2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
Sizi sdece doktorunuz muayene etti ve dozunu o bilebilir. Bize sorarak içinizi de kafanızı da karıştırmayın bence. Çünkü kanama şiddetini lekelenmesini normal olmasını veya tehlikesini bilen tek kişi doktorunuz. O yüzden az değildir hiç birimiz de bu konuda sağlıklı ve bilinçli yorum yapamayız. Çok geçmiş olsun

Ahahah nerdesin kız sen ben yapicam sana tuz testi. Hiç ummadığın biri yapabilir İnan ki

Kız ne güzel yazmışsın :))
Ben de yarın gidiyorum. Bakalım bizim bebekler kaç görünecek ultrasonda. Kötü düşünmek istemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Ben ilkinde sanki de daha rahattım. İkinci daha çok kastırdı beni. Şimdi daha çok şey biliyorum belki de o yüzden.

Merhaba arkadaslar. Salı günü gittim doktora 6+1ken İkiz olduklarını öğrendim. Üstelik kalp atışlarını duydum çok şükür doktorum herseyin yolunda olduğunu şimdilik söyledi ama ben daha öncede ikiz ve sonrasında tek gebelik kaybım olduğu için tedirginim. Tüp bebekle hamileyim. Mide bulantısı ve kusmada başladı. Bugun bel ağrısı cekiyorum.

Hayırlı olsunhoşgelsin minik mercimeklerRabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeni nasip etsinnMaşallah

Oyyy ne güzel gozunaydin. Malesef hayatta kötü tecrübeler edinebiliyoruz. Korkularını bir kenara bırakmaya çalış ve bebislerine destek ol. Her zaman kötü şeyler yaşayacak değiliz. Sen ne kadar iyi düşünürsen onlar da o kadar iyi olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…