- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.021
Sordum şimdiya cok şanslısınoz .
benim 28 nci haftada tsh 2 serbest t4 0,75 cıktı kadın dogum sıkıntı yok dedi ama siz dahileyici gözüyle bi sorsanız
aman benim kızdıgım nokta birde aynı işi yapsak neyse. evrak kayıtcı falan sorguluyor ne zaman geşeceksiniz tugba hanım falan diyorlar . bende dedim idari izinliym . halbuki öyle bişi yok iyice kudursun . gidip müdüre soramaz yaO bahsettiğin fena insanlar her kurumda var. Ben de izne ayrılırsam 5 temmuzda dosyalarım onlara kalacak diye kara kara düşünmeye başlamışlardır mesela bizimkiler de. İyi o zaman hani size iş kalmasın diye çocuk sahibi olmayalım izin yapmayalım diyesim geliyorumarım kalkmaz sizin için burda bir gebe bile rahat etse içim rahatlıyor benim çünkü tam tehlikeli haftalardayız erken doğum yaşamayalım inşallah Ben kalkarsa da genel müdürümle konuşup uzaktan çalışmaya devam edebilir miyim diye soracağım ama inanır mısın cb kararnamesinde kaldırılırsa genel müdürümüz bu inisiyatifi alıp bana tabi ki demez devlette de bulunduğun yer çok önemli amirin vs insan olması... benim kendi iş arkadaşlarım bile işyerinde kalkarsa uzaktan çalışma konuşup evden çalışma isteyeceğim dediğimde bir bozuldular şaşırdılar fln ki kendilerine iş kalmayacak ama yine de ben geliyorum o da gelsin mantığı olabiliyor
ilaç kullanmıyorum normalde . gecen 4 hafta önce 1,5 du şimdi 2 olunca merak ettim :)Sordum şimdigayet güzelmiş bu değerler son trimesterda bir miktar yükselebilir tedirgin olmasın her halükarda 4 ün üstüne çıkmasın tsh dedi
Gayet iyi dedi şu an 3 bile olması normal dedi hatta son trimesterda olmamız sebebiyleilaç kullanmıyorum normalde . gecen 4 hafta önce 1,5 du şimdi 2 olunca merak ettim :)
cok tesekkür ederim . eşim forumuma laf söylüyordu arkadaşımın eşi doktormuş bak nasıl faydalı forum diye hava attım
Dogumda bir komplikasyon gelismezse Ben doktor bile gormeyecem.ebe bir kosede oturup beni izleyecek ta ki ikinma ani gelene kadar.Ben almanyada yaşıyorum ve burda doktor secme şansımız yok,,,, yanı kadın doktorum baska doguma girecek doktor bambaska kımin gırecegı hıc bellı degıl,,,turkıyede suan belkı herkesın doktoru bellıdır ama onlarında garantısı yok bı korona vakası oldumu bı hastalık oldumu mecbur baskası gırıcek,, ınsan her ıhtımalı düşünüyor,,, almanyada nıormal dogumda 3 gun sezeryanda 5 gun hastanede kalınıyor o arada ınsan toparlanıyor en azından,,, ben olsam bu salgın dönemınde korkarım gıtmeye mis gıbı evım dururken esım yanımdaykem nıe o sıtresı cekeyımkı ,, sonucda sızın evınız degıl kımseye gelmeyınde dıyemezsınız
Ya evrakçıya ne oluyorsa işte insanlara batıyor sanki maaşımızı onlar veriyoraman benim kızdıgım nokta birde aynı işi yapsak neyse. evrak kayıtcı falan sorguluyor ne zaman geşeceksiniz tugba hanım falan diyorlar . bende dedim idari izinliym . halbuki öyle bişi yok iyice kudursun . gidip müdüre soramaz ya
ayrıca ben dogumdan sonra 6 ay ücretsizde almayı planlıyorım . bizim dagıtım şirketi merkezi bay calışanları bile benden rahat sürekli evden çalısıyorlar. işletme oldugumuz için müdür bizim daireyi sıktı . ama özel durumum var diye sadece bana insiyatif kullandı. ondan kuduruyorlar. mesele o
herkesinyaptıgı iş kıymetli ama statü düştükçe ego artıyor ona örnek bi insan:)Ya evrakçıya ne oluyorsa işte insanlara batıyor sanki maaşımızı onlar veriyor
