- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.301
Bana öyle bir fitil verdi ki doktor kupkuru bir de ücgen gibiydi kocaman, ölüm gibiydi her gece fitil saati. Eğer öyle biseyse ben çok çok az içme suyuyla islatip yerlestirdim kolay oldu deneyebilirsin.Kızlar doktor akıntı için vajinal fitil verdi. Yerleştirmek çok zorbunun kolay bi yolu var mı bilenler duyanlar help help
BenKızlar akıntısı olan var mı aranızda? Rengi ve kıvamı nasıl?
Bana öyle bir fitil verdi ki doktor kupkuru bir de ücgen gibiydi kocaman, ölüm gibiydi her gece fitil saati. Eğer öyle biseyse ben çok çok az içme suyuyla islatip yerlestirdim kolay oldu deneyebilirsin.
Dogrudur vallaBildiğin 1000 lik antibiyotik gibi kaygan bişey değil kupkuruinternette hap sanıp içenler bile olmuş. Kesinlikle işkence
Bir de suya tutayım
Ben sordum. Doktor acıcı kullanmazsan ve dillere boya degmeyecekse olur demisti.Kızlar hamilelikte saç uçları boyatmak zararlimi ya da boyatan varmi. Doğum sonrası fotoğraflarda boyanmış şekilde olsa diye düşünüyorum
Mesajın üzerinden baya geçmiş ama yazayım istedimKızlar şeker yükleme konusu geçmiş. Benim de açlık 97, 50gr yüklemede 1 saat tokluk 163 çıktıKontrolüm cumaya, korkuyorum biraz açıkçası
Ben soyle bisey aldim suwende 110 tl ye inmisti...bunu dogumdan sonra da kullanirim dedim ve hem cok serin kumasi da kaliteli...bir de eskiden de alip kullanmadigim 1-2pijama takimim vardi modal kumastan onlari kullaniyorum ek olarak da esimin tisortlerine abandimKizlar pijama olarak ne aldiniz markasi modeli nedir.. bakiyorum bulamiyorum.. agustosta hava cok sicak olur.. efil efil bir sey bakiyorum..
Alan varsa resim ekleyebilir mi..
Valla cogu arkadas uni baby almis...ben de onu alacagim ama yumusaticiya green clean alacagim ...deterjani 2 kere durularim da yumusatici kullqnip 2 kere durularsam yumusatici kullanmamin anlqmi kqlmaz....green clean asiri pahali deterjanlari yani alirim desem yalan olur ama yumusaticilari biraz daha uygun fiyatliKızlar günaydın
Uni Baby çamaşır deterjanı daha önceden kullanmış olan var mi ?tam bitkisel olmadığı söyleniyor ama bilemedim...
Bitkisel Yenidoğanlar için ya Minoris ya da Green Clean öneriyorlar . 0 kimyasal.
Sls Paraben Parfüm v içermiyormuş. Ama ben ne alacağımı bilemedm
Her şeyden korkar olduk ne kadar zor geçti ya bu süreçBana öyle bir fitil verdi ki doktor kupkuru bir de ücgen gibiydi kocaman, ölüm gibiydi her gece fitil saati. Eğer öyle biseyse ben çok çok az içme suyuyla islatip yerlestirdim kolay oldu deneyebilirsin.
Bengebeligin basindan beri yeşildi ama kokusuz ve kasinti olmayinca doktor önemsemedi ve en sonunda kanlı gelmeye başlayınca rahim agzinda polip ciktigini ögrendim gebelikten dolayi. Bir de sanirim mantar enfeksiyonu varmis ona da fitil verdi şu an daha iyi gibi daha az akintim oluyor ama renk disinda hic bir belirtim yoktu mantardan yana.
