2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar biz bügün 30+0 olduk Allah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız belki ben buralara gelemezdim sizin güzel yorumlarınız dualarınız sayesinde biz 22+6 haftadan 30 haftaya kadar geldik sizin güzel yorumlarınız beni hep pozitif tutu siz olmasaydınız ben bukadar sabırlı ve dayanıklı olamazdım İYİKİ VARSININIZ

Ben sezaryen olunca sadece üstümü giydirmislerdi alt tarafta bez vardi ustumde örtü vardı zaten sonrasında pijamamin altını da giymistim ama normalde nasıl olur bilmiyorum
Normal doğumda pijama olur. Sezeryansa dikis yerine gelmesin diye gecelik öneriyorlar.
Ben sezaryende pijama giydim hic gecelik kullanmadım
Kızlar göğüsler doğuma yakın mı büyüyor ya, benim eski sütyenler oluyo hala. Biraz kahverengi kısım dışarı çıkıyor o kadar. Sütüm olmayacak mi acaba diye kendi kendime takıldım
Ben baya minicik memeliyim ilk gebeligimde doğuma yakın biraz süt dolunca büyümüştü ama öyle koca memeli bi emziren olmadım hiç küçük meme daha kolay emzirmek boşver
Bebek bezi bilmiyorum hiç oğlumda prima kullandım ama bunda baby turko deneyebilirim ya da sleepy naturel çıktı onu, alt açma molfix kesin tercihim çok sağlamdı 4yil önce kullanırken ıslak mendil unybaby yenidoğan saf su olandan kullanacağım
Benim de sezaryen olmuştu, başta hasta bezi takmislardi zaten doğum sonrası, üstüme de pijama üstünü giymiştim sonra altıma da giymistim pijamayi

Yaaa iki ay oldu bile mi kuzum benim inşallah iki ay daha geçip öyle gelir prenses

Canım açlık sekerinin düşüyordur. Bazen benimde oluyor. Hatta dün akşam bir anda elim ayağım titredi, kulaklarım uğuldadı, suratım karıncalandi, midem bulandi bayılmışım. Şekerim 50 ye düşmüş. Hemen muz yedim . aslında akide şekeri bulundurmak lazım çantada. Ben öğün sayısını 8 e çıkarttım. Az az 8 9 kere atıştırıyorum ama kalorisi az şeyler tercih ediyorum. Salatalık söğüş domates ceviz bazen 1 dilim peynir yarım meyve vs.

Maşallah maşallah canımmm. Bizim kızlar çok cadı olucak . Hayata sımsıkı tutunacaklar inşallah. Bende 8.haftadan beri gitgellerle yaşıyorum. Son kontrolde nst ye gir dendi. Barkot almak lazım dedi nst deki hemşire. Diğer hemsirede diyorki zeynep hanım VIP hastamız sonra alıp verir sen önce nst te bağla. .

Çok
Neden cnm kilo cok mu aldin almadin diye mi anlayamadim aramizda bir gun var bak sen 11 ben 12 ağustos sen
Çok kilo aldım ve heryerim şişti yürümüyprum yuvarlanıyorum. Komşumla karşılaştık bana dediki sen benim komşunun ablasımısın resmen tanımadı

Tesekkur ederim canim yok ilk 1-2ay kullanmayacam hatta belki daha sonra da kullanmayacam ama kullanirsam da green clean kini alirim icerik olarak...veya sadece havlu bataniyelere kullanirim ama.ilk dogdugu dinemlerde evet risk
Aynen canımAz kaldı kavuşmamıza nasılda geçti zaman çok şükür Gelsinler artık koklayalım doyasıya

Maşallahhhh 38-39-40ları görcez inşallah hepbirlikte

evet şeker dusuyor oyle oldugumda 70-75 cikti aclik sekerim, ölctüm merak edip. yatmadan bi bardak ayran ya da kefir yaninda leblebi yiyorum sabaha kadar tutuyor ya da bi bardak süt yaninda elma falan, gün icinde de sık sık arada biseyler yiyorum mecburen.

