- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
benim yuvarlak ama erkek hissediyorum hep bakalım hayırlısıbakalım tutacak mı çok heyecanlı
Nefes nefeseyim bende kiloluda değilim aksine zayıfım ama hızlıca yoruluyorummMerhaba anneler. Yeni öğrenenler ve aramıza katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yürürken nefes nefese kalan var mı aranızda? Sanki 8 aylık karnı burnunda gibi iki adım atınca nefessiz kalıyorum. Çok erken daha ama belim kalınlaştı etek pantolon belleri acayip sıkıyor
İlkinde hiç böyle değildim at gibi heryere koşardım
Yemeklerime dikkat etmiyorum. İlk 4 ay hiç etkilemiyor bebeği. Öyleli balığı sevmem ilaç verin dediğimde doktora gerek yok ilk aylar için demişti önceki hamileliğimde. Kafein içerikli içeçekleri günlük 1-2 fincana düşürmek bol su içmek dikkat ettiğim. Yumurta hiiç sevmem ve yemem bu arada. İlk aylar kasmayın o yüzden. Ama üşüme halsizlik falan olursa tahlil yaptırın. Doktor takviye ilaç verir. Zaten bir süre sonra hamilelerin kutsal ilacı elevit verecekleronu doğuma kadar kullanıcaz.
Ayrıca dilediğiniz gibi yatın son aylarda çok özleyeceksiniz öyle yatmaları
Bu arada o kadar arıp tuttum dr a 8. Haftada gidicem diye ama bu ctesi gidiyorum 6+ 2 olucam ozaman. Hamilelik psikolojisi isteöpüyorum hepinizi
genel olarak hepimizde var gibi buNefes nefeseyim bende kiloluda değilim aksine zayıfım ama hızlıca yoruluyorumm
Canım benim dogumumda 2 temmuz olcak , boyle denk gelen hamileler gorunce mutlu oluyorum nedenseBende olmuyor o Allah tan, sabah evde temizlik yaptım hatta çok salmamaya çalışıyorum
aynen normaldir sonuçta kan dolaşımımızı vs her şeyimizi paylaşıyoruz artıkgenel olarak hepimizde var gibi bu
Ben de yaCanım benim dogumumda 2 temmuz olcak , boyle denk gelen hamileler gorunce mutlu oluyorum nedense
Ben dayanamıyorum yarımyamalak işe yarısını o yarısını bentemizliği eşim aldı benden sağolsun hiçbir iş yaptırtmıyor
öğrendiğim gün bıraktım ben bıçak gibi kestimSigara içen var mı aranızda o konuyu nasıl yaptınız
Olsun üzülme şart değilmiş başka besinlerle takviyesi yapılıyor zateniyi yapıyosun canım ben yapamıyorum üzülüyorumda ama elimde değil
Benim şuan yuvarlak duruyor bakalım ne çıkacak bu tahmin işi tutcak mi merak ettim smdiyuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyolar canım
İnşallah hiç başlamaz benimde bugün çok yok. Devam etmemesini umuyorumBenim henüz 5 şükür pek bulantı yok ama
o nasıl oluyorBenim şuan yuvarlak duruyor bakalım ne çıkacak bu tahmin işi tutcak mi merak ettim smdibirde bizde çok tuz testi meşhurdur hiçte yanıltmaz
Ben yaşadım kesinlikle bekletme hemen doktoruna git lütfenKızlar merhaba .Geçen hafta keseyi görmüştük doktor cumartesi günü kalp atışı için çağırmıştı. Bugün sabah kahve akıntım oldu. Takip edebilmek için günlük ped taktım 2-3 damla daha gelmiş. Daha önce bu durumu yaşayanlar olmuştu grupta, sizce korkmalı mıyım? Cumartesi sabaha kadar beklesem gecikmiş mi olurum?
Evett o erkenden yapılan testler cok güzel fakat en garanti adett gecikince diyolar..rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..Allah eksikliğini yaşatmasınAyyy ne güzel yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende bi an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum ozaman bende 6 gün kala yapayım pazartesi yaparım testi inşallah olumlu çıkar.
nefes konusunu bende size soracaktım biraz kilolu olmama bağlıyordum ben ama sizlerde de oluyor mu?
Hamiş anne görmeden ve kesinlikle anlaşılmadan arkadan kafasına bir tutam tuz atılıyor. Zaten hamile anne farketmeden ya ağzına dokunuyor ya burnuna. Burnuna dokunursa erkek agzina dokunursa kız. Benim önceki hamileliğimde yapmışlardı bana 3-4 tane kocakarı testi deniyor hepsi erkek çıkmıştı. Arkadan annem tuz atmış benim haberim yok tabiki konsurken burnumu kasimisim tabi çığlık kıyamet erkek erkek ne olduğunu anlamadım.o nasıl oluyor
+1 diyorumMerhaba anneler. Yeni öğrenenler ve aramıza katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Yürürken nefes nefese kalan var mı aranızda? Sanki 8 aylık karnı burnunda gibi iki adım atınca nefessiz kalıyorum. Çok erken daha ama belim kalınlaştı etek pantolon belleri acayip sıkıyor
İlkinde hiç böyle değildim at gibi heryere koşardım
Yemeklerime dikkat etmiyorum. İlk 4 ay hiç etkilemiyor bebeği. Öyleli balığı sevmem ilaç verin dediğimde doktora gerek yok ilk aylar için demişti önceki hamileliğimde. Kafein içerikli içeçekleri günlük 1-2 fincana düşürmek bol su içmek dikkat ettiğim. Yumurta hiiç sevmem ve yemem bu arada. İlk aylar kasmayın o yüzden. Ama üşüme halsizlik falan olursa tahlil yaptırın. Doktor takviye ilaç verir. Zaten bir süre sonra hamilelerin kutsal ilacı elevit verecekleronu doğuma kadar kullanıcaz.
Ayrıca dilediğiniz gibi yatın son aylarda çok özleyeceksiniz öyle yatmaları
Bu arada o kadar arıp tuttum dr a 8. Haftada gidicem diye ama bu ctesi gidiyorum 6+ 2 olucam ozaman. Hamilelik psikolojisi isteöpüyorum hepinizi