2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar doktor akıntı için vajinal fitil verdi. Yerleştirmek çok zor bunun kolay bi yolu var mı bilenler duyanlar help help
Bana öyle bir fitil verdi ki doktor kupkuru bir de ücgen gibiydi kocaman, ölüm gibiydi her gece fitil saati. Eğer öyle biseyse ben çok çok az içme suyuyla islatip yerlestirdim kolay oldu deneyebilirsin.
Kızlar akıntısı olan var mı aranızda? Rengi ve kıvamı nasıl?
Ben gebeligin basindan beri yeşildi ama kokusuz ve kasinti olmayinca doktor önemsemedi ve en sonunda kanlı gelmeye başlayınca rahim agzinda polip ciktigini ögrendim gebelikten dolayi. Bir de sanirim mantar enfeksiyonu varmis ona da fitil verdi şu an daha iyi gibi daha az akintim oluyor ama renk disinda hic bir belirtim yoktu mantardan yana.

Bana öyle bir fitil verdi ki doktor kupkuru bir de ücgen gibiydi kocaman, ölüm gibiydi her gece fitil saati. Eğer öyle biseyse ben çok çok az içme suyuyla islatip yerlestirdim kolay oldu deneyebilirsin.

Bildiğin 1000 lik antibiyotik gibi kaygan bişey değil kupkuru internette hap sanıp içenler bile olmuş. Kesinlikle işkence
Bir de suya tutayım

Kızlar şeker yükleme konusu geçmiş. Benim de açlık 97, 50gr yüklemede 1 saat tokluk 163 çıktı Kontrolüm cumaya, korkuyorum biraz açıkçası
Mesajın üzerinden baya geçmiş ama yazayım istedim benim 50 lik yükleme 1 saat tokluk 154 çıktı. Doktorum yüksek bir değer ama bu tarama testi. Risk olduğunu gösterir. Kesin tanı için 75 lik yaptır dedi. Geçen hafta yaptırdım. Çok şükür değerlerimin hepsi normal çıktı.
testi yaptırmayı hiç düşünmezken iki kere yaptırmış oldum

Kizlar pijama olarak ne aldiniz markasi modeli nedir.. bakiyorum bulamiyorum.. agustosta hava cok sicak olur.. efil efil bir sey bakiyorum..
Alan varsa resim ekleyebilir mi..
Ben soyle bisey aldim suwende 110 tl ye inmisti...bunu dogumdan sonra da kullanirim dedim ve hem cok serin kumasi da kaliteli...bir de eskiden de alip kullanmadigim 1-2pijama takimim vardi modal kumastan onlari kullaniyorum ek olarak da esimin tisortlerine abandim

Eklentiler

• Screenshot_20210602-112537_Trendyol.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 116
Valla cogu arkadas uni baby almis...ben de onu alacagim ama yumusaticiya green clean alacagim ...deterjani 2 kere durularim da yumusatici kullqnip 2 kere durularsam yumusatici kullanmamin anlqmi kqlmaz....green clean asiri pahali deterjanlari yani alirim desem yalan olur ama yumusaticilari biraz daha uygun fiyatli

Her şeyden korkar olduk ne kadar zor geçti ya bu süreç

Ben duru granülle yıkadım 30 derece 1000 devirde. Hiç kalıntı kalmadı. Mükemmel doğan sabun kokusu asarken bile tüm odaya yayıldı. Dalan granül bi kez daha durulama istiyormuş ama duru granüde hiç kalıntı kalmadı.

Bugun verdim cnm yarın ögleden sonra çıkacak tüm değerlere bakılacak bakalım ne sonuçlar çıkacak

Merhaba canim. Ben Haci Sakir sabunu rendeleyip makinaya attim. O sekilde yikandi. Hem cok pahaliya gelmedi hem de kolay durulanan bir sabun oldugu icin icim rahat etti. Zaten yeterince masrafimiz oldu. Bari deterjandan tasarruf edeyim dedim

Yaa çok sevindim umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Erken yada geç gelmesi sezeryan yada normal doğum olması hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım da valla moral verdiniz bana sağolun

Granülü çözdürdünüz mü suda yoksa olduğu gibi mi attınız? Makinanın deterjan gözüne mi yoksa doğrudan çamaşırlarla birlikte içine mi acaba?

Elbise seklinde mi almak gerekiyor acaba.. daha mi rahat olur hastane icin... ben alt ust pijama bakiyordum.. nasil alsam bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…