• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sabah kan tahlili yaptirdim aksamda doktorum aradi tiroid Var tedaviye baslamak gerek dedi
Yarina cagirdi ama ben calistigim icin cuma gunu gidicem
Cok uzuldum
Hersey rabbimden gelir ama nebilim iste kendimi zor tutuyorum aglamamk icin cunku kizim hamile oldugumu henuz bilmiyor ve onun onunde hic aglamiyorum uzgun gormesin diye
Suan kendimi tutuyorum birazdan yatinca kendimi tutamayip patlica biliyorum :KK61:
Bunun için kendini niye üzüyorsun. Ben ilk hamileliğimde de tiroid ilacı ile devam ettim, her ay da takipteydim. Oğlum sapasağlam doğdu çok şükür. Bunda da yine aynı devam. Beni sadece kan vermek tedirgin ediyor. O da acıyor diye :KK48::KK48::KK48:

Yok olmayınca diye tahmin yürüttüm 😁 Arkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça 😁
Benim en çok merak ettiğim şey bebişimin cinsiyeti. Bende hiç bulantı yoktu, oğlum oldu. Bunda da yok bakalım ne olur. 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek için.

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Rabbim inşallah tekrar nasip eder, bu kez sağlıklı bir şekilde...

Arkadaşlar kadık ağrılarınız ne alemde devam ediyormu.Birde kabızlık sorununuz varmı varsa gidermek için neler yapıyorsunuz.
kasık ağrısı değilde benim hala regli olcakmışım gibi belim ağrır adetim geldi gelecek gibi olur . Yoksa ağrım yok şükür..Tabi mide bulantımın maşallahı var :)

Benim en çok merak ettiğim şey bebişimin cinsiyeti. Bende hiç bulantı yoktu, oğlum oldu. Bunda da yok bakalım ne olur. 16. Haftayı bekliyorum öğrenmek için.
Benim bir sonraki randevum 13 haftalıkken olacak ben de belki görür mü diye ümitleniyorum ama bakalım ☺️

Benim bir sonraki randevum 13 haftalıkken olacak ben de belki görür mü diye ümitleniyorum ama bakalım ☺
Kız ben neler yaptım 13. Haftada cinsiyetini öğrenmek için. Kendi doktorum söylemem dedi, asla doğru değil bu haftada cinsiyet söylemek dedi. Gittim başka bi doktora. Oradaki doktor da aynısını demez mi. Buradaki konudaki arkadaşlarım 12. Haftada öğrendi ben 16. Haftaya kadar öğrenemedim. :))) benim kaderim bu :)))))

yok daha minnacık dedi vajinal baktı canım benimkinide 6 haftalıktım ozaman.Dedi illaki sesi vardırda biz duyamıyoruz dedi en iyisi her hafta gelmeyin 2 hafta sonra gelin 9. hafta içinde olmuş olur hemde aylık kontrol gibi olur dedi ozaman duyarız dedi bizde tama dedik inşallah sıkıntı yoktur.ama kalp atışı ritimleri gösterdi bak dalgalanmalara maşallah güzel atıyor dedi

Anladım canım. İnşallah bi dahaki gittiğinizde duyarsınız 🙏🏼 Gerçekten herkeste çok farklı seyrediyor gebelik. Benim doktorum haftaya tekrar gel gelişimine bakalım dedi. Bu Cuma günü gidicez bizde.

Kasık ağrısı olucaktı o benim hergün rutin oluyor eskisi kadar şiddetli değil ama sinir bozuyor.
Kasık ağrılarım oluyor benim. Bugün adet olacakmışım gibiydi hatta. Arkadaşların dediği gibi özellikle ani hareketlerde oluyor. Sağ kasığım batıyor bazen.
Kefir kullanıyorum cnm. Pınar almıştım en son çok ekşi, tiksinmem inşallah.

Kasık ağrılarım oluyor benim. Bugün adet olacakmışım gibiydi hatta. Arkadaşların dediği gibi özellikle ani hareketlerde oluyor. Sağ kasığım batıyor bazen.
Kefir kullanıyorum cnm. Pınar almıştım en son çok ekşi, tiksinmem inşallah.
Ne zaman geçecek bu ağrılar bilmiyorum doktor normal diyor ama progestan kullandigim halde sürekli olmasi beni çok huzursuz ediyor..

Anladım canım. İnşallah bi dahaki gittiğinizde duyarsınız 🙏🏼 Gerçekten herkeste çok farklı seyrediyor gebelik. Benim doktorum haftaya tekrar gel gelişimine bakalım dedi. Bu Cuma günü gidicez bizde.
Ay hadi bakalım bende biraz kalp atışını görsemde içim çok rahat değil.Duysaydım birazcık daha rahatlardım ...Haftaya çarşamba 4 gözle bekliyom işte...Sağlıklı olsunlarda inşallah gerisi zamanla oluyor zaten ...

Kızlar bende doktora gittim acil oldu normalde yarın gidecektim, lekelenme oldu önce, sonra mukuslu kahverengi akıntı oldu. Doktor korkulacak bisey yok dedi, kalp atışını duydum ve kendisini de gördüm şükür 😍
şükürler olsun.Ama ilk başlarda zaten kanama olunca irtibatta kalalım çok olmadıkça korkulacak birşey yok diyor doktorlar...

şükürler olsun.Ama ilk başlarda zaten kanama olunca irtibatta kalalım çok olmadıkça korkulacak birşey yok diyor doktorlar...
Aynen öyle, benim bugün yine kahverengi leke olmuş mesela ama progestanı aldım yatıyorum doktoruma bile sormuyorum artık alıştım sanırım ☺️

Back
X