- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.981
Kullan at almayin lutfen.. dunyaya cöp uretmekten baska birsey degil.. bir iki tane ince battaniye alin yaniniza degisirsiniz ara ara.. anne olacagiz artik dunyaya getirdigimiz evlatlarımıza temiz bir dunya birakmaliyiz.. kullan at herseye cok karsiyim lütfen yanlis anlamayin.. size degil sözüm sadece gorunce yazmak istedim
Gunaydın canımGünaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Ay süper kilo alımın maşallah diyelimGünaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Gunaydın canım31+3 üm +13 kılo ıle devam:) aynen herseyı yemek istiıyorum ama Alalhtan bebegımın kafası mıdemın orda o benı sınırlandırıyor buaralar
Günaydın canım 31+0 oldum ben yalnış mı yazdın benden öndemisin? Acayip çilolata kahve heo birşeyler yiyesim var.Günaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Ay süper kilo alımın maşallah diyelimSon 2 ay çok kilo alınıyor diyolar hep acaba nasıl beslenmek lazım, neye dikkat etmek lazım ?
Günaydın canım 31+0 oldum ben yalnış mı yazdın benden öndemisin? Acayip çilolata kahve heo birşeyler yiyesim var.yalnız değilsin.
Kullan at alacağım ben de canım her bezde atmıyoruz sonucta cis ya da kaka kacirinca atma durumu oluyor sezaryen olunca bez olanlarla zor olurKızlar hastane cantasına alt acma ıcın nasıl bırsey koyucazkullan at olanlardan mı yoksa dıger turlumu
Çok hızlıca degistirmek gerekiyor pipiped vardi oglumun bezinde hediye olarak çıkmıştı çok tatlıYanı enzdan bende hastanedeyken oyle kullanım ozaman ne kadar kalacagımız bellı degıl erkek bebek neyapcagımı bılmıyorum okdr fıskırıyormu ya
Aynen öyle Ellerine sağlık senin de güle güle giysin boncuklarımızOh mis .. çok iyi yapmışsın gücümüz varken kendimiz yapalım sonrası zor olabilir.
Ya senin adına çok sevindim başlangıçta riskin vardı diye hatırlıyorum umarım devam eder1 haziranda neler olacak bilmiyorum ama haziran ayını da kapsayan kısa çalışma ödeneklerimiz e devlette görünmeye başladı bizim. esnek mesai saatleri geçerli olacak yani haziranda da geri silmezlerse.
beni de hamileyim diye idare ediyorlardı haftada 1-2 gün 1-2 saat gitmeye devam ederim.
32 haftaya kadar 32 den sınra da evden çalışırım artık nasipse . inşallah hepimiz bu süreci hastalıksız atlatırız.
odadaki personelin eşinde covid cıktı bzim.esnek gitmem yerinde bi karar oldu kimde ne oldugu belli degil
Ben gebeligimin basindan berinayni durumdayim ama gebelik sekeri cikinca korkuyorum beyaz ekmege bakmayaGünaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Soyledıklerını dıkkate alıcam hızlı olmak sart galıbaKullan at alacağım ben de canım her bezde atmıyoruz sonucta cis ya da kaka kacirinca atma durumu oluyor sezaryen olunca bez olanlarla zor olurben molfix in alt acmasindan cok memnun kalmistim baska birkac marka da denemistim ama cabuk yirtilmisti
Çok hızlıca degistirmek gerekiyor pipiped vardi oglumun bezinde hediye olarak çıkmıştı çok tatlıkullanmamistik ama onla bi fotosu var bezi acinca pipiyi kapayip temizlemek de mantıklı
Ben gebeligimin basindan berinayni durumdayim ama gebelik sekeri cikinca korkuyorum beyaz ekmege bakmayabu seker yakti beni yoksa asla affetmezdim
Günaydın canımGünaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Hepsini not ettim kendime, sağol canımCanim oglumda da son 2.5 ayda 13 15 kg almistim oyüzden bundan sonrasi önemli benim için.Ben günde 6 ögün yogurt süt ayran tüketiyorum. Hatta sabah kahvaltisinda bile 1 2 kaşık süzme yoğurt yiyorum. Öğünlerimde hafif geciyor çünkü gecmeyen reflüm ve şekerim var. 3 kasiktan fazla makarna pilav yemiyorum. Haftada en fazla 3 kere makarna pilav yiyorum. Pirinc yerine bol sebzeli bulgur pilavi tercih ediyorum. Ögünlerimde zeytinyagli yemekler bol yesillikle midemi dolduruyorum. Sevdigim bol kalorili yemekleri öğlen öğününde yiyorum ve ilk sevdigimden degil yesillik ve zeytinyaglilardan başliyorum. Muhakkak kendime ayri servis hazirliyorum yediklerimi tabagin bütününde tutuyorum. Aksam ögünlerimi genelde çorba yogurtla gecistiriyorum. hamurisi canim istediginde öğle saatinde bol ayranla tüketiyorum ve ogün sabah ve aksam ekmek veya makarna pilav yemiyorum. Günde 2 kere meyve ve 1 kere kuruyemişim var onlarida süt veya ayranla tüketiyorum.
Günaydın canım
Ben 64 le başlamıştım 70e dayanmişim artık38.haftalarda doğum planlanıyor şuan makarna pilavı tamamen kestim eskiden azıcık da olsa yerdim.
Şimdi sadece annemlere,an
ablamlarla toplu görüşmelerimizde yani haftada 1 gibi yerim o gün kendime izin veririm çünkü bizim aile yemeyi icmeyi seviyor çaylar,pastalar, börekler bizimkilerin olmazsa olmazı
Dedikleri gibi son aylar daha hızlı kilo aliniyormuş ben 1ayda ilk defa 2kilo almışım tabi bayram flnda etkili oldu bunda hamur işini çok kaçırdım
Bende bügün tartıldım 63/64 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 74 kiloya ulaşmıştım ama şeker icin diyete başlayınca 1 ayda 4 kilo vermişim 4 gündürde insüline başlatılarGünaydın kızlar 32+0 olduk bugün tarti günümüz +5.80 olarak devam ediyorum. 7 haftam kaldı . Bu aralar canim inadina hamurişi istiyor. hatta beyaz ekmek bile pasta gibi geliyor gözüme.Sizler ne durumdasınız.
Bende bügün tartıldım 63/64 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 74 kiloya ulaşmıştım ama şeker icin diyete başlayınca 1 ayda 4 kilo vermişim 4 gündürde insüline başlatılar
Maasallah canim iyi kilo vermişsinBende bügün tartıldım 63/64 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 74 kiloya ulaşmıştım ama şeker icin diyete başlayınca 1 ayda 4 kilo vermişim 4 gündürde insüline başlatılar