2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sorma 3 ay bitince bizimkide bitti gazi diyordum. Ek gidaya geçince tekrar başladı ama oda gececek insallah

Ben de düşündüm onu sakaldan olabilir mi diye. Kontrol ediyorum bakalım ne olabilir. Doktor daha net konuşur umarım
Valla bebeklerin cildi o kadar hassaski malesef herkes bizim gibi dikkat etmiyor. Islak mendilde alerji yapıyor benim bebisin yüzünde ama sakal kesin yapıyor yani yüzünü kizarik görünce esime soruyorum burdanmi öptün diye nerden anliyon diyo bide çocuğun yüzünü görmüyor sinir ediyor beni

Canim belkide losyona karsi alerjisi vardir. Sen bir süre dediğim gibi anne sütünü sür

Ay darisi benim başıma canim ya biz daha düzelmedik
Düzelir düzelir sabretmek lazım :)
Oyle yani hassaslar diye dikkat de ediyorum ama. Islak mendil kullanmıyorum ben doğduğundan beri kaynamış soğumuş suyla pamuk hep. Babasi da dikkatli vallahi ne oldu anlayamadık.
Canim belkide losyona karsi alerjisi vardir. Sen bir süre dediğim gibi anne sütünü sür
Losyonu da yanaklarında başladıktan sonra nemlendirsin diye sürmeye basladim. O bir nebze iyi geldi ama geçirmiyor hala ne yapabilirim bilemedim baska

Ben de öyle yapmaya başladım ne zaman huysuzlanıyor o zaman emziriyorum. Ama geceler hala saatli, saat kuruyorum. Bazen kalkıp alarmı 15 dk ileri kurup yatıyorum ama olsun

Bence bebeğin yüzüne hiçbir şey sürme, kaynamış ılıtılmış suyla sil yeter.
Kızımda yünlü kazak vs giydirdigimde olurdu anlattığın şekil ve aynı bölgeler.
Baba dede öpünce zaten anında kızarıyo o ayrı sorun..

Bu ara bebeğim dudaklarını emiyor ya. Hani bi yiyecek görürsün canın çeker de dudaklarını yalar gibi yaparsın ya öyle. Sofraya kucakta beraber oturunca daha çok yalanıyor sanki ya da bana öyle geliyor.
Neden acaba? Sütümün yetmeme durumu değildir inşallah, yoksa ek gıdaya iştahla mı giriş yapıcaz vakti gelince Ya da diş kaşıntısı mı sebeptir?
Bilen var mı?

Sebebini tam bilmemekle benim minikte aynı saldırıyor sofradakilere tadımlık yiyebileceklerinden veriyorum sütün yetmeme durumu olduğunu sanmıyorum bu ay fazla kg almasa da yine de bu miktar aldı iyi gibi artık yeni tatlara açıklar snrm

Kızlar dün benim bebiş Anneee diye bağırdı
Oyy ben ölemmm anne demeyi öğrendi demek.. Benim bebis dun emerken yine genzine kacti birkac saniye nefes alamadi kolumda cirpindi belki 4-5 saniye sürdü ama bana saat gibi geldi, aklimi kaybediyordum, sonra yavrumda korktu uyuyordu emerken aglayamadida. sabaha kadar uyuyamadım rabbim evlat acısı yaşatmasın cok korktum ya

Ay kıyamam ya hızlı emiyorlar bazen insan korkuyor

Kızlar ben tam 3 aylıkken adet olmaya başladım. 2 kere oldum şimdiye kadar. Ama adet olmadığım zamanlar ara kanama lekelenme tarzı şeyler oluyor peçeteye gelen :/ Sanki büyük tuvalet sonrasına rastlıyor gibi. Ama hepsinde olmuyor. Kabız değilim. İlk doğum yaptığım zamanlar kabızlık vardı sadece. Yumurtlama kanaması diye bişey varmış galiba ama onunla alakasız zamanlarda da oluyor. Normal doğum yaptım dikişlerim vardı. Diycem ondan mıdır ama 3.aya kadar olmamış sonra mı olur o da. Gelen vajina tarafından geliyo bu arada. Nedendir bilgisi olan var mı? Alıcam dr a randevu sonunda

Bilmem ki cnm adet düzensizliği mi oldu acaba önemli bişey değildir insAllah ben hala olmadım

Naptin canim cildi duzeldimi bebisin bide senin kuzuda benim yavru gibiydi uyku sorunu felan birden düzeldi demiştin kac haftalıkken düzeldi bende derman kalmadı ya git gide kötüleşiyor

Kızlarr benim minnak 5 ay 10 günlük uylular gittikçe bozuluyor ya hasta zannediyorum artık .hep ağlayarak uyuyor .gece sürekli kalkıyor ya önemli değil kalkayım yoeulayım ama bi derdi var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…