Allah daha beterinden korusun insallah valla ben de oyle diyorum cok zormuş hamilelik boyle sorunlar olunca. Keşke hersey güllük gülistanlık olsa hepimiz icin.Her şeyden korkar olduk ne kadar zor geçti ya bu süreç
Ben duru granülle yıkadım 30 derece 1000 devirde. Hiç kalıntı kalmadı. Mükemmel doğan sabun kokusu asarken bile tüm odaya yayıldı. Dalan granül bi kez daha durulama istiyormuş ama duru granüde hiç kalıntı kalmadı.Kizlar merhaba, camasir deterjani olarak ne kullandiniz, aldiniz mi memnun musunuz? Ben granul almayi dusunuyordum ama kalinti birakiyor diyorlar, acaba deterjan gozune eklemeden once sicak suda çözündürüp sonra eklesek yine de kalinti kalir mi? Haftaya bebisin kiyafetlerini yikicam ama hala deterjan alamadim
Bugun verdim cnm yarın ögleden sonra çıkacak tüm değerlere bakılacak bakalım ne sonuçlar çıkacakKan tahlili verebildin mi kaşıntı için. Kolestaz için ben de şüphelenmiştim ama benim sadece kol ve üst bacak bölgemde kaşıntı vardı tüm vücutta değil yine de baktırdım. Özel hastaneye gidiyorum ama kolestaz için Ankara ya da İstanbul’daki laboratuvarlarda yapılıyormuş Ankara’ya gönderilmişti benim. 180 TL gibi bi şey ödemiştim tahlil için. 7 günde falan gelmişti sonuçlar. Şükür çıkmadı. Benim strese bağlı alerji çıktı. İki gündür de göbek bölgemde kaşıntı oluyor o biraz korkutuyor.
Merhaba canim. Ben Haci Sakir sabunu rendeleyip makinaya attim. O sekilde yikandi. Hem cok pahaliya gelmedi hem de kolay durulanan bir sabun oldugu icin icim rahat etti. Zaten yeterince masrafimiz oldu. Bari deterjandan tasarruf edeyim dedimKizlar merhaba, camasir deterjani olarak ne kullandiniz, aldiniz mi memnun musunuz? Ben granul almayi dusunuyordum ama kalinti birakiyor diyorlar, acaba deterjan gozune eklemeden once sicak suda çözündürüp sonra eklesek yine de kalinti kalir mi? Haftaya bebisin kiyafetlerini yikicam ama hala deterjan alamadim
Yaa çok sevindim umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Erken yada geç gelmesi sezeryan yada normal doğum olması hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım daUzun zaman oluyor ama yine bu haftalardaydim,, 30 lu haftalar,,, hatta ozaman türkcesıde yaslı plesantaymis,,öyle dıyınce şaşırmıştım ama doktor pek üstünde durmadı acıkcası bende pek takmadım cünkü burda cok riskli bısey oldumu dırek baska yere yolluyorlar buyuk hastanelere,, ama hep kontrol edildi,,yani internetti acip arastirmadim bile baska sorunlarda olunca kafam onlara odakliydi,,, yani plesaenta yaslanmadindanmi bilmiyorum suyum azalmisdi ve dogmasada suni sanci vericeklerdi , cok sukur kendiliginden saglikla geldi,, insallah sizdede hicbir sorun olmaz saglikla dogurursunuz,,
Granülü çözdürdünüz mü suda yoksa olduğu gibi mi attınız? Makinanın deterjan gözüne mi yoksa doğrudan çamaşırlarla birlikte içine mi acaba?Ben duru granülle yıkadım 30 derece 1000 devirde. Hiç kalıntı kalmadı. Mükemmel doğan sabun kokusu asarken bile tüm odaya yayıldı. Dalan granül bi kez daha durulama istiyormuş ama duru granüde hiç kalıntı kalmadı.
Merhaba canım bende minik bir kaba birazcık zeytinyağı koydum fitili ona batırıp oyle kullandım.o zaman kolay oldu sizde deneyebilirsinizKızlar doktor akıntı için vajinal fitil verdi. Yerleştirmek çok zorbunun kolay bi yolu var mı bilenler duyanlar help help
Benım cok fazla var canım gunde en uc defa camasır degıstryrm rengıde degsiyor arada yarın doktor ramdevum var bakım ne dıyecekKızlar akıntısı olan var mı aranızda? Rengi ve kıvamı nasıl?
Kesınlıkle fıle kullan canım bende bılmıyordum suan bır kac çorap ve eldıvenın eşi yokTeşekkür ederimfile mantıklıymış yarın aldirayim eşime, benim aklıma gelmezdi sonra nerde bu eldivenin eşi diye arar dururdum artık
Elbise seklinde mi almak gerekiyor acaba.. daha mi rahat olur hastane icin... ben alt ust pijama bakiyordum.. nasil alsam bilemedim..Ben soyle bisey aldim suwende 110 tl ye inmisti...bunu dogumdan sonra da kullanirim dedim ve hem cok serin kumasi da kaliteli...bir de eskiden de alip kullanmadigim 1-2pijama takimim vardi modal kumastan onlari kullaniyorum ek olarak da esimin tisortlerine abandim