2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hastane için elbise şeklinde mi olmali alt ust mu.. hangisi rahat olur acaba

Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum , ne olursa olsun hicbir markada güvenemiyorum parfüm durumu fazla bence ne kadar bitkisel olsa da bilmiorum ama kullanmayacagm

Allah daha beterinden korusun insallah valla ben de oyle diyorum cok zormuş hamilelik boyle sorunlar olunca. Keşke hersey güllük gülistanlık olsa hepimiz icin.
Çevreme bakıyorum doğum yapmış arkadaşlarım hiç sorun yaşamadılar detaylı ultrason bile yaptırmadılar. Öyle olunca ben de güzel geçecek sorun yaşamayacağım sandım valla. Dedigin gibi Allah beterinden korusun. Sağ salim kucağınlmıza alaydık az da kaldı.

Duru granulu eriterek mi kullandiniz direkt mi kullandiniz peki? 90derecede camasirlar kuculmedi mi hic, simdi yeni aldigimiz bebek kiyafetlerini kac derecede yikamak lazim acaba?
Ben direkt deterjan gözüne koyarak yapmıştım sonra makine almamaya başladı olduğu gibi deterjan gözünde kalınca eritmek gerektiğini öğrendim. ben biraz takıntılıyım galiba onun için bebeğimin kıyafetlerini de kendi kıyafetlerimizi de 50 derece altında yıkamıyorum beyazlar özellikle iç çamaşırları 90 derecede yıkıyorum bir de ütülüyorum. içime sinmiyor başka türlü. tabi 90 derecede çekiyor özellikle bebek kıyafetleri pamuk oranı yüksek olunca daha çok çekip küçülüyor.

Elbise seklinde mi almak gerekiyor acaba.. daha mi rahat olur hastane icin... ben alt ust pijama bakiyordum.. nasil alsam bilemedim..
Ben acikcasi evde genelde yazin bu tarz elbiselerle rahat ediyorum..simdi sezeryanla mi olacak yoksa nirmal dogummu bilemedigimden hem pijama takimi goturcem hem bu tarz gecelikten

Granülü çözdürdünüz mü suda yoksa olduğu gibi mi attınız? Makinanın deterjan gözüne mi yoksa doğrudan çamaşırlarla birlikte içine mi acaba?
Olduğu gibi deterjan bölmesine koydum. Çözdürmedim canım. Büyük gözüne göz kararı koydum.

Eklentiler

• B6B283A1-C47B-4335-9C85-A01D3EF1ED72.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 77206A7D-2BC5-4288-81D8-9B50E0AE4E12.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 83
Granülü çözdürdünüz mü suda yoksa olduğu gibi mi attınız? Makinanın deterjan gözüne mi yoksa doğrudan çamaşırlarla birlikte içine mi acaba?
Bu arada hiç bir kalıntı kalmadı deterjan gözünde. ya da makinenin içinde. İlk yıkama için 30 40 derece uygun ama sonradan leke çıkarma açısından yeterli olmayabilir bilemiyorum. Ama çok yüksek derecede yıkarsak pamuklu olduğunin çekecek bayağı küçülecek. Kuruduktan sonra da buharlı ütüyle güzelce ütüledim .

Benim boyum da 176-77, herkes kilo almamışsın diyo, halbuki 10 kilo aldım. Karnım da o kadar büyümedi, 17-24 arası bir sıçrayış yapıp sonra büyümesi azaldı ya da belli olmuyor. :)

Kızlar birsey sormak istiyorum bugun doktorun yazdigi kan sulandirici iğneleri aldim ben bunlari nerde saklayacagim buz dolabinda mi normal dolapta mı ?
Normal oda sıcaklığında tutuyorum ben canım
40 derecede yıkadım duru granül sabun kullandım ben de
Duru granül sabun kullandım direk deterjan gözüne koydum yıkadım kalıntı kalmadı oğlumda da granül kullanmıştım dalan, roxy, duru, Hacı Şakir hepsini kullandım
Benim oğlum da 4 yaşında birlikte yıkıyorum ben artık ama bebiş olunca ikisininkini birlikte yıkarım belki ya da bizle yıkamaya devam ederim
Elbise seklinde mi almak gerekiyor acaba.. daha mi rahat olur hastane icin... ben alt ust pijama bakiyordum.. nasil alsam bilemedim..
Ben pijama kullanmıştım ilk doğumda sezaryen olmuştu doğumum, gecelik normalde de kullanmıyorum doğumda da kullanmamıştım

Ben normalde hiç gecelik kullanmıyorum, etek bile çok seyrek giyerim, hep kilotlu çorapla ancak. Bacak sürtmesi sıkıntım var ne yazık ki, alışmadığım içinse iki bacağım birbirine değse huzursuz oluyorum.
Normal doğum olsa geceliksiz olur mu sizce? İlla pijama giymek istesem? blgk

Normal doğumda pijama olur. Sezeryansa dikis yerine gelmesin diye gecelik öneriyorlar.

Kızlar bugün biraz yol yürüdüm öyle çok değil yarım saat falan ama sıcak bi taraftan biraz da yol yürüyünce bir de merdiven inip çıktım 4 kat mecburen . Şimdi krem kıvamında beyaz bi akıntı geldi. Önceden de bir kere böyle olmuştu. Normal zamanlarda evde genelde yattığım için birikiyor da böyle yürüyüş yapınca mı geliyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…