedi hic gerci ama dunya hali Hersey olabilir.emzik ilk aylar cok gerekli Bence uyurken burun tikanmasina Vs karsi.bebekler burunlari tikaninca bizim gibi agizdan nefes alamiyorlarmis cunku.ama 1 yasindan once biraktirdim hep aliskanlik olmasin diye.

Kızlar kan tahlili çıktı. b12 eksik, kan degerim düşük birde kanda enfeksiyon çıktı. bunun üzerine Dr idrar tahlili de istedi ve idrarda enfeksiyon çıktı az bişey Dr ilaç yazdı birde albimün düşük çıktı kadın Dr da göstereceğim haftaya

Canim benimde b12 düşük ve idrarda hafif enfeksiyon var ama doktor ilaç vermedi. Birde ellerime kramp girmeye başladı .ayın 11 ine kadar dayansam tekrar test isteyeceğim

Kızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba🧐

Canim ben aldım 1 biberon 1 emzik. Mümkünse doğumhanede ağzına emzik vericem. Oğlum biberon emzik kesinlikle kabul etmedi.

Kızlar biz bügün 30+0 olduk 🥰🥰 Allah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım ❤️❤️❤️ İYİKİ VARSININIZ
Insallah 34. haftalari görmekde nasip olur hepimize🤲 Hep 30 diyorduk cok sukur 30 lari görduk ,,bende 2 gun sonra 30 oluyorum cogu bitti azi kaldi

Kızlar biz bügün 30+0 olduk 🥰🥰 Allah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım ❤️❤️❤️ İYİKİ VARSININIZ
Hedefe az kaldı canım allahın izniyle hepimiz sağlıkla o günleri göreceğiz. 🥰🥳🥳🥳

Ben ilk doğumda biberon almıştım bir kez vermişlerdi hastanede biberonla mama, ama sonrasında kullanmadım hiç ne biberon ne emzik. Meme reddi en korktuğum şeydi her mik miklandiginda her ağladığında her arandığında emzirmistim. İşe başlayınca biberondan emmedi kaşıkla verdi bakıcım arada gelip emzirdim bir şekilde idare ettik.
Ama bu kez nasıl olur bilmiyorum çünkü ücretsiz izin alma imkanım yok gibi gözüküyor kredi ödüyoruz çünkü ve doğum öncesini de doğum sonrasına aktaramayacagim yaz tatiline denk geldiği için 😔 o yüzden nasıl bir süreç bekliyor bizi bilemiyorum. Yine de bir bineron alırım ama emzik yine düşünmem sanırım çünkü diş yapısını da etkiliyor

Canim benimde b12 düşük ve idrarda hafif enfeksiyon var ama doktor ilaç vermedi. Birde ellerime kramp girmeye başladı .ayın 11 ine kadar dayansam tekrar test isteyeceğim
Cnm şu haftaları da atlatsaydık hayırlısıyla benim b 12 çok düşük normal 183 iken benim 96 eğer değer yükselmezse doğum sonrası mecbur iğne yazarız dedi. Enfeksiyon için ilaç yazdı.

Ben ilk doğumda biberon almıştım bir kez vermişlerdi hastanede biberonla mama, ama sonrasında kullanmadım hiç ne biberon ne emzik. Meme reddi en korktuğum şeydi her mik miklandiginda her ağladığında her arandığında emzirmistim. İşe başlayınca biberondan emmedi kaşıkla verdi bakıcım arada gelip emzirdim bir şekilde idare ettik.
Ama bu kez nasıl olur bilmiyorum çünkü ücretsiz izin alma imkanım yok gibi gözüküyor kredi ödüyoruz çünkü ve doğum öncesini de doğum sonrasına aktaramayacagim yaz tatiline denk geldiği için 😔 o yüzden nasıl bir süreç bekliyor bizi bilemiyorum. Yine de bir bineron alırım ama emzik yine düşünmem sanırım çünkü diş yapısını da etkiliyor
Valla cnm biberon çalışan anne için büyük kurtarıcı biz 3,4 model biberon değiştirdik en son chicco nun aldık. kauçuk başlıklı bende sürekli emzirdim işe gidince de mecbur biberon tabii o zaman oğlum 6 aylık gibi işe başladım o yüzden 3k gıdaya yavas yavas geçme aşamasıydıda çok zorlanmadı. emziğide oğlum 6,7 aylık olunca kabul etti tabi bir sürü model değişiminden sonra kabul etti. nuk un kaucuk modelini aldık onu kabul etti. Ondan sonrada silikon damaklıyo kabul etti.
Bi söylediğim modellere bak bulursam foto ekliyecegim

Screenshot_20210603-172340.png
Screenshot_20210603-172512.png

Biz bunları kullanmıştık. Bu bebiş içinde aynı biberon ve emzik kullanacağım.

Cnm çok erken başlıyacaksın sonrasına da aktaramiuorsun inş bu bebiş seni çok yormaz Allah yar ve yardımcın olsun tüm meb çalışanlarına da

evet şeker dusuyor oyle oldugumda 70-75 cikti aclik sekerim, ölctüm merak edip. yatmadan bi bardak ayran ya da kefir yaninda leblebi yiyorum sabaha kadar tutuyor 😊 ya da bi bardak süt yaninda elma falan, gün icinde de sık sık arada biseyler yiyorum mecburen.
Bende takip edeyim o zaman canım. Bende su mu az içiyorum diye habire su içiyordum geçmiyordu yarın sabahtan bende ölçeyim açlığı bakalım kaç çıkacak ☺️

Benim de ac kalinca oyle oluyor, bazen onu hissedince uyandigim an hemen 1 grissini yiyorum yoksa kahvaltiyi yiyene kadar ben de oyle oluyorum. Ben seker yuklemesi yaptirdim normal cikti ama saglik ocaginda her ay rutin kan tahlili yaptiriyorum orda aclik sekerim sinirda yada cok az altinda cikiyor hep, o yuzden uzun sure ac kalmamaya calisiyorum☺️ doktorum da uyanir uyanmaz kahvaltimi yapmami soyledi, gece de bazen yatmadan once ayran iciyorum o da iyi oluyor sabah icin dengeliyor☺️
Benimde normal çıkmıştı. Ama açlığa bakılmadı sadece tokluk bakıldı. Aklıma takıldı şimdi yarın ölçeceğim bende . Ayran bende deneyim canım sağol ☺️ Normalde yatmadan bir bardak süt içiyorum ama aşırı gaz sancısı yapıyor bende bıraktım

Birsey sormak istiyorum bu hafta 2 kez kaya levregi yedim zararlimidir acaba bilen varmı balıkları hiç arastirmadim 28 hafta 2 günlüğüm bu haftama kadar hiç balık yiyomiyordum kokusundan şimdi sadece kaya levregi yemek istiyorum ama zararlimi bilmiyorum

Artış Ekru Dokuma Lohusa Gecelik Sabahlık Takım-10402 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pijama takımı almıştım daha önce bide böyle pamuklu gecelik sabahlık takım aldım bu hafta incecik ve çok rahat
Ben de baktım buna sonrası için de kullanışlı duruyor beden ölçüsü nasıl esnek değil çünkü diğerleri gibi
Hadi yaa durum o kadar vahimleşiyor mu aramizda 15 gun var 😁 Allah hepimizin yardimcisi olsun o zaman temmuzda dusunemiyorum
Benim mide yanmam çok olduğu için o kadar yastıkla yatıyorum bir de hamile kaldığımdan beri burnum tıkalı kısmen nedense o da darlıyor beni

X