- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.381
Ben sezaryen olunca sadece üstümü giydirmislerdi alt tarafta bez vardiBen normalde hiç gecelik kullanmıyorum, etek bile çok seyrek giyerim, hep kilotlu çorapla ancak. Bacak sürtmesi sıkıntım var ne yazık ki, alışmadığım içinse iki bacağım birbirine değse huzursuz oluyorum.
Normal doğum olsa geceliksiz olur mu sizce? İlla pijama giymek istesem?blgk
Ben sezaryende pijama giydim hic gecelik kullanmadımNormal doğumda pijama olur. Sezeryansa dikis yerine gelmesin diye gecelik öneriyorlar.
Ben baya minicik memeliyimKızlar göğüsler doğuma yakın mı büyüyor ya, benim eski sütyenler oluyo hala. Biraz kahverengi kısım dışarı çıkıyor o kadar. Sütüm olmayacak mi acaba diye kendi kendime takıldım
Bebek bezi bilmiyorum hiç oğlumda prima kullandım ama bunda baby turko deneyebilirim ya da sleepy naturel çıktı onu, alt açma molfix kesin tercihim çok sağlamdı 4yil önce kullanırkenKızlar iyi akşamlar hepinize bugün kontrolümüz vardı kan uyuşmazlığı için iğne oldum 29+2 yiz kilomuz 1500gr olmuş bu hafta avakado yumurta kuruyemiş süt yedim bol bol yaramış herhaldekızlar bebek bezi alt açma örtüsü ve ıslak mendil için neler tercih ettiniz?
Benim de sezaryen olmuştu, başta hasta bezi takmislardi zaten doğum sonrası, üstüme de pijama üstünü giymiştim sonra altıma da giymistim pijamayiBen sezaryen oldum ilk bebegimde bana bir sey demediler ama karar veremeyince bir tane elbise gecelik aldim yanima bir tane de alt ust pijama takimi aldim iyiki almisim ikisini de kullandim
Dogumdan cikar cikmaz kolayca giydim elbisemi hem giymesi kolay oldu hem bi kac kere kanamami kontrol etmek icin falan geldiler o kolay oldu hem lavaboya gidip gelmem kolay oldu hem dikiş yerim rahatsiz olmadi
Ertesi gun de pijama takimimi giydim hastaneden oyle ciktim
1-2 parça yenidoğan tulumda alıcam canım teşekkürlerBen Tek parca tulumlari tercih ediyorum canim ilk aylar.surekli alt degistirecegimiz icin ozellikle daha Pratik.
Yaaa iki ay oldu bile mi kuzum benim inşallah iki ay daha geçip öyle gelir prensesKızlar biz bügün 30+0 oldukAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım İYİKİ VARSININIZ
Kızlar ya ben hep açım neden böyle oluyorara öğünlere falan dikkat te ediyorum ama bu saatte açlıktan elim ayağım titredi hemen kendimi mutfakta buldum. Benim açlık şekerime bakılmamıştı düşük olabilirmi acaba sabahlarıda kahvaltı hazırlayana kadar baş dönmesi kulak çınlaması oluyor yeyince kendime geliyorum.
Kızlar biz bügün 30+0 oldukAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım İYİKİ VARSININIZ
Çok kilo aldım ve heryerim şişti yürümüyprum yuvarlanıyorum. Komşumla karşılaştık bana dediki sen benim komşunun ablasımısın resmen tanımadıNeden cnm kilo cok mu aldin almadin diye mi anlayamadim aramizda bir gun var bak sen 11 ben 12 ağustos sen
Aynen canımTesekkur ederim canim yok ilk 1-2ay kullanmayacam hatta belki daha sonra da kullanmayacam ama kullanirsam da green clean kini alirim icerik olarak...veya sadece havlu bataniyelere kullanirim ama.ilk dogdugu dinemlerde evet risk
MaşallahhhhKızlar biz bügün 30+0 oldukAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım İYİKİ VARSININIZ
evet şeker dusuyor oyle oldugumda 70-75 cikti aclik sekerim, ölctüm merak edip. yatmadan bi bardak ayran ya da kefir yaninda leblebi yiyorum sabaha kadar tutuyorKızlar ya ben hep açım neden böyle oluyorara öğünlere falan dikkat te ediyorum ama bu saatte açlıktan elim ayağım titredi hemen kendimi mutfakta buldum. Benim açlık şekerime bakılmamıştı düşük olabilirmi acaba sabahlarıda kahvaltı hazırlayana kadar baş dönmesi kulak çınlaması oluyor yeyince kendime geliyorum.
Benim de ac kalinca oyle oluyor, bazen onu hissedince uyandigim an hemen 1 grissini yiyorum yoksa kahvaltiyi yiyene kadar ben de oyle oluyorum. Ben seker yuklemesi yaptirdim normal cikti ama saglik ocaginda her ay rutin kan tahlili yaptiriyorum orda aclik sekerim sinirda yada cok az altinda cikiyor hep, o yuzden uzun sure ac kalmamaya calisiyorumKızlar ya ben hep açım neden böyle oluyorara öğünlere falan dikkat te ediyorum ama bu saatte açlıktan elim ayağım titredi hemen kendimi mutfakta buldum. Benim açlık şekerime bakılmamıştı düşük olabilirmi acaba sabahlarıda kahvaltı hazırlayana kadar baş dönmesi kulak çınlaması oluyor yeyince kendime geliyorum.
Canım merhaba 31. Haftadayım doktor beni 30. Haftadan itibaren 2 hafta da bir çağırdı.Kızlar en son 17 mayısta gitmiştim doktora memlekete gideceğim ve başka doktora görünmek istemediğim için 28 hazirana ancak gidebileceğim. Uzun mu acaba ara? Hangi haftadan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora acaba?
anladim canim ,hepsi ayni demekkiYok bende doktoru aramadım direk hastaneye gittim. Zaten gelmezdi arasam da o saatte benimdeki de aynı yani
Bayıldım yaKızlar biraz gülelim diye ekliyorum bu videoyu çok komik geldi aynı yaşadığımız şeyler
Direk yaziya tiklayin açılacak
Tecrübeli anne değilim ama ben elimin altında bulunsun diye küçük cam, philips avent ya da nuk nature sense anne göğüs ucu yapısında olan biberondan almayı düşünüyorum. Emzikte biraz baktım kabul etme oranı Mam ve Philips Aventlerde yüksekmiş . Mam pek bulunmuyo mağazalarda TR de internete de güvenemedim, ben bi arkadaşa yurtdışından getirttim. Kabul etmezse diye başka bi marka daha alcam philips avent ya da kauçuk uç Bibs alıcam birini kabul eder umarımKızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba
asıl sen <3Kızlar biz bügün 30+0 oldukAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım İYİKİ VARSININIZ