- 25 Aralık 2020
- 112
- 380
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.421
Z Zerenneval canım senin durumun nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Z Zerenneval canım senin durumun nasıl ?
Cnm Allah büyüktür inş suyun artmıştır. İnş kızın zamanın doğar dualarımız seninleGünde 2 sefer akinti oluyo pecete baya batiyo yarin kontrole gidicem insaallah bebegin hareketleri iyi bendede baska bi sıkıntı yok havuc suyu iciyorum suyunu idare eder seviyede tutabilirsek biraz daha duracak gibi umudum var insallah moralim yerinde sukur olumlu dusunuyorum gece yatana kadar hic olumsuza gitmiyo aklim geceleri zor geciyo dusunceyle ben hep senin icin dua etmistim korkmustum sizlerde beni ve kızımı unutmayin dualarinizda
Merhaba ben bunlari aldim...ne olur ne olmazKızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba
Bence gayet guzel ben de park almayacam kesinlikle ikeadan bir model begendik nasip olursa onu alacagimkızlar sizce nasıl....park yataklar hoşuma gitmiyor o yüzden bu tarz beşiklere yöneldim... 5 yaşına kadar kullanımı mümkünmüş ve yine aynı şekilde kademeli olarak yatak aşağıya indirilebiliyormuş düşme tehlikesine karşı park yataklardaki gibi
Sut.gaz yapiyirsa laktozsuz olanindan alin ..benim de midemi rahatsiz ediyorduBenimde normal çıkmıştı. Ama açlığa bakılmadı sadece tokluk bakıldı. Aklıma takıldı şimdi yarın ölçeceğim bende . Ayran bende deneyim canım sağol Normalde yatmadan bir bardak süt içiyorum ama aşırı gaz sancısı yapıyor bende bıraktım
Laktozsuz süt ic istersen, bana da süt cok gaz yapar o yuzden laktozsuz iciyorum hep hic gaz yapmiyorBenimde normal çıkmıştı. Ama açlığa bakılmadı sadece tokluk bakıldı. Aklıma takıldı şimdi yarın ölçeceğim bende . Ayran bende deneyim canım sağol Normalde yatmadan bir bardak süt içiyorum ama aşırı gaz sancısı yapıyor bende bıraktım
Ay çok güzel olmuş nereden yaptırdınız bana da söyler misiniz ben de yaptırayımmm ve ne kadaraaa Allahımm sağlıkla giydirmeyi nasipp etsin arkadaşımmmKızlarr oğlumun hastane Çıkışı geldi inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur çok duygulandım
Instagramdan wabisabim diye bir sayfadan yaptırdım başka modelleri de var fiyatları değişiyor sanırım. bu model benim oğlumun adının anlamı dünyanın çatısı dağ anlamına geldiği için tam oldu bizeAy çok güzel olmuş nereden yaptırdınız bana da söyler misiniz ben de yaptırayımmm ve ne kadaraaa Allahımm sağlıkla giydirmeyi nasipp etsin arkadaşımmm
Hep dualarımdasın,aklımdasın canım inşallah en az 32 haftayı rahat görürsün cnm allaha şükür bizim durumumzda stabil 0.3 mm kısalık 1.5cm açıklık ama dayanmaya çalışıyoruz sizde anne kız çok güçlüsünüz hep beraber bu yolculuğu tamamlayacağız ve yavrularımıza en güzel şekilde kavuşacağız inşallahGünde 2 sefer akinti oluyo pecete baya batiyo yarin kontrole gidicem insaallah bebegin hareketleri iyi bendede baska bi sıkıntı yok havuc suyu iciyorum suyunu idare eder seviyede tutabilirsek biraz daha duracak gibi umudum var insallah moralim yerinde sukur olumlu dusunuyorum gece yatana kadar hic olumsuza gitmiyo aklim geceleri zor geciyo dusunceyle ben hep senin icin dua etmistim korkmustum sizlerde beni ve kızımı unutmayin dualarinizda
Bende bunlari set olarak almak istiyorum ama sagolsun annem beni hep uyariyor sayesinde hic birsey icin para harcamadim damadini mi dusunuyor ne ne gerek var diyor zaten tek 1 şişeye bir emziğe ihtiyacin var gerisi şuan için gereksiz masraf diyor aklima giriyor ama bende avent tercih edecegimMerhaba ben bunlari aldim...ne olur ne olmaz
Doktora gıttık bugun 32.haftadayım bebeğim 1868 gram olmus yıne yuzu elınde goremdım ya kafası nerdeyse ıkı aydır mıdemde doktor zor doner dedi zaten bende sezeryandan yanayım ay agzını oynatıyordu cok garıp ya
Evet canım aldım rapor. tarih vermedi 38 veya 38,5 haftada alırız dedı bende tam tarih soylesın istıyorum hesaplarıma gore 19 temmuz gıbı oluyorMasallah canim. Günlerimiz yakin. Rapor aldınmi ? Birde doğum için tarih verdimi ? Benim kızda hep 2 eli yüzünde
Laktozsuz da denedim canım oda mide bulantısı yapıyor bende genel olarak sütle yoğurtla problemim var zaten . Sütü görünce öğüren ben bebişe yarasın diye içiyordum. Sadece meyveli süt içebiliyorum oda çok etkili değilmiş sanırımSut.gaz yapiyirsa laktozsuz olanindan alin ..benim de midemi rahatsiz ediyordu