2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Atakla ilgili olabilir canim. yeni şeyler öğrenince illaki denemek istiyorlar uyumayi pek istemiyorlar. Düzelir tabiki. 4. Ay atagi en uzun olani. Sabir gerektiriyor. Aynen benimki emzikle uyurdu simdi memeye alıştı emerek uyuyor. Atakdandir diye düşünüyorum. Yinede dalmadan emzik vermeye çalışıyorum ağzına

Ne kadar sürer bu atak acaba ya en fazla

Bu nasıl atakmış ya bir aydan fazla. Bizim de alt diş yerlerinde beyazlık var çıkıyor galiba. Ama çizgi değil de nokta nokta beyazlık iki diş yeri de
Bitene kadar tükenme noktasına geliyor insan zaten ama geçecek bir şekilde diyip sabretmek lazım. Benimkinin dişleri kabardı hem görünüyor hem de hissediliyor kabarikligi ama patlamadı daha. 4.ay atağının da son gunundeyiz artık. Ama şu son 2 gundur fark etmeye başladı çocuğun uykusu yemesi vs fark ediyor gerçekten

Selamlar kızlarbebim oğlumda 5 ay 4 günlük oldu. uzun zamandır bakmıyorum okuyunca gördümki genelimizde meme reddi var benimkide öyle memeyi bazen alıyor bazen zor alıyor bazen alıp alıp bırakıyor va herhalde bu ay böyle geçecek.gece uykumuz berbat maalesef bende direnemedim yanımda uyutuyorum çünkü beşiğe koysam yat kalk kriz geçiririm herhalde .gündüz uykusuda yarım saat maalesef uyanınca tekrar uyuymaya çalışıyorum bazen başarılı çoğunlukla başarısız oluyorum. Gaz probleminde sanki 3. Ayda gibiyiz herşey hortladı bu ay . Emme aralıkşarımız max 2 saat 3 saatte versem kriz geçirir benimki ek gıdaya giriş yaptım dr başla dedi başladık havuçla ilk gün çıldırdı ne versem yuttu 2. Gün pekde sevmedi .uykular çok yordu benide maalesef yatağına alıştırmıyorum çünkü genellikle gaz yüzünden uyanıyor sizde ek gıda veren oldumu ?kaşık mamalar filan çok heyecanlıyım vallahi

Kızlar bir sorum var. Bebeğimin yanaklarında pütür pütür kabarikliklar başladı yaklaşık 2 haftadir. Cok hafif de boynunda var. Sivilce gibi de duruyor ama tam da değil işte degisik yani. Ne olduğunu bilemedim tam olarak. Alerji mi isilik mi oldu kestıremıyorum. Var mıdır başına gelen daha önce tecrübeli anneler? Bu hafta kontrolümüz var doktoruna da soracağım ama içim de rahat etmiyor o zamana kadar.

Alerjide olabilir isilikde olabilir benim oglumda genellikke eşim öpünce oluyor sakalindan dolayi ben hemen sütümü sürüyorum geciyor. Sende bol bol sütünu sür hem cildi güzelleşir hem antibakteriyel temizler canim.

Benim oglumu anlatiyorsun sanki ayniyiz canim. Bende başladım ek gidaya, havucla başladım sonra havuc patates verdim, dün hazır kaşık mamasi almistim 4 aydan itibaren ıspanak patates ama gaz yapti gece rahat yatamadi bi daha vermem onu bir süre sanirim. Ben sabahları muzda veriyorum cok az ezip. Günde bir defa ara öğün olarak veriyorum birden cok gelmesin diye birde alerjisi varsa fark edeyim diye. Bizde durumlar böyle canim

Ben de düşündüm onu sakaldan olabilir mi diye. Kontrol ediyorum bakalım ne olabilir. Doktor daha net konuşur umarım

Canım ıspanak alerji yapabiliyor kızım 1,5 yaşındaydı yine alerji yapmıştı o kadar gazlıki ek gıdaya ara verdim gece 12 buçuklara kadar ayaktaydık demir ilacıda yapıyor sanırım onuda kestim 2 gün vermeyip deniycem .ne gazmış yahu 5 ay oldu

farklı birşey yedinmi canım ? Bazen oluyor kış kuruluğundanda olabilir varsa biraz hindistan cevizi yağı veya bebek nemlendiricisi sürüp deneyebilirsin

farklı birşey yedinmi canım ? Bazen oluyor kış kuruluğundanda olabilir varsa biraz hindistan cevizi yağı veya bebek nemlendiricisi sürüp deneyebilirsin
Hayir canım ya yediklerimi kontrol ediyorum da farklı birsey yemedim. Şampuan vs değiştirmedik. Şehir değiştirdik yeni hava mı kuru geldi diye nemlendirici losyon sürüyorum o gün içinde hafifletiyor gibi ama pek düzelme olmadi. Alerji isilik vs olsa vücudunun başka yerinde de olur diye düşünüyorum ama o da yok o yüzden kafam karıştı biraz.

En fazla 5 hafta diye biliyorum canım
Hemen belirgin bir düzelme oldu mu. Ben en çok uykusu olduğu halde uyumamak için direnmesi yüzünden yoruluyorum. Kendisini bıraksa 5 dk bile sürmicek uyuması aslında

Hemen belirgin bir düzelme oldu mu. Ben en çok uykusu olduğu halde uyumamak için direnmesi yüzünden yoruluyorum. Kendisini bıraksa 5 dk bile sürmicek uyuması aslında
Siyahla beyaz gibi bir anda fark etti. Ya emerek ya ayakta sallayarak 15 20 dk zorla uyuyordu gün içinde, gece saat başı uyaniyordu. Bir anda degisti hepsi gece 3 4 saatte bir sadece acıkınca uyanıyor son 2 3 gündür. Günduz uykuları düzene girdi mayistirip yatiriyorum yatağına kendi başına uyuyor en az 1 saat. Kendime geldim biraz ben de

Ay darisi benim başıma canim ya biz daha düzelmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…