2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaslar merhaba bugun sag gogsumde 1-2damla acik sut gibi bir sivi geldi...nirmalmidir?yasayan varvarmj
20+3 den bu yana geliyor ama daha çok sarı renkli. Doktorum herhangi bir anlamı yok sıkma süt kanalları yapışmasın dedi canım. İlk gelen sütün bebek için çok önemli olduğunu okumuştum ama onu da etkilemiyormuş doğum olunca değiştiğini göreceksin zaten dedi.

Tecrübeli anneler şu şekilde 2 parçalar kullanışlı oluyor mu ilk doğunca ? Yenidoğan ve 1 aylık kullanımlar için tulum mu daha kullanışlı bu tarz 2 parça mı ? Hala neyi ne zaman giydiririm kafamda oturtamadım

Eklentiler

• 996A418F-5D70-4B17-AAFC-6494D633903D.png
    284,6 KB · Görüntüleme: 98
  • 30CDCC06-1952-4DBD-8312-7547C88AA1F2.png
    310,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu alttakıler atlet nıyetıne kullanılıyor ve kısa kolllusuda var bunların ,,, en cok lazım olacak kıyafetlerın ılk sırasında gelıyor cok kacırıyorlar kırletıyorlar... ben 2 yasına kadar yanı bebek bezını bırakana kadar bu cıtcıtlı badılerden kullandım cok lazım oluyor

Aynı sey zaten ınternetten yazınca aynı seyler cıkıo,,, sonucda atlet nıyetıne kullalıyor elbise içine hatta yazın tek bıle gıydırılır

Teşekkürler canım, kıyafet alışverişi yaptımda 0-3 almışım yenidoğan alıcam bikaç parça , 0-3 ler büyük gelirse elimin altında yeni doğan için 1 aylık kıyafetler olsun istedim. Bunları da yenidoğan da rahat kullanırım o zaman

Benim böbrek ağrım coştu bu akşam, karnım da rahat değildi. Acile gittim. NST iyi çıktı. Ufaklık oturur pozisyonda böbreğe dayanmış. O yüzden ağrın fazla olur dedi doktor... Çaresi yok çekeceğiz anlaşılan

Ay kiyamam ya boyle soyleyince insana komik geliyor otur evladim diyorum bi yandan da aci veriyor ne degisik biseymis rahat olsunlar iyi olsunlar da cekeriz o agriyi da yapacak bisey yok

Ay kiyamam ya boyle soyleyince insana komik geliyor otur evladim diyorum bi yandan da aci veriyor ne degisik biseymis rahat olsunlar iyi olsunlar da cekeriz o agriyi da yapacak bisey yok
Benim kizda gogsumu tekmeliyor ve kemiklerimin icine giriyor cok canim aciyor bugun oyle rahat oturuyordumku birden bi girdi o aciyla babasina kufur ettim daha dogmadan babana diyorum kufur ettirdin oyle bir cosuyorlar ki bu haftada masallah olsun bunlari da ozleyecegiz

Benim sari renkli degildi sulandirilmis sut rengi gibiydi cok degisik oldum ama omrumde ilk defa gordum sut geldigi bu memintolardanayri bir duygusalliga bagladim....süt servisimiz erken basladi Arwrn hanim deyip duruyom

Kızlar ya ben hep açım neden böyle oluyor ara öğünlere falan dikkat te ediyorum ama bu saatte açlıktan elim ayağım titredi hemen kendimi mutfakta buldum. Benim açlık şekerime bakılmamıştı düşük olabilirmi acaba sabahlarıda kahvaltı hazırlayana kadar baş dönmesi kulak çınlaması oluyor yeyince kendime geliyorum.

Ben Tek parca tulumlari tercih ediyorum canim ilk aylar.surekli alt degistirecegimiz icin ozellikle daha Pratik.

Merhaba ben green clean aldım yıkadık ütüledik hepsini gayet güzel 6. Aydan sonra ek gıdaya geçeceğimiz için leke çıkarıcısını kullanırım diye düşündüm onu da aldım hatta biberon emzik temizleyicisini de aldım koydum Beğendim ben

Kuzum yenidoğana yumuşatıcı kullanmasan daha iyi olur aslında bizler için bile yumuşatıcı sağlıklı değil ne kadar naturel olsada bence kullanma derim tabi yine sen bilirsin en doğrusunu samimiyete istinaden yazmak istedim

Tesekkur ederim canim yok ilk 1-2ay kullanmayacam hatta belki daha sonra da kullanmayacam ama kullanirsam da green clean kini alirim icerik olarak...veya sadece havlu bataniyelere kullanirim ama.ilk dogdugu dinemlerde evet risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…