Çok teşekkürler. Haftaya doktor randevum var, gittiğimde sorayım bi. Aslında yürüyüş vs yasak olmasa böyle olmazdım heralde ama sonuçta bağırsaklar da iyice şekilde değiştiriyor artık. Ne yapsak da fayda etmeyebilir bu tarihlerden sonra. Bazen tek çözüm ecza :)Allah iyiligini versin sesli guldumbak canim ben1 gun wc gidemezsem aksama kadar beklerim bunu kulanirim hastanedede bana bunu veriyorlar bende bugun gitmedigim icin bunu kulandim ve bunu kulaninca inanmayacaksin ama 2/3 gun her gun normal bir sekilde cikiyorum turkiyede varmidir bilmiyorum ama bence eczanede bir sor
Bende hamileligimin basindan beri kabizlik var riskli oldugu icin hep yatiyorum baslarda bu ilaci bilseydim bukadar cok cekmezdim ama zaten bu ilac hamileler ve bebekler icin recetesiz aliniyor bana hastanede veriyorlardi sordum hic bir riski yokmus . Bende artik migdemi cok yuksrda hisediyorum iki gecedir de hafif agriyor gibi bidem gogsumun ortasina cikti resmenÇok teşekkürler. Haftaya doktor randevum var, gittiğimde sorayım bi. Aslında yürüyüş vs yasak olmasa böyle olmazdım heralde ama sonuçta bağırsaklar da iyice şekilde değiştiriyor artık. Ne yapsak da fayda etmeyebilir bu tarihlerden sonra. Bazen tek çözüm ecza :)
Merhaba canım. Şeker stribinin tarihi geçmişse yanlış sonuç veriyor. Benim başıma geldi... Aile hekimine bir git istersen... Orada da ölçüm yapılır...Kizlar sekerinizi evde olcuyor musunuz. Seker olcum cihazim vae ama stripin tarihi gecmis acaba dgru sonuc verir mi? Yemekten sonra uykum geliyor 2 gundur. Sekerden mi acaba?
Bir tek sabah aclik yuksek cikiyor diye aksam 8doz benim de normalde sabah 85/97 arası ama yemek yedikten sonra 140 kadar cikiyor oglen iyi 79/85 arasi aksamlari da cok iyi sadece sabah fazla diye baslatilar aslinda size gore cok iyi degerlerim ama burda doktorlar mi fazla tedbirl
Benımde doktor sezeryan olursa gelıyor ve bısey olursa Allah korusun ve dogumdan sonra kontrola,,, almanyadada normal dogum ebeler tarafından yapılıyor ama cok yardımcı oluyorlar,,, yanı ev ortamı gıbı dogum odaları suda dıgum için kuvetler falan var buyuk hersey düşünülmüşDogumda bir komplikasyon gelismezse Ben doktor bile gormeyecem.ebe bir kosede oturup beni izleyecek ta ki ikinma ani gelene kadar.
Aynen burasi da boyle.ozel odada ister topta zipla ister havuzda dogur..hatta tavandan asili ipler bile var bazi odalarda .galiba Turkan Soray dogurmustu Ipe tutunarak bir filmdeBenımde doktor sezeryan olursa gelıyor ve bısey olursa Allah korusun ve dogumdan sonra kontrola,,, almanyadada normal dogum ebeler tarafından yapılıyor ama cok yardımcı oluyorlar,,, yanı ev ortamı gıbı dogum odaları suda dıgum için kuvetler falan var buyuk hersey düşünülmüş
Gecmis olsun.bol su icmek ve kendini Sicak tutmak gibi orjinal onerilerden baska aklima birsey gelmedi canim.Kizlar ben ara ara böbrek agrisi cekiyorum.. doktora da gittim idrar testinde birsey cikmadi ama cok agriyor.. benim gibi olan var mi.. uyutmadi bugün yine.. ne yapacağım sasirdim..
En son +15 idim.29 haftadayim dahaKaçar kilo aldınız kızlarrr benim durumm vahimmmm
Tesekkur ederim.. usutuyor muyum bilmiyorum.. ama ara ara yokluyor.. sabaha kadar agri cektim.. sicak tutmayi deneyeyimGecmis olsun.bol su icmek ve kendini Sicak tutmak gibi orjinal onerilerden baska aklima birsey gelmedi canim.
Nasil diyet yapiyorsunuz.. neleri yemiyorsunuz.. benimde diyete ihtiyacım var sanirim.. 8 kilo aldim ama cok hizli ilerliyorum