- 23 Haziran 2020
- 338
- 647
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.221
Sebebi yokmuş açıkçası herhangi bir tedavisi de yok. İnternetten baktığım kadarıyla kalsiyum fazlalığı neden olabilirmiş diğer nedenler tansiyon şeker hastalığı yada sigara kullanımı hiçbiri yok zaten bende normalde 34.haftadan sonra görülüyormuş doğumun yaklaştığını gösteriyor plasenta kireçlenme ye başlıyor ve artık bebeği yeterince besleyemiyor yada oksijen taşıyamıyor. benimki erken başladı biraz ama minik kireçlenme var daha yeni başlamış umarım gelişimini etkilemez de vaktinden önce gelmez oğluşPlasenta yaşlanmasını ilk defa duydum. Doktorunuz sebepleri ve ne yapılacağı konusunda açıklama yaptı mı? Korkmayın içinizi ferah tutun inşallah iyi düşünelim iyi olsun
Valla onu bende bilmiyorum bizimki sanırım dünyaya gelmeye çok meraklı içeride bir işler karıştırıyor ben ondan şüpheliyim önden gidiyor zaten gelişimi tahmini doğum tarihi 6 ağustostu 1 ağustos oldu bugün doktorum 30 temmuz dedi. inşallah böyle devam eder de şu kireçlenme de çok ilerlemez vaktinde gelir oğlumCnm plesenta yaşlanması benim bildiğim doğuma yakın olur. niye böyle erkenden başlamış ki
Ek olarak kalsiyum sandoz bile kullanmıyorum sadece yediklerimden bu kadar artar mı bilmiyorum o da ölçülmedi açıkçası bayadır. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim tek korkum umarım çok çabuk ilerlemez. Doktorumun söylediği en kötü ihtimalle erken sezeryana alınacak. Bebeğim sağlıklı olsun plasentada oksijen alımında bir problem olmasın yeterKalsiyum fazlaligindan diye duymustum sizde var miydi oyle bi durum? Herhalde cok riskli bir durum olsaydi 2 haftadan daha erken cagiririrdi doktor. Kilosu cok iyi degil mi masallah
İnşallah canım çok hızlı ilerlerse oksijen gitmiyormuş bebeğe onu okudum o takıldı kafama 2 hafta hareket etti etmedi takip ederim artık durmadanCnm baktım da çokta korkulacak bişey değilmiş yaa takip altında hiç bişey olmaz inş cnm korkma
Son düzenleme: