2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Anladm canm ben ne yapsam bilemedim inan ki benim regl normalde 27 Kasım uygulama öyle gösteriyordu yani iki gün var regl e ama yumurtlama geç olduğu için kafam çok karışık 20 sinde yumurtlamam oldu sen yerimde olsan hangi gün yapardın testi en uygun gün hangisi sence ?
Yumurtlamadan 10 gün sonra yapılıyor normalde en erken o şekilde çıkıyor kuzum ama sen yumurtlamadan eminsen eğer 30 unda yap hem o zaman regli bile baz almış olsan gecikmiş olacaksın

Tebrik ederiiim, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Maşaallahh💕💕💕
teşekkür ederimmm çoook amin 💗
Ay vallahi bravo bize 😂 kaç ağustos oluyor tahmini doğum tarihi?
5 ağustos görünüyor, senin?
Az önce yaptım çıkmadı ama ilk idrarla yapmamın daha doğru olduğunu söylediler
erken gebelikle denesenee benim erken gebelikte çıktı :)
yaaa tebriklerrrrr💓💓💓
çok teşekkür ediyorum 💗

çok teşekkür ederim canımm

ya benim ilki sezaryendi, iki de öyle olur illaki, tahminen 38. haftada alınır diye temmuz annesi olurum sanıyorum 😂😂
Bakalım benimki de bir gün bile erken doğsa temmuz anasiyim zaten 😂

Ay Allah'ım sağlıkla buyusunler de kucagimiza gelsinler inşallah 🙏

Eldorin Eldorin ben adet oldum canım yavaş yavaş sökülüyorum yarın tam anlamıyla gelir 🫣 bu da güzel bişey adet olmakta bi nimet her zaman güzel tarafından bakmak lazım 🥰 yarın dr uma gidicem kürtajdan sonraki 3. adetim bu bakalım ne dicek

Eldorin Eldorin ben adet oldum canım yavaş yavaş sökülüyorum yarın tam anlamıyla gelir 🫣 bu da güzel bişey adet olmakta bi nimet her zaman güzel tarafından bakmak lazım 🥰 yarın dr uma gidicem kürtajdan sonraki 3. adetim bu bakalım ne dicek
Tamam canım. Her şeyin hayırlısı kuzum ❤️ yarın doktor kontrolünden sonra haber ver bize listeyi ona göre guncelleyeyim ❤️ bakalım ne diycek doktor 💐

bu arada nimo erken gebelik testi almayın ilk 10 dakika bana kırmızı öizgi gösterdi resimde tam net belli olmasada anında belirdi çizdi ama kaset testler asla şaşmadı laboquıck ve ovula ikiside asla yalancı pozitif çıkarmıyo aklınızda olsun kızlar

Kızlar ben de 6 gün kala ayın ilk testini yaptım ama negatif bakalım bi kaç gün sonra tekrar yapıcam. Bu ay yumurta takibi yapmadım geçen ay çok üzerine düşünce bu ay biraz salayım dedim ama şimdiden pişman oldum🤣

çok teşekkür ederim 💗💗

aminnn canım çok teşekkür ederim 💗

ya gerçekten şaka gibi ama tutturduk 😂😂😂 bravo bize 🌸 yapıştır gitsin, reglim hep diyorum saat gibidir benim. gecikmesinden belliydi 😂 akşam ya da yarın kan da veririm, iş yerinden izin alabilmek için yapmam lazım gshshs

teşekkür ederim çok çokk 💗

amiiin çok teşekkür ederim 💗
hayırlı olsun inşAllah sizin adınıza çok sevindim 🥰🙏🧿

X