- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 30
İnşallah öyle devam etsin bazı arkadaşlarım bulantıdan su bile icemiyor allah yardımcıları olsunAynen bende öyle hissediyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz böyle devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle devam etsin bazı arkadaşlarım bulantıdan su bile icemiyor allah yardımcıları olsunAynen bende öyle hissediyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz böyle devam eder
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimde öğrendiğimde 2500 civarındaydı 5 haftalıkta normal bi değer diye biliyorum.Merhaba ben daha önce iki kimyasal 1 dış gebelik 3 ay öncede 8.haftada kalbi duran bi gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.kürtajın üstünden 3 ay geçti.En son 13 ekimde adet oldum ama ben 26 27 günde bir oluyorum.Cuma günü adet tarihim geçtiği için beta hcg baktırdım ve 5binli rakamlarda betahcg olduğunu öğrendim şok oldum.Doktorum salı gününe randevu verdi.Bu kadar yüksek değer duyan var mı aranızda? Doktora normal mi diye sordum erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bir sorun varsa da ultrasonla görebiliriz dedi.Şu an ben de tedirginim.Karnımda şişkinlik ve göğüs üstüne yatınca sancıdan başka hiç bir belirtim yok.Bugün 5+0 hafta.
Merhaba ben daha önce iki kimyasal 1 dış gebelik 3 ay öncede 8.haftada kalbi duran bi gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.kürtajın üstünden 3 ay geçti.En son 13 ekimde adet oldum ama ben 26 27 günde bir oluyorum.Cuma günü adet tarihim geçtiği için beta hcg baktırdım ve 5binli rakamlarda betahcg olduğunu öğrendim şok oldum.Doktorum salı gününe randevu verdi.Bu kadar yüksek değer duyan var mı aranızda? Doktora normal mi diye sordum erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bir sorun varsa da ultrasonla görebiliriz dedi.Şu an ben de tedirginim.Karnımda şişkinlik ve göğüs üstüne yatınca sancıdan başka hiç bir belirtim yok.Bugün 5+0 hafta.
Teşekkür ederim yorumun için.Ben 4+4 te 5binlerde olduğunu öğrendim değerin çok önemi yok ultrason görüntüsü lazım dedi salı günü bakalım ne diyecek.sizde belirtiler var mı?Canım benimde son adet tarihim 13 Ekim. Tam 5+0 dayım bende. Hesaplamaya vurunca benim de şu an değerim 4800-5000 falan şu an muhtemelen. Hatta daha fazladır. Merak etme yani bi sıkıntı yoktur. Korkma hiç. Dün keseyi gördük bizde. 2 hafta sonraya kalp atışına gidecez. Doktora gittiğinde sende keseyi görürsün hayırlısıyla ☺
Taşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah salı günü gittiğimde net olarak öğrenirim inşallahRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimde öğrendiğimde 2500 civarındaydı 5 haftalıkta normal bi değer diye biliyorum.
Canım benim 4+6 da 7850 ydi çok değil seninki deMerhaba ben daha önce iki kimyasal 1 dış gebelik 3 ay öncede 8.haftada kalbi duran bi gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.kürtajın üstünden 3 ay geçti.En son 13 ekimde adet oldum ama ben 26 27 günde bir oluyorum.Cuma günü adet tarihim geçtiği için beta hcg baktırdım ve 5binli rakamlarda betahcg olduğunu öğrendim şok oldum.Doktorum salı gününe randevu verdi.Bu kadar yüksek değer duyan var mı aranızda? Doktora normal mi diye sordum erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bir sorun varsa da ultrasonla görebiliriz dedi.Şu an ben de tedirginim.Karnımda şişkinlik ve göğüs üstüne yatınca sancıdan başka hiç bir belirtim yok.Bugün 5+0 hafta.
Teşekkür ederim yorumun için.Ben 4+4 te 5binlerde olduğunu öğrendim değerin çok önemi yok ultrason görüntüsü lazım dedi salı günü bakalım ne diyecek.sizde belirtiler var mı?
İnşallah.Şimdi tekrar kan vermeye gideceğim bi bakayım ne kadar değişiklik olmuş.Canım benim 4+6 da 7850 ydi çok değil seninki de
Canım bu alttan ultrason mu yoksa üstten miBu da tektaş
Kac cikti degerin canmİnşallah.Şimdi tekrar kan vermeye gideceğim bi bakayım ne kadar değişiklik olmuş.
Hastanenin acilinde yaptırdım 5binin üstündeki değeri göstermiyormuş sadece >5000 yazıyor.Kac cikti degerin canm
Bende varım Ama mide bulantısı ve idrar yolları sıkıntılarım yüzünden aralıksız çalışabilecekmişim gibi durmuyorBen varım inşallah mayısa kadar çalışırım. Çoğul gebelik benimki. Temmuz 15 görünüyor benim doğum.
Sat benimde 3 ekim canım mide bulantın oluyor muYaklaşık 2 gün oldu sanırım tüm yazılanları okudum ben diğer topiğe bakıyordum meğer çoğul buradaymış bende çok şükür sat 3 ekim . keseyi gördük Salı günü kalp atışı için gideceğiz benim 3 gündür cırcır sorunum var üşüttüm desem inanılmaz kalın giyiniyorum millet kabız olur bende tam tersi sizce nedendir. Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah Sağsağlim kucağımıza alırız ❣
Ceviz yiyorsan ondandır bende normalde kabızdım şimdi çok şükür rahat çıkıyorum. Ara öğünler ve cevizin faydası olduğunu düşünüyorum. Birde su iki litre içiyorum.Yaklaşık 2 gün oldu sanırım tüm yazılanları okudum ben diğer topiğe bakıyordum meğer çoğul buradaymış bende çok şükür sat 3 ekim . keseyi gördük Salı günü kalp atışı için gideceğiz benim 3 gündür cırcır sorunum var üşüttüm desem inanılmaz kalın giyiniyorum millet kabız olur bende tam tersi sizce nedendir. Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah Sağsağlim kucağımıza alırız
Mide bulantısı geçiyormuş canım. O kadar uzun sürmez ya. Kaç haftalık hamilesin?Bende varım Ama mide bulantısı ve idrar yolları sıkıntılarım yüzünden aralıksız çalışabilecekmişim gibi durmuyor
BMerhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı.haftaya ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?
Benim 5+1 de kese göründü görünür canım.
Gün geçtikçe artıyor sat a göre 6+3 ultrasonagöre 7+1 ve yaşam kalitem sıfır yemek yiyemiyorum.. doktor ilaç verdi bulantı için ama korkup kullanmadım bilmiyorum ne olcak böyleMide bulantısı geçiyormuş canım. O kadar uzun sürmez ya. Kaç haftalık hamilesin?