2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı hafta ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?
Hayırlı olsun 🙏 doktora giderken sat a göre 5+3 günlük hamileyim sanıyordum. 4+6 göründüler. Sadece keselerini gördük. 22 Kasım da yani 6+2 de kendilerini ve kalp atışlarını duymak için gideceğiz.

Selamlar doktordan geldim şimdi. Ultason resmi bildiniz tek taş yüzük şeklinde😁😁 kalp atışı var gördük. Bir sorun yokmuş günlük hayatına devam et 6 hafta sonra gel dedi. bir sürü tahlil istedi. Daha yaptırmadım 6 hafta dolmasına yakın yaptıracağım.değerler güncel olsun istedim. Bu arada benim çikolata kisti aynen sağ tarafta duruyor. Soldan yumurtlama olmuştu. Kist gebelik sürecine engel değil. Kistin olması zorunlu sezeryan anlamına gelmiyor. Kistini unut gitti gibi düşün artık eriyecek o dedi. Kistin tedavisi gebelikmiş bu arada

Ayrıca yeni öğrenen anneler hoşgeldiniz Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu da tektaş😁😁

Eklentiler

• 8FB4B94A-7718-4368-9985-CEAC7C5D9700.jpeg
    8FB4B94A-7718-4368-9985-CEAC7C5D9700.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 34
Hayırlı olsun 🙏 doktora giderken sat a göre 5+3 günlük hamileyim sanıyordum. 4+6 göründüler. Sadece keselerini gördük. 22 Kasım da yani 6+2 de kendilerini ve kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsinler inşallah. Tüp bebek mi. Ayrı keselerde olduğuna göre çift yumurta değilmi.

X