2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anladımm canımm çok sağol bilgilendirmen için daha da dikkat edeyimmm o zaman

Bende yasamisdim diyorum ya yasadim demeye korkuyordum ama 37 38. haftada dogum yaptim bi sorun yasamamisdim sadece suyum azalmisdi zaten gelmeseydi suni sanci vericeklerdi ama kendiliginden sancimda gelmisdi cok sükür
Peki sizin kaçıncı haftada başlamıştı acaba bugün bende gördüm plasentada minik minik beyazlıklar vardı doktorum da daha başlangıç seviyesinde dedi. Tahmini kaç haftada o seviyeye ulaşır onu merak ediyorum

Teşekkür ederimm canımmm mesajın için

Teşekkür ederim canım, artık hazır olsun nolur nolmaz, Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim file mantıklıymış yarın aldirayim eşime, benim aklıma gelmezdi sonra nerde bu eldivenin eşi diye arar dururdum artık

Cnm göbek kasıntısı gayet normal benim ki ayak ve elde olmaya başladı ve uyuyamama neden oldu.
Kan tahlili verebildin mi kaşıntı için. Kolestaz için ben de şüphelenmiştim ama benim sadece kol ve üst bacak bölgemde kaşıntı vardı tüm vücutta değil yine de baktırdım. Özel hastaneye gidiyorum ama kolestaz için Ankara ya da İstanbul’daki laboratuvarlarda yapılıyormuş Ankara’ya gönderilmişti benim. 180 TL gibi bi şey ödemiştim tahlil için. 7 günde falan gelmişti sonuçlar. Şükür çıkmadı. Benim strese bağlı alerji çıktı. İki gündür de göbek bölgemde kaşıntı oluyor o biraz korkutuyor.

Oğlumda başlarda duru granül matik kullandım ama benim makinamda tıkanma yaptı. Bazen deterjan gözünde olduğu gibi kalıyordu. Sonra roxy kullandım duruya göre çok güzel bence. Ama duru ile de roxy ile de lekeler çıkmıyor özellikle meyve lekeleri ve demir için kullanılan damla lekesi kesinlikle çıkmıyor. Bebek programında renklileri 60 derecede yıkıyorum. Beyazlar zaten 90 derece ve çift durulama yapıyorum hala. Şimdi unibaby sıvı almayı düşünüyorum.
bu arada oğlum 4 yaşında ama ben hala onun çamaşırlarını ayrı yıkıyorum da ne zamana kadar ayrı yıkamam lazım? Şimdi bebiş de gelince onun da çamaşırlarını ayrı yıkayacağım.

Uzun zaman oluyor ama yine bu haftalardaydim,, 30 lu haftalar,,, hatta ozaman türkcesıde yaslı plesantaymis,,öyle dıyınce şaşırmıştım ama doktor pek üstünde durmadı acıkcası bende pek takmadım cünkü burda cok riskli bısey oldumu dırek baska yere yolluyorlar buyuk hastanelere,, ama hep kontrol edildi,,yani internetti acip arastirmadim bile baska sorunlarda olunca kafam onlara odakliydi,,, yani plesaenta yaslanmadindanmi bilmiyorum suyum azalmisdi ve dogmasada suni sanci vericeklerdi , cok sukur kendiliginden saglikla geldi,, insallah sizdede hicbir sorun olmaz saglikla dogurursunuz,,

Duru granulu eriterek mi kullandiniz direkt mi kullandiniz peki? 90derecede camasirlar kuculmedi mi hic, simdi yeni aldigimiz bebek kiyafetlerini kac derecede yikamak lazim acaba?

Kizlar pijama olarak ne aldiniz markasi modeli nedir.. bakiyorum bulamiyorum.. agustosta hava cok sicak olur.. efil efil bir sey bakiyorum..
Alan varsa resim ekleyebilir mi..

Kizlar pijama olarak ne aldiniz markasi modeli nedir.. bakiyorum bulamiyorum.. agustosta hava cok sicak olur.. efil efil bir sey bakiyorum..
Alan varsa resim ekleyebilir mi..
Ben doğumdan sonra evde giymek için bunu aldım canım
ama hastane için ayri düşünüyorum ona gidip canlı bakacağım daha süslü braz daha gupurlu falan bisey bakıcam fotoğraf çekimi içinde kullanmak için.. 2 ayrı oluşma da yeter zaten herhalde

Eklentiler

• IMG-20210602-WA0000.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar günaydın
Uni Baby çamaşır deterjanı daha önceden kullanmış olan var mi ?tam bitkisel olmadığı söyleniyor ama bilemedim...
Bitkisel Yenidoğanlar için ya Minoris ya da Green Clean öneriyorlar . 0 kimyasal.
Sls Paraben Parfüm v içermiyormuş. Ama ben ne alacağımı bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…