Benim de ac kalinca oyle oluyor, bazen onu hissedince uyandigim an hemen 1 grissini yiyorum yoksa kahvaltiyi yiyene kadar ben de oyle oluyorum. Ben seker yuklemesi yaptirdim normal cikti ama saglik ocaginda her ay rutin kan tahlili yaptiriyorum orda aclik sekerim sinirda yada cok az altinda cikiyor hep, o yuzden uzun sure ac kalmamaya calisiyorum doktorum da uyanir uyanmaz kahvaltimi yapmami soyledi, gece de bazen yatmadan once ayran iciyorum o da iyi oluyor sabah icin dengeliyor

Kızlar en son 17 mayısta gitmiştim doktora memlekete gideceğim ve başka doktora görünmek istemediğim için 28 hazirana ancak gidebileceğim. Uzun mu acaba ara? Hangi haftadan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora acaba?

Kızlar en son 17 mayısta gitmiştim doktora memlekete gideceğim ve başka doktora görünmek istemediğim için 28 hazirana ancak gidebileceğim. Uzun mu acaba ara? Hangi haftadan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora acaba?
Canım merhaba 31. Haftadayım doktor beni 30. Haftadan itibaren 2 hafta da bir çağırdı.
Yanı en son 30 da gittim 32 de bir daha gideceğim

Kızlar kan tahlili çıktı. b12 eksik, kan degerim düşük birde kanda enfeksiyon çıktı. bunun üzerine Dr idrar tahlili de istedi ve idrarda enfeksiyon çıktı az bişey Dr ilaç yazdı birde albimün düşük çıktı kadın Dr da göstereceğim haftaya

Kızlar merhaba, biberon ve emzik olarak nası bişey almayı düşünüyorsunuz? Olur da sütüm gelmezse bişey olur biberon alacağim ama bazı hemşireler ve instagramdaki anneler kaşık biberon öneriyor şırınga gibi, biberona alışan bebeler meme reddi yapabiliyormuş. Tecrübeli anneler siz nasıl yaptiniz alışverişi? Kaşık biberon alınmalı mı sizce? Bir de emzik hemen verebiliyor muyuz yine meme reddi yaşanır mı acaba

Bayıldım yaDün gece yine uyuyamadım ve kocamaan hamile yastığımla 4 tane yastıkla yatıyordum en son acaba bu gece uykuya dalabilecek miyim diye düşünüyordum sanırım ödem de başladı artık ayaklarım bacaklarım içerden içerden 2-3 gündür yanıyor mide yanmasını söylemiyorum bile klima açıyorum ben daha soğuyamadan eşimle kızım donuyor ahh ahh!!!

Tecrübeli anne değilim ama ben elimin altında bulunsun diye küçük cam, philips avent ya da nuk nature sense anne göğüs ucu yapısında olan biberondan almayı düşünüyorum. Emzikte biraz baktım kabul etme oranı Mam ve Philips Aventlerde yüksekmiş . Mam pek bulunmuyo mağazalarda TR de internete de güvenemedim, ben bi arkadaşa yurtdışından getirttim. Kabul etmezse diye başka bi marka daha alcam philips avent ya da kauçuk uç Bibs alıcam birini kabul eder umarım Emzik konusunda kime sorsam uykuya dalışta, uyku eğitiminde çok yararını gördüklerini söyledi. Gündüz sürekli vermek yerine akşam uykularında emzik kullanınca çok rahat ettik , bebeğin sakinleşmesi içinde çok yardımcı dediler. Zaten çoğu da düzenli kullandıkları için yaşına gelmeden kolayca bıraktırmışlar

asıl sen <3
senin kadar güçlü olabilir miydik cogumuz onu bile bilmiyoruz.
sen çok güçlü bir annesin :) ,bi bakarsın tatlış 39 u bile doldurur.
saglıcakla kucagımıza alalım ve büyütelim hepimiz evlatlarımızı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…