- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Gözün aydın canımKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
Hadi gözün aydın kaçıncı haftandasnKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
Sizi sdece doktorunuz muayene etti ve dozunu o bilebilir. Bize sorarak içinizi de kafanızı da karıştırmayın bence. Çünkü kanama şiddetini lekelenmesini normal olmasını veya tehlikesini bilen tek kişi doktorunuz. O yüzden az değildir hiç birimiz de bu konuda sağlıklı ve bilinçli yorum yapamayız. Çok geçmiş olsunKızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
Ahahah nerdesin kız sen ben yapicam sana tuz testi. Hiç ummadığın biri yapabilir İnan kiYumurtayı cinsiyet için yapacakmışsın. Söyleyen bayan öyle dedi. Bir nevi cinsiyet niyetine kesecekmişsin.
Şimdi senin tuz işini çevremde bilen yok. Kimse söylemedi. Anneme desem böyle böyle. Benim haberim yokken yap ben direk hangi cinsiyet istersem ona götürürüm elimi. Bizde tutmaz o iş bunu hiç bilmemeliydim.
Teşekkür ederim canım, bugün tam 7 oldum ultrason 7+2 gösterdiHadi gözün aydın kaçıncı haftandasn ☺
Aminn inşallah bekleyeceğim sabırlızlıkla bakalım :)Evett o erkenden yapılan testler cok güzel fakat en garanti adett gecikince diyolar..rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..Allah eksikliğini yaşatmasın
Yarinda ben gidicem bende yarin 7 +1 olarak gidicem.insallah bende normal ultrasonda duyarimKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
İçin ferah olsun duyacaksın inşallahYarinda ben gidicem bende yarin 7 +1 olarak gidicem.insallah bende normal ultrasonda duyarim
Harikane güzel haberdarısı hepimizeKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
Amin canım sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah yakındaHarikane güzel haberdarısı hepimize
Kız ne güzel yazmışsın :))Merhaba anneler. Yeni öğrenenler ve aramıza katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yürürken nefes nefese kalan var mı aranızda? Sanki 8 aylık karnı burnunda gibi iki adım atınca nefessiz kalıyorum. Çok erken daha ama belim kalınlaştı etek pantolon belleri acayip sıkıyor
İlkinde hiç böyle değildim at gibi heryere koşardım
Yemeklerime dikkat etmiyorum. İlk 4 ay hiç etkilemiyor bebeği. Öyleli balığı sevmem ilaç verin dediğimde doktora gerek yok ilk aylar için demişti önceki hamileliğimde. Kafein içerikli içeçekleri günlük 1-2 fincana düşürmek bol su içmek dikkat ettiğim. Yumurta hiiç sevmem ve yemem bu arada. İlk aylar kasmayın o yüzden. Ama üşüme halsizlik falan olursa tahlil yaptırın. Doktor takviye ilaç verir. Zaten bir süre sonra hamilelerin kutsal ilacı elevit verecekler onu doğuma kadar kullanıcaz.
Ayrıca dilediğiniz gibi yatın son aylarda çok özleyeceksiniz öyle yatmaları
Bu arada o kadar arıp tuttum dr a 8. Haftada gidicem diye ama bu ctesi gidiyorum 6+ 2 olucam ozaman. Hamilelik psikolojisi isteöpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım, inşallah inşallahKarusel canım gözün aydın. İnşallah darısı başıma olur.
Ay inşallahçok heycanlıyımmbide tez canlıAmin canım sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah yakında ☺☺☺
Hayırlı olsunhoşgelsin minik mercimeklerRabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeni nasip etsinnMaşallahMerhaba arkadaslar. Salı günü gittim doktora 6+1ken İkiz olduklarını öğrendim. Üstelik kalp atışlarını duydum çok şükür doktorum herseyin yolunda olduğunu şimdilik söyledi ama ben daha öncede ikiz ve sonrasında tek gebelik kaybım olduğu için tedirginim. Tüp bebekle hamileyim. Mide bulantısı ve kusmada başladı. Bugun bel ağrısı cekiyorum.
Oyyy ne güzel gozunaydin. Malesef hayatta kötü tecrübeler edinebiliyoruz. Korkularını bir kenara bırakmaya çalış ve bebislerine destek ol. Her zaman kötü şeyler yaşayacak değiliz. Sen ne kadar iyi düşünürsen onlar da o kadar iyi olurlarMerhaba arkadaslar. Salı günü gittim doktora 6+1ken İkiz olduklarını öğrendim. Üstelik kalp atışlarını duydum çok şükür doktorum herseyin yolunda olduğunu şimdilik söyledi ama ben daha öncede ikiz ve sonrasında tek gebelik kaybım olduğu için tedirginim. Tüp bebekle hamileyim. Mide bulantısı ve kusmada başladı. Bugun bel ağrısı cekiyorum.
Ayy ben de yarın sabah erkenden doktora gidiyorum. Geçen sefer görmemiştik ama bu sefer eminim annecigine selam verecek. Hadi güzel haberlerimiz olsun insallahYarın ilk kez doktora gideceğim. 5+6 oluyorum. Keseyi yerinde görürüz inşallah :)
İstanbuldaAhahah nerdesin kız sen ben yapicam sana tuz testi. Hiç ummadığın biri yapabilir İnan ki