2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlarr benim minnak 5 ay 10 günlük uylular gittikçe bozuluyor ya hasta zannediyorum artık .hep ağlayarak uyuyor .gece sürekli kalkıyor ya önemli değil kalkayım yoeulayım ama bi derdi var gibi
Aynen bizde öyleyiz ama benimkinin uyku sorunu hep vardi git gide kötüleşti. Gece uykusu güzeldi oda tamamen bozuldu birgun düzelir ümidiyle sabrediyorum

Naptin canim cildi duzeldimi bebisin bide senin kuzuda benim yavru gibiydi uyku sorunu felan birden düzeldi demiştin kac haftalıkken düzeldi bende derman kalmadı ya git gide kötüleşiyor
Duzeldi sayilir cildi canım çok sagol. Doktora sorduk gittiğimizde ufak bir egzema başlangıcı ama nemlendirerek bol bol yok olur dedi. Günde 3 4 kere yüzünü pamuk ıslatıp siliyorum bebek nemlendiricisi sürüyorum toparladı baya. 5 ay6 7 günlük gibiyken bir anda düzelmeye başladı uykusu gündüz guzel uyur gece sadece acıkınca uyanır oldu derken 2 gun once aşı oldu şimdi yine delirmeceler deyiz... Canı yanmış gibi çığlık çığlığa uyanıyor bir de sakinlestiremiyorum bazen çok çaresiz hissediyor insan kendini. Yorgunluğu uykusuzluğu cabası zaten. Bazen evde sebze gibi dolaşıyorum neyi ne yapiyodum nereye koyayım niye gelmiştim vs diye. Hersey tamam da gece uykusu alamamak mahvetti beni

Ayy tüh seviniyordum senin adına ya. Bizde aşı olduk huysuzluguna iyice huysuzluk katıldı dediğin gibi uyanirken aglayarak uyaniyor. Insallah düzelir tekrar canim

Ayy tüh seviniyordum senin adına ya. Bizde aşı olduk huysuzluguna iyice huysuzluk katıldı dediğin gibi uyanirken aglayarak uyaniyor. Insallah düzelir tekrar canim
Ah sorma ya tam rahatlamisken başa döndük daha beter olduk hatta. Geçen bütün günü çok güzel geçirdik gündüz çok iyi uyudu besledi vs. Aksam sapıttı ama babada bende gezerek sallanarak emerek... 22:30du sanırım zar zor uyuttum bütün gece de uyanıp durdu vallahi artık karşılıklı ağlar olduk oglusumla. Hadi uyu biraz da anne uyusun diye diye. Hunim hazırda yani

O kadar iyi anlıyorumki seni ben kac aydır böyleyim bilmiyorum. Bazen gerçekten sinirleniyorum artık uykusuzluktan. Hele uyumamak icin ağladığı zaman elden biseyde gelmiyor. Sonra uyuyunca bende ağlıyorum üzülüyorum haline. İnsallah geçecek

Aynen yani uyuyamayıp dinlenemedikce barut gibi geziyor insan. Benimkine de sensör takılmış gibi ne zaman yemege otursam, uzansam, ne bileyim yatağa geçip yerlessem durtuyorlar herhalde başlıyor ağlamaya. Sakin olmaya çalışıyorum da sinirler laçka oldu tabi aglasiyoruz arada. Büyüdükçe toparlarlar diyelim :)

İyi geceler kızlar şu kabuk baglayacak olan aşı vardı ya adını hatırlayamadım hiç izi yoktu kolunda yeni yeni sanki sivilce gibi üzeri beyaz olmuş sizin bebeklerin ki ne durumda bı sıkıntı var mı ki bilemedim yarın birgün sağlık ocağına gidicem Sorarim bı de size sorayım dedim hareketlilik olarak ne durumdalar ben oğlumu pek olduğu yerde durduramıyorum artık yuvarlanarak bütün odayı geziyor çok hareketlendi popoyu gövdeyi baya baya havaya kaldırıyor kollarını kullanıp emeklemeyi keşfetmesi bı ayı bulur daha tabi alttan dişi patladı patlayacak sanki kabardı beyazlık eli hep ağzında salyasi hiç durmuyor benim de akşamdan beri acayip ağrım var kasık karın ağrısı ya adet olucam artık ya yine fake ağrı bklm sizde durumlar nasıl

Merhaba, benim bebeğimde de vardı eğer hala varsa fotoğraf yollayabilir misiniz? Bebeğin o zamanlar ateşide vardı sebebini anlayamadık. Haftasonuna denk geldiği için doktora götürmedim, calpol verdim ateş düştü. Bir gün sonra doktora götürdüm yediklerimi sordu bir farklılık var mı diye, sonra muayene etti ileri tetkike gerek yok dedi.bizim evde kuş vardı ondan olabilir dedi. Çünkü kuşların aşısı yok.

Bizimki gecti simdi malesef fotoğraf ekleyemiyorum. Ateş vs başka belirti yoktu oğlumda. Doktor da egzema başlangıcı ama hafif bir durum bol nemlendiriciyle gecer demişti. Günde 3 kez yüzünü kaynamış soğumuş suyla pamuk ıslatıp siliyorum bebek losyonu sürüyorum 2 gün içinde topladı. Ama sizde durum farklı olabilir tabi. Kuş konusunu bilemiyorum tabi. Ben de doktora gitmeden önce yediklerimi kontrol ettim hep dokunan alerji yapan bisey olabilir mi diye. Doktorun dediği onemli

Bize egzama için bir krem yazdı, stafline di adı galiba kortizon içeriyor, bende bepanthol sensiderm aldım onu sürüyorum bayağı azaldı. Ayrıca bize duş sıklığını azaltın kozmetik kullanmayın ya da azaltın da demişti şimdi aklıma geldi. Siz nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz?

Pardon losyon demişsiniz zaten

Pardon losyon demişsiniz zaten
Bize özel krem yazma gereği duymadı nemlendirir günde birkaç kez toparlar demişti. Hipp in milk lotion ini kullanıyorum Ben de hafif bir nemlendirici zaten :)

Ay benimki iki gündür huy degistirdi yine bir atak dönemimi bilmiyorum. Bezini bağlarken söylenirdi ama şimdi feryat figan agliyor aglamasida degisti ilk başta cani acidi sandık ama bu üstünü giyerken böyle her bez değiştirmede.. Gece yine yarim saatte bir emmek istiyor gündüzleri mizmiz arada durduk yere ufacık seye kahkaha atiyor arkasina gülerken agliyor piskolojim bozuldu ya

Benim bebeğim de bezini bağlarken ve üstünü giydirirkn ağlıyor cnım hiç giyinmek istemiyor soyunca çok mutlu oluyor. Uyku problemi biz de yaşıyoruz özellikle gündüz uykuları çok kötü. Yarım saat uyuyor dinlenemiyor o yüzden hep uykulu. Biraz oynayınca hemen uykusu geliyor uykusu gelince de çok ağlıyor. Uyutmaya çalışırken de çok ağlıyor. Günde 4 5 kere kısa uyku yapmak zorunda kalıyoruz. Bütün günüm uyutmaya çalışmakla geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…