2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günde 2 sefer akinti oluyo pecete baya batiyo yarin kontrole gidicem insaallah bebegin hareketleri iyi bendede baska bi sıkıntı yok havuc suyu iciyorum suyunu idare eder seviyede tutabilirsek biraz daha duracak gibi umudum var insallah moralim yerinde sukur olumlu dusunuyorum gece yatana kadar hic olumsuza gitmiyo aklim geceleri zor geciyo dusunceyle 🤲 ben hep senin icin dua etmistim korkmustum sizlerde beni ve kızımı unutmayin dualarinizda

Günde 2 sefer akinti oluyo pecete baya batiyo yarin kontrole gidicem insaallah bebegin hareketleri iyi bendede baska bi sıkıntı yok havuc suyu iciyorum suyunu idare eder seviyede tutabilirsek biraz daha duracak gibi umudum var insallah moralim yerinde sukur olumlu dusunuyorum gece yatana kadar hic olumsuza gitmiyo aklim geceleri zor geciyo dusunceyle 🤲 ben hep senin icin dua etmistim korkmustum sizlerde beni ve kızımı unutmayin dualarinizda
Cnm Allah büyüktür inş suyun artmıştır. İnş kızın zamanın doğar dualarımız seninle 🙏

kızlar sizce nasıl....park yataklar hoşuma gitmiyor o yüzden bu tarz beşiklere yöneldim... 5 yaşına kadar kullanımı mümkünmüş ve yine aynı şekilde kademeli olarak yatak aşağıya indirilebiliyormuş düşme tehlikesine karşı park yataklardaki gibi

Eklentiler

• bukka-dogal-ahsap-besik-1636(1).jpg
    bukka-dogal-ahsap-besik-1636(1).jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba🧐
Merhaba ben bunlari aldim...ne olur ne olmaz

Eklentiler

• Screenshot_20210603-201117_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20210603-201117_Amazon Shopping.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20210603-201111_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20210603-201111_Amazon Shopping.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 68
kızlar sizce nasıl....park yataklar hoşuma gitmiyor o yüzden bu tarz beşiklere yöneldim... 5 yaşına kadar kullanımı mümkünmüş ve yine aynı şekilde kademeli olarak yatak aşağıya indirilebiliyormuş düşme tehlikesine karşı park yataklardaki gibi
Bence gayet guzel ben de park almayacam kesinlikle ikeadan bir model begendik nasip olursa onu alacagim🤤

Benimde normal çıkmıştı. Ama açlığa bakılmadı sadece tokluk bakıldı. Aklıma takıldı şimdi yarın ölçeceğim bende . Ayran bende deneyim canım sağol ☺️ Normalde yatmadan bir bardak süt içiyorum ama aşırı gaz sancısı yapıyor bende bıraktım
Sut.gaz yapiyirsa laktozsuz olanindan alin ..benim de midemi rahatsiz ediyordu

Benimde normal çıkmıştı. Ama açlığa bakılmadı sadece tokluk bakıldı. Aklıma takıldı şimdi yarın ölçeceğim bende . Ayran bende deneyim canım sağol ☺️ Normalde yatmadan bir bardak süt içiyorum ama aşırı gaz sancısı yapıyor bende bıraktım
Laktozsuz süt ic istersen, bana da süt cok gaz yapar o yuzden laktozsuz iciyorum hep hic gaz yapmiyor☺️

Biberon olarak Dr. Brown's ya da Tommee Tippee markalarını öneririm. Özellikle Tommee Tippee anne memesine benzemesi ile ödül almış. Meme reddi yapmıyormuş. Yurt dışında yaşayanlar da Comotomo ve Medela markalarına bakabilir. Türkiyede aşırı pahalılar, ben yurt dışında yaşayan bi tanıdığımdan isteyeceğim.
Çok araştırdım biberon konusunu bunlar oldukça iyi.
İlk kullanım için Tommee Tippee aldım.

Ay çok güzel olmuş nereden yaptırdınız bana da söyler misiniz ben de yaptırayımmm ve ne kadaraaa 😄 Allahımm sağlıkla giydirmeyi nasipp etsin arkadaşımmm 😇🥰
Instagramdan wabisabim diye bir sayfadan yaptırdım başka modelleri de var fiyatları değişiyor sanırım. bu model benim oğlumun adının anlamı dünyanın çatısı dağ anlamına geldiği için tam oldu bize 🥰

Hep dualarımdasın,aklımdasın canım inşallah en az 32 haftayı rahat görürsün cnm allaha şükür bizim durumumzda stabil 0.3 mm kısalık 1.5cm açıklık ama dayanmaya çalışıyoruz sizde anne kız çok güçlüsünüz hep beraber bu yolculuğu tamamlayacağız ve yavrularımıza en güzel şekilde kavuşacağız inşallah 🤲🙏🥰

Merhaba ben bunlari aldim...ne olur ne olmaz
Bende bunlari set olarak almak istiyorum ama sagolsun annem beni hep uyariyor sayesinde hic birsey icin para harcamadim 🤣🤣 damadini mi dusunuyor ne 🤣 ne gerek var diyor zaten tek 1 şişeye bir emziğe ihtiyacin var gerisi şuan için gereksiz masraf diyor aklima giriyor ama bende avent tercih edecegim

Eklentiler

• 062BC023-2CE8-4EE6-B74B-88F7B4ED9064.png
    062BC023-2CE8-4EE6-B74B-88F7B4ED9064.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 95
Doktora gıttık bugun 32.haftadayım bebeğim 1868 gram olmus yıne yuzu elınde goremdım ya 🙃kafası nerdeyse ıkı aydır mıdemde doktor zor doner dedi zaten bende sezeryandan yanayım ay agzını oynatıyordu cok garıp ya 🥰

Masallah canim. Günlerimiz yakin. Rapor aldınmi ? Birde doğum için tarih verdimi ? Benim kızda hep 2 eli yüzünde 😍

Kizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyor 😋 iştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya 😍

Sut.gaz yapiyirsa laktozsuz olanindan alin ..benim de midemi rahatsiz ediyordu
Laktozsuz da denedim canım oda mide bulantısı yapıyor bende genel olarak sütle yoğurtla problemim var zaten . Sütü görünce öğüren ben bebişe yarasın diye içiyordum. Sadece meyveli süt içebiliyorum oda çok etkili değilmiş sanırım

X