Ben gününü bekleyebilir miyim bilmiyorum 6.haftalarda da duyanlar vardı sanırım.Haftaya bende dayanamayıp gidebilirimKontrole son 3 gün içim içimi yiyor inşallah her şey yolundadır kalp atışını duyarız amin Allahımmm
Valla bende zor dayandım 2 hafta oldu son 3 gün dişimi sıkıyorumBen gününü bekleyebilir miyim bilmiyorum 6.haftalarda da duyanlar vardı sanırım.Haftaya bende dayanamayıp gidebilirim
Hayırlısı olsun inşallah.ne kadar geç o kadar iyi ama insan dayanamıyor işte.Valla bende zor dayandım 2 hafta oldu son 3 gün dişimi sıkıyorum
Burda nie 8 haftalik gorunuosun canim doktrmu buyuttuSelam kizlar
Bende 5haftalik hamileyim cuma gunu doktorda rdvum Var
Siz ne durumdasiniz
5 haftalik olan veya o donemi hatirlayan varmi aranizda
Yas 25 kilo 63 Kahramanmaraş 17.07.2020 ikinci çocugum olacak insallhMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
İnşallah ben kalp atışını aldıktan sonra ekleyeceğim bilgilerimi.Bu konuda daha önce vukuatlıyım çünküinşallah bu kez iyi gider.Allah kimsenin konktuğunu başına vermesin.Ben birşey sormak istiyorum.Ananas yemek bu günlerde sakıncalı mıdır acaba Doktora sormayı unuttum.Zaten doktoru görünce soracağım herşeyi unutuyorum.
Ah ne güzel darısı basıma olsunSelam kızlar muayneden geliyorum
Cok şükür bebegimin kalp sesini duydum
Büyümüş minigimmm
3 hafta sonra tekrar gel dedi... Cok degilmi ya üç hafta nasıl dayancam ben bilmiyorum
Maşallah sizeSelam kızlar muayneden geliyorum
Büyümüş minigimmm
3 hafta sonra tekrar gel dedi... Cok degilmi ya üç hafta nasıl dayancam ben bilmiyorum
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.tekrar beta istemedi demi tam olarak kac haftaliksin en son betan kac cikmisti.rutin kontroller ayda 1 oluo genldeSelam kızlar muayneden geliyorum
Büyümüş minigimmm
Son adet tarihim 9 ekimMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Maşallah sizegayet normal bir süre. Gittiğindede yine sadece ultrasonla bakacak tahlil vs istemeyecek zaten.
Gozun aydin canim darisi bizlerin basina.tekrar beta istemedi demi tam olarak kac haftaliksin en son betan kac cikmisti.rutin kontroller ayda 1 oluo genlde
Sat:05.10.19Merhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Teşekkür ederim evde bir kedim var.aşıları tam.Doktora bu durumu söyledim kumunu eşiniz temizlesin onun dışında bir zararı olmaz dedi.Ciğeri eti o da söyledi.Yeşillikleri bol suda bekletip yıka dedi.dışarda salata tarzı şeyler yemeyeye dikkat et dedi.Bi de organik tavuk bulursan ye diğerini tavsiye etmem dedi.Merhaba korkularını çok iyi anlıyorum. Çok normal böyle hissetmen ama iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeyler yaşa. Ananas maydanoz yeşil çay bilmem ne hiç birşeyin zararı yok bebişlere taaki bir porsiyonu geçmesin. Sadece çiğ ete dokunmayın kedi köpek pek sevmeyin onlardaki bakteriler zarar verebiliyor bağışıklık durumunuza göre.
MerhabaMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Merhaba ben de yeni öğrendim sayılır :)Merhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Şehir:niğdeMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Hayir canim 5 haftalik hamileyim imzayi yaparken sorun oldu kazenden yardim istemistim oda denemek icin tarih atmisBurda nie 8 haftalik gorunuosun canim doktrmu buyuttu