2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkür ederim evde bir kedim var.aşıları tam.Doktora bu durumu söyledim kumunu eşiniz temizlesin onun dışında bir zararı olmaz dedi.Ciğeri eti o da söyledi.Yeşillikleri bol suda bekletip yıka dedi.dışarda salata tarzı şeyler yemeyeye dikkat et dedi.Bi de organik tavuk bulursan ye diğerini tavsiye etmem dedi.

Tavuk yerine hindi eti tüketebilirsiniz. Organik tavuk bulmak, bulunanın organik olduğuna inanmak güç maalesef.

Istiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi o_O
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor :ıslık:
Bende doktor da muayeneye gittigimde sıkışık değilsin bir buçuk litre su iç yarım saat sonra gel diyodu 😂 12. Haftaya kadar böyle geleceksin demişti zorla su içiyorum keşke benim ki de istemese

Gece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsiz 😟uyaninca her yerim tutulmus gbi oluo
hahahah aynı ben :)) biiz de kızımla koltukta yatıyoruz :)) we erkenden uyanıyorum. ya uykum hiç gelmiyo ya da bazen çok uykum oluyo. çok dengesizim

X