Çok iyi anlıyorum. 2 emzirme arasında oyun mu oynayayım yemek mi yapayım ev mi toplayayim sasirdim iyice. Diş derdinden zaten ruh hali siyahla beyaz gibi. Bir an kahkaha atarken saniyeler içinde canı acımış gibi ağlamaya başlıyor. Analık zormuş vallahi insan kendini unutuyor. Az biraz düzene girse yine kendimi ayarlarım ona göre de şu an ne yapabilirim bilmiyorum artikAynen. Günüm sirf emzirmekle geçiyor hoş gecede öyle. Yeni doğduğunda 3 saatte bir emerdi git gide saat sayisi düşüyor
Belki dudak tiryakisidir :)) O kadar kısa sürede emiyosa yani. Benimkinde emzik var o yüzden fazla memeye bağlı değil galiba.Benimki bir bucuk saatte bir emiyor ya bazen 2 saate zorluyorum ama o zamanda cok acıkıyor cok hizli emiyor bogazina kaciyor. Benimkinin süresi cok kisa demi
aslında saat aralıkları normal3-3.5 saatte bir. Akşam saatlerinde bazen 2.5.
4.5 aylığız.
Aynen. Günüm sirf emzirmekle geçiyor hoş gecede öyle. Yeni doğduğunda 3 saatte bir emerdi git gide saat sayisi düşüyor
Benimki bir bucuk saatte bir emiyor ya bazen 2 saate zorluyorum ama o zamanda cok acıkıyor cok hizli emiyor bogazina kaciyor. Benimkinin süresi cok kisa demi
Aynen ya hamile kadin gibi bi ani digerine tutmuyor oda yetmiyor sabahin köründe kalkiyor 5 bucukda ayakdayiz. Bende bittim artık cok yorucu bir süreçÇok iyi anlıyorum. 2 emzirme arasında oyun mu oynayayım yemek mi yapayım ev mi toplayayim sasirdim iyice. Diş derdinden zaten ruh hali siyahla beyaz gibi. Bir an kahkaha atarken saniyeler içinde canı acımış gibi ağlamaya başlıyor. Analık zormuş vallahi insan kendini unutuyor. Az biraz düzene girse yine kendimi ayarlarım ona göre de şu an ne yapabilirim bilmiyorum artik
Babasi calisiyor canim isten gelince ilgileniyor tabiki ama tüm gün benle olduğu için babasinda en fazla 20 dk duruyor o yüzden ev islerinin çoğu esime kaliyortm doyduğunu düşünüyorsn ve 2 saate acıkmayacağını düşünüyorsan babasını gönder :) bzi meme olarak görüyorlar malesef. benim annem bakıyor çlıştığım için o yüzden 4 5 saatte bir yemek yiyor. biliyor ki ondan süt gelmiyor.
Benimkide ayni çabuk sıkılıyor atıyor ama eline yiyecek geçsin bak birakiyomuBebeğiniz eline aldığı şeyi uzun süre tutuyo mu? Eline dondurulabilen diş kaşıyıcılardan verdim. Tutup ısırıyor da ağzından ayırıp sağ sol yaptı diyelim elinden bırakıveriyor. Elini gevşettiği için düşüyor daha çok. 4.5 aylık şu an. Sizinkiler nasıl?
