- 27 Ekim 2020
- 448
- 549
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.361
20+3 den bu yana geliyor ama daha çok sarı renkli. Doktorum herhangi bir anlamı yok sıkma süt kanalları yapışmasın dedi canım. İlk gelen sütün bebek için çok önemli olduğunu okumuştum ama onu da etkilemiyormuş doğum olunca değiştiğini göreceksin zaten dedi.Arkadaslar merhaba bugun sag gogsumde 1-2damla acik sut gibi bir sivi geldi...nirmalmidir?yasayan varvarmj
Cok sanslisin bence.gogsun buyumesiyle sut miktarinin hic alakasi .tanidiklarimdan biliyorum.Kızlar göğüsler doğuma yakın mı büyüyor ya, benim eski sütyenler oluyo hala. Biraz kahverengi kısım dışarı çıkıyor o kadar. Sütüm olmayacak mi acaba diye kendi kendime takıldım
Maşallah ya siz iyisiniz ben kendimi atsam korkan olur kocam bile tanıyamadı izne gelinceDün 20 gun onceki resmimi atmıstim buda bugunden olsun
Neden cnm kilo cok mu aldin almadin diye mi anlayamadim aramizda bir gun var bak sen 11 ben 12 agustosMaşallah ya siz iyisiniz ben kendimi atsam korkan olur kocam bile tanıyamadı izne gelince
Bu alttakıler atlet nıyetıne kullanılıyor ve kısa kolllusuda var bunların ,,, en cok lazım olacak kıyafetlerın ılk sırasında gelıyor cok kacırıyorlar kırletıyorlar... ben 2 yasına kadar yanı bebek bezını bırakana kadar bu cıtcıtlı badılerden kullandım cok lazım oluyorTecrübeli anneler şu şekilde 2 parçalar kullanışlı oluyor mu ilk doğunca ? Yenidoğan ve 1 aylık kullanımlar için tulum mu daha kullanışlı bu tarz 2 parça mı ? Hala neyi ne zaman giydiririm kafamda oturtamadım
Aynı sey zaten ınternetten yazınca aynı seyler cıkıo,,, sonucda atlet nıyetıne kullalıyor elbise içine hatta yazın tek bıle gıydırılırEvet o aklımda 5liyi verirsem ek battaniye vericem.Ama 5linin içinde zıbın yok mesela içine çıtçıtlı body veya iç zıbın dedikleri şeyden mi koyuyoruz ?
Birde ben daha zıbın ve çıtçıtlı body yi bile bu zamana kadar aynı şey sanıyordum halada tam farkını anlamış değilimTecrübesizlik çok kötü birşey
Teşekkürler canım, kıyafet alışverişi yaptımda 0-3 almışım yenidoğan alıcam bikaç parça , 0-3 ler büyük gelirse elimin altında yeni doğan için 1 aylık kıyafetler olsun istedim. Bunları da yenidoğan da rahat kullanırım o zamanBu alttakıler atlet nıyetıne kullanılıyor ve kısa kolllusuda var bunların ,,, en cok lazım olacak kıyafetlerın ılk sırasında gelıyor cok kacırıyorlar kırletıyorlar... ben 2 yasına kadar yanı bebek bezını bırakana kadar bu cıtcıtlı badılerden kullandım cok lazım oluyor
Benim böbrek ağrım coştu bu akşam, karnım da rahat değildi. Acile gittim. NST iyi çıktı. Ufaklık oturur pozisyonda böbreğe dayanmış. O yüzden ağrın fazla olur dedi doktor... Çaresi yok çekeceğiz anlaşılanValla ben de sola yatiyorum hep bu defa da oraya geciyo galiba baski yapip acitiyo yine, sagdayken de dedigin gibi bobregimi mahvediyo valladuzenli degil diye ben de ciddiye almadim, dr gercek kasilmaya bel be kasık agrisi da eslik eder demisti acaba onlar olmadan da gercek sanci olur mu ki
Ay kiyamam ya boyle soyleyince insana komik geliyor otur evladim diyorum bi yandan da aci veriyor ne degisik biseymisBenim böbrek ağrım coştu bu akşam, karnım da rahat değildi. Acile gittim. NST iyi çıktı. Ufaklık oturur pozisyonda böbreğe dayanmış. O yüzden ağrın fazla olur dedi doktor... Çaresi yok çekeceğiz anlaşılan
Benim kizda gogsumu tekmeliyor ve kemiklerimin icine giriyor cok canim aciyor bugun oyle rahat oturuyordumku birden bi girdi o aciyla babasina kufur ettimAy kiyamam ya boyle soyleyince insana komik geliyor otur evladim diyorum bi yandan da aci veriyor ne degisik biseymisrahat olsunlar iyi olsunlar da cekeriz o agriyi da yapacak bisey yok
Patili Tulum ,sapka ve eldiven3lüde neler var canım?
Benim sari renkli degildi sulandirilmis sut rengi gibiydi20+3 den bu yana geliyor ama daha çok sarı renkli. Doktorum herhangi bir anlamı yok sıkma süt kanalları yapışmasın dedi canım. İlk gelen sütün bebek için çok önemli olduğunu okumuştum ama onu da etkilemiyormuş doğum olunca değiştiğini göreceksin zaten dedi.
Ben Tek parca tulumlari tercih ediyorum canim ilk aylar.surekli alt degistirecegimiz icin ozellikle daha Pratik.Tecrübeli anneler şu şekilde 2 parçalar kullanışlı oluyor mu ilk doğunca ? Yenidoğan ve 1 aylık kullanımlar için tulum mu daha kullanışlı bu tarz 2 parça mı ? Hala neyi ne zaman giydiririm kafamda oturtamadım
Merhaba ben green clean aldım yıkadık ütüledik hepsini gayet güzel 6. Aydan sonra ek gıdaya geçeceğimiz için leke çıkarıcısını kullanırım diye düşündüm onu da aldım hatta biberon emzik temizleyicisini de aldım koydumKızlar günaydın
Uni Baby çamaşır deterjanı daha önceden kullanmış olan var mi ?tam bitkisel olmadığı söyleniyor ama bilemedim...
Bitkisel Yenidoğanlar için ya Minoris ya da Green Clean öneriyorlar . 0 kimyasal.
Sls Paraben Parfüm v içermiyormuş. Ama ben ne alacağımı bilemedm
Kuzum yenidoğana yumuşatıcı kullanmasan daha iyi olur aslında bizler için bile yumuşatıcı sağlıklı değil ne kadar naturel olsada bence kullanma derim tabi yine sen bilirsin en doğrusunuValla cogu arkadas uni baby almis...ben de onu alacagim ama yumusaticiya green clean alacagim ...deterjani 2 kere durularim da yumusatici kullqnip 2 kere durularsam yumusatici kullanmamin anlqmi kqlmaz....green clean asiri pahali deterjanlari yani alirim desem yalan olur ama yumusaticilari biraz daha uygun fiyatli
Tesekkur ederim canim yok ilk 1-2ay kullanmayacam hatta belki daha sonra da kullanmayacam ama kullanirsam da green clean kini alirim icerik olarak...veya sadece havlu bataniyelere kullanirim ama.ilk dogdugu dinemlerde evet riskKuzum yenidoğana yumuşatıcı kullanmasan daha iyi olur aslında bizler için bile yumuşatıcı sağlıklı değil ne kadar naturel olsada bence kullanma derim tabi yine sen bilirsin en doğrusunusamimiyete istinaden yazmak istedim