2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Nefes nefeseyim bende kiloluda değilim aksine zayıfım ama hızlıca yoruluyorumm

Kızlar merhaba .Geçen hafta keseyi görmüştük doktor cumartesi günü kalp atışı için çağırmıştı. Bugün sabah kahve akıntım oldu. Takip edebilmek için günlük ped taktım 2-3 damla daha gelmiş. Daha önce bu durumu yaşayanlar olmuştu grupta, sizce korkmalı mıyım? Cumartesi sabaha kadar beklesem gecikmiş mi olurum?

Kızlar nefes konusu şöyle doktorum söyledi. Özellikle ikinci gebeliklerde daha erken görülür ama ilklerde de vardır. Hergun rahim biraz daha büyüyor ve diyafram git gide itiliyor. Bu nedenle otururken bile nefes darlığı çekebilirsiniz. Vücut henüz değişimlere ayak uydurmaya çalıştığı için yani. İkinci gebelerde daha sık görünüyor çünkü onların rahim genişlemeye daha elverişli kilo ile alakası yokmuş nefes alamıyor gibi hissetmek zok normalmis

Ben yaşadım kesinlikle bekletme hemen doktoruna git lütfen

Ayyy ne güzel yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bi an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum ozaman bende 6 gün kala yapayım pazartesi yaparım testi inşallah olumlu çıkar.
Evett o erkenden yapılan testler cok güzel fakat en garanti adett gecikince diyolar..rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..Allah eksikliğini yaşatmasın

nefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?

Gittiğimde sorucam doktora iki adım atınca soluklanmak istiyorum hemen. Son aylarda diyaframa baskı yapıyor bebek o yüzden nefes darlığı yaşayabiliyoruz ama ilk dönemlerde hiç hatırlamıyorum. Fazla kilom yok 1.60 boy 62 kilo yani ben fazlalığım olmadığını düşünüyorum

Hamiş anne görmeden ve kesinlikle anlaşılmadan arkadan kafasına bir tutam tuz atılıyor. Zaten hamile anne farketmeden ya ağzına dokunuyor ya burnuna. Burnuna dokunursa erkek agzina dokunursa kız. Benim önceki hamileliğimde yapmışlardı bana 3-4 tane kocakarı testi deniyor hepsi erkek çıkmıştı. Arkadan annem tuz atmış benim haberim yok tabiki konsurken burnumu kasimisim tabi çığlık kıyamet erkek erkek ne olduğunu anlamadım.

+1 diyorum
Ama 9. haftadan gün alana kadar beklemekte kararlıyım. Bakalım dayanabilecekmiyim. Gerçi az daha beklesem cinsiyet öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…