Normaldir yaniBenimkide ayni çabuk sıkılıyor atıyor ama eline yiyecek geçsin bak birakiyomuhele disari cikinca kolunu kimildatmiyor herseyi agzima siz verin diyo
Normal canim bazen çok şey bekliyoruz bebislerden daha yeni yeni kesfediyolar etrafiNormaldir yani
Geçirmedim ama size çok geçmiş olsun umarım en kisa zamanda atlatirsiniz.Bebegiyle kovid geciren var mi
Geçmiş olsun, eğer çok kritik değilse durum ilaç almadan emzirmeye devam, zorlanıyorsaniz ilaç alın emzirmeyi bırakın mutlakaBebegiyle kovid geciren var mi
Ben ezmekten korkup bı kere yanıma alamadım, hep yatağında yattı. Sizde enerjide kalmaz.. her uyumak istediğinde işaretler olunca yatağına koyun, sıkılmadan tekrar tekrar alışsın yatağına yoksa sizde de derman kalmaz .. butun ihtiyaçlarını giderdikten sonra uyku işaretlerini takip edin tam dalmadan yatağına bırakın Tam uyuduktan sonra yanından ayrılın.. memeyle destekli uyuyunca, desteği olmayınca uyanıp tekrar onu arıyor .. eğer olmazsa doktorunuza danışınKizlar bebegimi bundan birkaç hafza öncesine kadar sallayarak uyutuyordum battaniye ile hamak kurmustum ancak öyle uyuyordu. Simdi emzirerek uyutmaya alistirdim ama bu seferde meme agzinda uyumak istiyor. Emzik aliyor ama bi süre sonra tükürüp geri meme istiyor. Hala yanimda yatiyor malesef ve gecemi düşünebiliyorsunuzdur her bir saate yarim saate uyanıp memeyi istiyor. Sallayıp uyuttugumda en azindan geceleri acikinca uyaniyordu. Kendi yatagina alıştırayim diyorum sizce nasıl baslayim. Hep bugün yarin yatagina koyacam diye diye 20 haftayi bitirdikbende alıştım sanki yanimda yatmasina
Evet hal derman kalmadi gündüz zaten kucaktan inmek istemiyor. Gecede böyle olunca dinlenemiyorum uykuya ihtiyacım var bide sabah 5 de kalkiyor. Yarından itibaren deyeneyim bakalim uyuyacak mi hoş bu aralar dişde cikariyor sanırım. Insallah bende yatagina alistiririm. Yapmam dediğim her şeyi yaptım vallahi büyük konuştumBen ezmekten korkup bı kere yanıma alamadım, hep yatağında yattı. Sizde enerjide kalmaz.. her uyumak istediğinde işaretler olunca yatağına koyun, sıkılmadan tekrar tekrar alışsın yatağına yoksa sizde de derman kalmaz .. butun ihtiyaçlarını giderdikten sonra uyku işaretlerini takip edin tam dalmadan yatağına bırakın Tam uyuduktan sonra yanından ayrılın.. memeyle destekli uyuyunca, desteği olmayınca uyanıp tekrar onu arıyor .. eğer olmazsa doktorunuza danışın
Ben uyurken emziriyorum artık pes ettim.bütün gün uyutmaya çalışıyorum uyuyunca emziriyorum zaten uyuduğu 30 dk.hiç bir işimi yapamıyorum.yoruldum artık psikolojik olarak çok yıprandım.çocuğumu aldım Türkiye’ye annemin yanına geldim artıkGece emiyor uykulu uykulu ama gündüz şaşırıyorum hangi yöntemle emzireceğimi. Çok az emiyor. Kilosu nasıl olacak bu ay hiç bilmiyorum.
Korkutmadan, yavaş yavaş alistirin Size baya alışkın çünkü kokunuza alışmış Bellikii bildiği en güvenli ortamı arıyor Bazen benim bebeğimde dalmakra zorlanıyor Kucağıma alır almaz Gözleri kapanıyor kendini rahat hissediyor olmalı , baktınız olmadı bence uzman birinden kesinlikle destek alın.. Çünkü hem sizin hemde bebeğinizin hayat kalitesi için gerek var desteğe.. Yorgun ve uykusunu almamış bebek çok huysuz olur, gelişim içinde öyle zor.. sizin için zorlukları saymama gerek yok zaten..Evet hal derman kalmadi gündüz zaten kucaktan inmek istemiyor. Gecede böyle olunca dinlenemiyorum uykuya ihtiyacım var bide sabah 5 de kalkiyor. Yarından itibaren deyeneyim bakalim uyuyacak mi hoş bu aralar dişde cikariyor sanırım. Insallah bende yatagina alistiririm. Yapmam dediğim her şeyi yaptım vallahi büyük konuştum
Ben uyurken emziriyorum artık pes ettim.bütün gün uyutmaya çalışıyorum uyuyunca emziriyorum zaten uyuduğu 30 dk.hiç bir işimi yapamıyorum.yoruldum artık psikolojik olarak çok yıprandım.çocuğumu aldım Türkiye’ye annemin yanına geldim artık