2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah benim dünkü değerim 1006 idi. Belki de geç erken döllenmeden kaynaklıdır
Geç döllenme benimki
Maşallah benim dünkü değerim 1006 idi. Belki de geç erken döllenmeden kaynaklıdır
Benim geç döllenme canım normalde son adet tarihine göre 9 haftalık olmam gerek ama geç döllenmeden dolayı şuan 5 hatalık en son adet tarihim 13 eylül eğer nasip olursa bu 3 çocuğum olacak iki oğlum var ikiside adet geçikmede 2 3 gün içinde çıkmıştı bunda 10 ekim de olmam gerekiyordu olmadı ama 11 ekimde yerleşme kanaması yaşadım 3 gün lekelenme şeklinde oldu sonra olmadım test aldim yaptım hep negatifti kasımın 4 de kanda 104 çıktı ozaman ögrendim hamile olduğumu 12 kasimda da dediğim gibi keseyi gördük çok şükür simdi migde bulantısı çok oluyor,göğüslerim çok sızlıyor,bel ağrim var ve sol tarafima yatamıyorum hep sağ tarafa yatıyorum 😊😊😊

H
Geç döllenme benimki

Benim geç döllenme canım normalde son adet tarihine göre 9 haftalık olmam gerek ama geç döllenmeden dolayı şuan 5 hatalık en son adet tarihim 13 eylül eğer nasip olursa bu 3 çocuğum olacak iki oğlum var ikiside adet geçikmede 2 3 gün içinde çıkmıştı bunda 10 ekim de olmam gerekiyordu olmadı ama 11 ekimde yerleşme kanaması yaşadım 3 gün lekelenme şeklinde oldu sonra olmadım test aldim yaptım hep negatifti kasımın 4 de kanda 104 çıktı ozaman ögrendim hamile olduğumu 12 kasimda da dediğim gibi keseyi gördük çok şükür simdi migde bulantısı çok oluyor,göğüslerim çok sızlıyor,bel ağrim var ve sol tarafima yatamıyorum hep sağ tarafa yatıyorum 😊😊😊
Anladım benim sat 14 ekim. 11 kasım’da olmam gerekiyordu. 12’sinde test yaptım pozitif çıktı. 13’ünde beta hcg 361 15’inde 1006 çıktı:)

• Beğen
Reactions: 634
Yaklaşık 2 gün oldu sanırım tüm yazılanları okudum 😂 ben diğer topiğe bakıyordum meğer çoğul buradaymış🌸🤰 bende çok şükür 🤰 sat 3 ekim . keseyi gördük 🙏🏻 Salı günü kalp atışı için gideceğiz 🥰 benim 3 gündür cırcır sorunum var 😂 üşüttüm desem inanılmaz kalın giyiniyorum millet kabız olur bende tam tersi sizce nedendir. Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah🤲🏻 Sağsağlim kucağımıza alırız 🥰❣️

Geç döllenme benimki

İçime kız doğdu bu kez okuyunca ☺️

• Beğen
Reactions: 634
Yaklaşık 2 gün oldu sanırım tüm yazılanları okudum 😂 ben diğer topiğe bakıyordum meğer çoğul buradaymış🌸🤰 bende çok şükür 🤰 sat 3 ekim . keseyi gördük 🙏🏻 Salı günü kalp atışı için gideceğiz 🥰 benim 3 gündür cırcır sorunum var 😂 üşüttüm desem inanılmaz kalın giyiniyorum millet kabız olur bende tam tersi sizce nedendir. Hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah🤲🏻 Sağsağlim kucağımıza alırız 🥰
Amin canım hormonlardan dolayı oluyordur dikkat et kedine ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin maşallah 😊🙏🙏

İçime kız doğdu bu kez okuyunca ☺
Aynen canım benimde öğrendigim den beri hep kız geciyor içimden hep duyduğuma göre kızlar sol tarafta olurmuş kız erkek fark etmez rabbim hayırlı evlat nasip etsin herkese sağlıklı olsun hep duamız o :KK36:

Aynen canım benimde öğrendigim den beri hep kız geciyor içimden hep duyduğuma göre kızlar sol tarafta olurmuş kız erkek fark etmez rabbim hayırlı evlat nasip etsin herkese sağlıklı olsun hep duamız o :KK36:
Tabii ki Allah hayırlısını nasip etsin 🙏

Ben eve gelince ilk iş kızımın ilk ultrason görüntüsüyle karşılaştırdım. Kızım sağdaydı 2 numara solda

Ben de solda erkek olarak duydum hep :) allah ne verirse hayırlısını versin tabiki 🤗

Kizlar bir haftadir sivilcelerle başım dertte hayatimin hiçbir döneminde bu kadar sivilce çıkmadı hatta başımda bile minik acıyan sivilceler var hormonlarla mi ilgilidir acaba benzer sorun yaşayan var mi

Benle eşimde hep kız diye geçiriyoruz içimizden 😂 oğlumuz olursa kırılacak bize 😁

Kizlaaaarrr merhabaa ❤️ bugün gittik 6+2 ile bebisimizin kalbini duyduk gümbür gümbür. İnşallah hepiniz tez zamanda duyarsiniz. Hala etkisinden çıkamıyorum İnanamıyorum vücudumda iki kalp birden atıyor :anne: Bebiş 0.57 cm kalbi 3 mm kadar dedi doktor 🤭🤭
Aynıyız benimde bgn 6+2 🤰🌸 tebrik ederim ❣️ Bende salı günü gitcem 🕺

X