2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar birşey soracağım.Ben iki tane hastane çıkışı almıştım bir 10 lu bir 5li.
Muhtemelen ilk 5liyi vericem sonra 10luyu giydirin diye düşünüyorum.
Bu parçaların içinden neler vermek gerekiyor hemşireye?

Ben 5li veya 10 lu almadim...3 lu aldim direk onlari veririm citcitli bir zibin veririm ve bebek icin 1 tane bez...baska bisey gerekirmi bilmiyirum

Kızlar göğüsler doğuma yakın mı büyüyor ya, benim eski sütyenler oluyo hala. Biraz kahverengi kısım dışarı çıkıyor o kadar. Sütüm olmayacak mi acaba diye kendi kendime takıldım

Doğum yaptığın yere göre değişir ama 5 liye ilave olarak penye battaniye verebilirsin... Bebişlerimizi ona sarıp getiriyorlar...

Kızlar göğüsler doğuma yakın mı büyüyor ya, benim eski sütyenler oluyo hala. Biraz kahverengi kısım dışarı çıkıyor o kadar. Sütüm olmayacak mi acaba diye kendi kendime takıldım
Valla benim de eski sutyenler oluyo hala, bi ara cok sismisti ama simdi eski sutyenler rahatsiz etmiyo giyebiliyorum. Sonlara dogru mu dolgunlasacak acaba, cunku su an baya söndüler sanki

Göğüslerinin büyüklüğüne pek takılma. Önemli olan doğumdan sonrası... Bol sıvı alıp uyuyacak fırsat buldun mu gelir sütün...

Kizlar bisey sorcam, benim bebis hep sag tarafta ya, sola cok nadiren geciyo sonra hemen saga gidiyo. Birde sag tarafta yanlarima o kadar baski yapiyo ki bazen canimi yakiyor. Sizde de oyle bisey oluyo mu? Ayrica bazen de karnimin sag tarafinda toplaniyo, sertlesiyo orasi, yalanci kasilma boyle bisey mi oluyo?

Elbise seklinde mi almak gerekiyor acaba.. daha mi rahat olur hastane icin... ben alt ust pijama bakiyordum.. nasil alsam bilemedim..
Ben sezaryen oldum ilk bebegimde bana bir sey demediler ama karar veremeyince bir tane elbise gecelik aldim yanima bir tane de alt ust pijama takimi aldim iyiki almisim ikisini de kullandim
Dogumdan cikar cikmaz kolayca giydim elbisemi hem giymesi kolay oldu hem bi kac kere kanamami kontrol etmek icin falan geldiler o kolay oldu hem lavaboya gidip gelmem kolay oldu hem dikiş yerim rahatsiz olmadi
Ertesi gun de pijama takimimi giydim hastaneden oyle ciktim

Benimki başlarda soldaydı... Şimdi sağda... Daha da kötüsü böbreğime yaslanıp ağrı yapıyor... O yüzden ben de sola yatıp yer çekimine maruz bırakıyorum onu Kasılmaların düzenli değilse ve kısa sürüyorsa yalancı kasılma olma ihtimali yüksek. Yine de doktoruna sor tabi...

Valla benim de eski sutyenler oluyo hala, bi ara cok sismisti ama simdi eski sutyenler rahatsiz etmiyo giyebiliyorum. Sonlara dogru mu dolgunlasacak acaba, cunku su an baya söndüler sanki
Aynen benimkiler de öyle canım, süt oluşumu ile pek alakası yok diyor tecrübeli anneler ama bakalım .

Doğum yaptığın yere göre değişir ama 5 liye ilave olarak penye battaniye verebilirsin... Bebişlerimizi ona sarıp getiriyorlar...
Evet o aklımda 5liyi verirsem ek battaniye vericem.Ama 5linin içinde zıbın yok mesela içine çıtçıtlı body veya iç zıbın dedikleri şeyden mi koyuyoruz ?
Birde ben daha zıbın ve çıtçıtlı body yi bile bu zamana kadar aynı şey sanıyordum halada tam farkını anlamış değilim Tecrübesizlik çok kötü birşey

Yaz bebeği olduğu için çıtçıtlı badi ve bir çift çorap ekleyebilirsiniz. Zıbına ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.

Valla ben de sola yatiyorum hep bu defa da oraya geciyo galiba baski yapip acitiyo yine, sagdayken de dedigin gibi bobregimi mahvediyo valla duzenli degil diye ben de ciddiye almadim, dr gercek kasilmaya bel be kasık agrisi da eslik eder demisti acaba onlar olmadan da gercek sanci olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…